Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troszke zdjec z 4 dnia. Dzieci silne, pieknie im pracuja aparaty ssace , nawet maly Gabrys pieknie sie zachowuje. cieszymy sie ze jest puki co dobrze. Boje sie teraz cokolwiek pisac, myslec na pewnika.:(
Dziewczynka

Osama w damskiej wersji.

chlopak

uszko

Gabrys

Grupowe

Posted

Przeczytałam całą galerie, bardzo jest mi przykro z powodu traty psów :( No cóż takie jest zycie, czasem cudowne, a czasem okrutne.
Maluchy na pewna dożyją 18 :p widać jak na zdjęciach dobrze się trzymają.

Posted

Dzieciaki skończyły tydzień. Wszystko idzie sprawnie , choc gabrys najbardziej wystawia moja cierpliwosc na probe. To mleko nie smakuje, to za zimne, to na raczki, to mu rodzenstwo przeszkadza przytulone. ;-) i jest to najgorszy model z jakim mialam do czynienia.

biala dama

Monisia

Sznytka

chlopaki sie w roli modeli nie sprawdzili
bialy

i jedno zdjecie strzelajacego fochem Gabriela

Posted

jakie one mają stopy :loveu: a jakie uchi :loveu:

życzę Wam dużo zdrowia i maluszkom i Wam "rodzicom"
macie teraz grzeczniutkie pięcioraczki (wcześniej wpisałam czworaczki :oops:) wiec bez narzekania proszę ;) że Gabryś fochy strzela (przecież to facet :diabloti:) ... a za kilkanaście dni towarzystwo już nie będzie grzeczne i będzie zaczynało rozrabiać ;)

Posted

To prawda!:) Za kilkanaście dni maluchy będą wszędzie wtykać noski i za najwiekszą frajdę uznają bycie w centrum zainteresowania Dwunożnych! ;) Ale piękne są tak,że aż dech z wrażenia zapiera!:)

Posted

[quote name='ageralion']Asiu ja mam nadzieje, ze tak problematycznego psa jakim Garbys nie oddasz nikomu? To byly szczyt nieodpowiedzialnosci, oddawac tego gagatka komu kolwiek:diabloti::eviltong:

Właśnie jego przede wszystkim odda - i będzie co drugi dzień udzielać porad behawiorystycznych, później "rodzice" zapiszą się do psiego przedszkola, a następnie na przymusowe szkolenie do Asi :evil_lol::diabloti::loveu:;)

[quote name='agaga21']http://a.imageshack.us/img830/2084/mamytydzien012.jpg
o rany! jakie łapusie!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
za 2 tygodnie to dopiero się zacznie!:lol::loveu:cudeńka!

a mój mąż nie chce 3 psa:placz:

A tak nie chce - drugiego też nie chciał :evil_lol: - wymyśl coś :diabloti:

Maluszki przecudowne :loveu: - a ja w tym tygodniu zobaczę je na żywo :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

dzieki kochani za wsparcie. i kciukasy. przydadza sie napewno:) No co do Gabrysia to chyba jest doprzewidzenia co z nim zrobie.:))) mamy z nim troszke problemow bo skubaniec jesc nie chce i bunty non stop sadzi ale to wlasnie jego urok poza faktem ze to 100% mama - pod kazdy wzgledem.

Posted

bull-gang napisał(a):
dzieki kochani za wsparcie. i kciukasy. przydadza sie napewno:) No co do Gabrysia to chyba jest doprzewidzenia co z nim zrobie.:))) mamy z nim troszke problemow bo skubaniec jesc nie chce i bunty non stop sadzi ale to wlasnie jego urok poza faktem ze to 100% mama - pod kazdy wzgledem.

oj to już wiem , że zostanie :loveu:

ale :kciuki: nadal i nieustająco