Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznytka z Gabrysiem, na ktorego juz niedlugo bedziemy wolac duzy Gabryjel. coraz lepiej z nim.

Monisia zaczyna juz stawac :-D

Zenek , Monisia i Nasza bialaska, ktora dzieki Jostel5 zostala ochszczona Azura:)

Sznytka

Posted

nie wchodzi mi edycja wogole/ czy moglabym prosic moderatora o wykasowanie tych zdjec duzych a ja tutaj wkleje male
dziekuje i przepraszam za klopot

Sznytka z Gabrysiem, na ktorego juz niedlugo bedziemy wolac duzy Gabryjel. coraz lepiej z nim.

Monisia zaczyna juz stawac :-D

Zenek , Monisia i Nasza bialaska przechszczona puki co na Azure

Sznytka

Posted

Asia dzisiaj wysłała mi smsa, kiedy do niej z ageralion wpadniemy na kawkę i szczyle zobaczyć :), że sikają już pięknie na matę i oczka mają otwarte :loveu:

Marta, to kiedy się do Asi wybieramy? :cool3:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Asia dzisiaj wysłała mi smsa, kiedy do niej z ageralion wpadniemy na kawkę i szczyle zobaczyć :), że sikają już pięknie na matę i oczka mają otwarte :loveu:

To wycałujcie te śliczne szkrabiki od nas.

Posted

agnieszka32 napisał(a):

no kiedy ..... jedźcie laski ...to takie niezapomniane chwile ...bullątka to zupełnie inne chomiczki ..one są takie jajkowate :loveu:

Posted

Aga ma byc u mnie jutro ale w sprawach sluzbowych Marusi i Figi takze wrzucam swoje zdjecia maluszkow ktore skonczyly 3 tyg

grupowe :mrgreen:

dziewczyny

biala

Zenek

gabrys

proba ustawiania i zdegustowana Monisia