Jump to content
Dogomania

Bynio duzy mix po przejsciach ,moj pan i ja bedziemy razem pracowac....dziekuje

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powalają te ufne oczy zza krat. :(
Jedno co pociesza to to że psiaki w Dzierżoniowie maja Was, a schronisko w porównaniu z innymi to prawie Hilton.
Byniu, niech cię jakaś dobra dusza wypatrzy

Posted

Mysza2 napisał(a):
powalają te ufne oczy zza krat. :(
Jedno co pociesza to to że psiaki w Dzierżoniowie maja Was, a schronisko w porównaniu z innymi to prawie Hilton.
Byniu, niech cię jakaś dobra dusza wypatrzy

masz racje to aniołek w Hiltonie:)

Posted

Grażynko, ani jednego telefonu o Bynia?
Ja się załamię. On tak patrzy zza tych krat jak moja Saba.
Przy następnym rzucie ogłoszeń muszę nad tekstem bardziej się skupić i zdjęcia musicie mu zrobić lepsze.

Posted

to zas nowa fanka Bynia...
a same zobaczcie:)

Witam bardzo serdecznie po feriach!

Co słychać u Bynia?:) Ja dziś przeleję na Wasze konto pieniążki dla niego, tak jak pisałam ostatnio. Poza tym rozesłałam po wszystkich dalszych i bliższych znajomych informacje o Byniu, podałam im też linka do tej strony "dogomania...", stronę Waszego schroniska oraz wszystkie dane potrzebne do przekazania 1 % podatku. Maili poszło dużo i mam nadzieję,że jakiś odzew będzie:)

W szkole na razie powracamy do normy po feriach, ale dziewczynki już dopytują, kiedy wybierzemy się do Was. Mam nadzieję,że uda się coś zaplanować i zorganizować, tak, żeby nasz plan długofalowej pomocy był realizowany:)

Poniżej przesyłam linka z informacją o naszej akcji, która rozeszła się po prasie elektronicznej i zwykłej.

http://zabkowice.express-miejski.pl/ (na zdjęciu ja i Bynio:)

Podobne informacje zostały przekazane też do Echa Tygodnia i Euroregioglacensis (ukazuje się w Kłodzku).

Nasza P.Dyrektor prosiła o to, żeby do tego tekstu dołączyć kilka zdjęć z naszej wizyty u Was. Mam nadzieję,że mogłam jej kilka zdjęć przekazać i, że to nic złego, że ukazały się w gazetach...

pani Ito prosze sie nie gniewac...to zaszczyt znac osobe ktora tak kocha zwierzeta i im pomaga i uczy pomagac młodziez:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ja juz lepszych zdjec niz te z postu 3 nie umiem :(

Mnie się te zdjęcia podobają i Bynio na nich też, a wydziwiam bo nikt nie dzwoni :( więc myślę co by tu jeszcze :):)

Posted

[quote name='Mysza2']Mnie się te zdjęcia podobają i Bynio na nich też, a wydziwiam bo nikt nie dzwoni :( więc myślę co by tu jeszcze :):)
JA TEZ WYDZIWIAM
I POPROSZE MICHELLE W SOBOTE O NOWE FOTKI ZE SPACERKU....:)

Posted

O nie, nie i jeszcze raz nie moje drogie !!!!! Bynio to MÓJ aniołek, panicz, misiak, chłopak.....itd. bo obija się o moje nogi na spacerze, skacze na mój samochód, gdy wyciągam z niego coś smacznego dla mojego Fiołeczka, mnie całuje, mi zwiał za zającem- ale wrócił, mnie powalił na śnieg i miał z tego niezły ubaw, dla mnie robi piękne fiki-miki i ....... i... to ja go kocham :) :D :)

Posted

[quote name='michelle04']O nie, nie i jeszcze raz nie moje drogie !!!!! Bynio to MÓJ aniołek, panicz, misiak, chłopak.....itd. bo obija się o moje nogi na spacerze, skacze na mój samochód, gdy wyciągam z niego coś smacznego dla mojego Fiołeczka, mnie całuje, mi zwiał za zającem- ale wrócił, mnie powalił na śnieg i miał z tego niezły ubaw, dla mnie robi piękne fiki-miki i ....... i... to ja go kocham :) :D :)[/QUOTE]
ciotki ale to tylko na 8 marca[ michelle niech mysli ze zawsze]
a tak naprawde to Bynio kocha nas wszystkie hihihihi:)