Jump to content
Dogomania

Bynio duzy mix po przejsciach ,moj pan i ja bedziemy razem pracowac....dziekuje

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Bynio, trzeba nowe ogloszenia, moje juz zaczynaja wygasac.
Mialam nadzieje, ze szybko znajdziesz domek...niestety :(

Edi,ja tez
czasem nie rozumiem taki superasny pies
a ma takiego pecha....

Posted

Ten pies wciąż mnie zadziwia. Poszliśmy na spacer na ośnieżone pola. Żałuję, że nie uwieczniłam jak się cieszył, jak tarzał w śniegu, łapał biały puch w pyszczek, ale to było preludium do naszej dalszej zabawy. Gdy odszedł ode mnie, zaczęłam biec w przeciwnym kierunku, a wówczas Bynio gonił mnie i UWAGA gdy mnie dopadł delikatnie złapał mnie ząbkami za rękę, jakby chciał powiedzieć"mam Cie i teraz mi nie uciekniesz". :D Zrobił tak pierwszy raz i był przy tym tak bardzo nieśmiały i pełen wątpliwości -widziałam to w jego oczach- nie wiedział jak zareaguję, czy go nie skarcę, nie nakrzyczę na niego, ale ....usłyszał tylko mój śmiech i gdy tylko wyswobodziłam rękę,goniliśmy się dalej.

Ten pies coraz bardziej otwiera się na mnie i moje towarzystwo. Staje bardziej śmiały i radosny. Z jednej strony cieszy mnie to, ale gdy wracam do schronu i muszę zamknąć za nim kratę jego kojca, widząc te wielkie smutne oczy, żałuję, że nie mogę być jego pańcią, ogrzewającą go swoim ciepłem i miłością na codzień.
Co jeszcze, poza ogłoszeniami, mogłabym zrobić, żeby świat dojrzał tego cudownego psa i spojrzał na niego łaskawym okiem???????
No co???? :(