Mysza2 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 powalają te ufne oczy zza krat. :( Jedno co pociesza to to że psiaki w Dzierżoniowie maja Was, a schronisko w porównaniu z innymi to prawie Hilton. Byniu, niech cię jakaś dobra dusza wypatrzy Quote
giselle4 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Mysza2 napisał(a):powalają te ufne oczy zza krat. :( Jedno co pociesza to to że psiaki w Dzierżoniowie maja Was, a schronisko w porównaniu z innymi to prawie Hilton. Byniu, niech cię jakaś dobra dusza wypatrzy masz racje to aniołek w Hiltonie:) Quote
Mysza2 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Grażynko, ani jednego telefonu o Bynia? Ja się załamię. On tak patrzy zza tych krat jak moja Saba. Przy następnym rzucie ogłoszeń muszę nad tekstem bardziej się skupić i zdjęcia musicie mu zrobić lepsze. Quote
fiorsteinbock Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja juz lepszych zdjec niz te z postu 3 nie umiem :( Cioteczki, rozsylam aby nam w biodra poszlo!!! Dla Bynia z watrobkowym nadzieniem! Quote
fochu Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 cześć przystojniaku i jak tam wątrobiany pączek od Edytki smakował? ;) Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 to zas nowa fanka Bynia... a same zobaczcie:) Witam bardzo serdecznie po feriach! Co słychać u Bynia?:) Ja dziś przeleję na Wasze konto pieniążki dla niego, tak jak pisałam ostatnio. Poza tym rozesłałam po wszystkich dalszych i bliższych znajomych informacje o Byniu, podałam im też linka do tej strony "dogomania...", stronę Waszego schroniska oraz wszystkie dane potrzebne do przekazania 1 % podatku. Maili poszło dużo i mam nadzieję,że jakiś odzew będzie:) W szkole na razie powracamy do normy po feriach, ale dziewczynki już dopytują, kiedy wybierzemy się do Was. Mam nadzieję,że uda się coś zaplanować i zorganizować, tak, żeby nasz plan długofalowej pomocy był realizowany:) Poniżej przesyłam linka z informacją o naszej akcji, która rozeszła się po prasie elektronicznej i zwykłej. http://zabkowice.express-miejski.pl/ (na zdjęciu ja i Bynio:) Podobne informacje zostały przekazane też do Echa Tygodnia i Euroregioglacensis (ukazuje się w Kłodzku). Nasza P.Dyrektor prosiła o to, żeby do tego tekstu dołączyć kilka zdjęć z naszej wizyty u Was. Mam nadzieję,że mogłam jej kilka zdjęć przekazać i, że to nic złego, że ukazały się w gazetach... pani Ito prosze sie nie gniewac...to zaszczyt znac osobe ktora tak kocha zwierzeta i im pomaga i uczy pomagac młodziez:) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Ja juz lepszych zdjec niz te z postu 3 nie umiem :( Mnie się te zdjęcia podobają i Bynio na nich też, a wydziwiam bo nikt nie dzwoni :( więc myślę co by tu jeszcze :):) Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Mysza2']Mnie się te zdjęcia podobają i Bynio na nich też, a wydziwiam bo nikt nie dzwoni :( więc myślę co by tu jeszcze :):) JA TEZ WYDZIWIAM I POPROSZE MICHELLE W SOBOTE O NOWE FOTKI ZE SPACERKU....:) Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Bynio zaprasza do Szamanka http://www.dogomania.pl/threads/203622-na-pogryzionego-Szamanka-misz-masz-17-marzec?p=16442866#post16442866 Quote
Mysza2 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Byniu pokazujemy się, niech się ktoś na Tobie pozna Quote
michelle04 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 O nie, nie i jeszcze raz nie moje drogie !!!!! Bynio to MÓJ aniołek, panicz, misiak, chłopak.....itd. bo obija się o moje nogi na spacerze, skacze na mój samochód, gdy wyciągam z niego coś smacznego dla mojego Fiołeczka, mnie całuje, mi zwiał za zającem- ale wrócił, mnie powalił na śnieg i miał z tego niezły ubaw, dla mnie robi piękne fiki-miki i ....... i... to ja go kocham :) :D :) Quote
Mysza2 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 To podnosimy Twojego aniołka :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='michelle04']O nie, nie i jeszcze raz nie moje drogie !!!!! Bynio to MÓJ aniołek, panicz, misiak, chłopak.....itd. bo obija się o moje nogi na spacerze, skacze na mój samochód, gdy wyciągam z niego coś smacznego dla mojego Fiołeczka, mnie całuje, mi zwiał za zającem- ale wrócił, mnie powalił na śnieg i miał z tego niezły ubaw, dla mnie robi piękne fiki-miki i ....... i... to ja go kocham :) :D :)[/QUOTE] ciotki ale to tylko na 8 marca[ michelle niech mysli ze zawsze] a tak naprawde to Bynio kocha nas wszystkie hihihihi:) Quote
michelle04 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Was wszystkie kocha? To dlaczego z okazji dnia kobiet tylko mnie MNIE zabral na romantyczny spacer? :) http://w783.wrzuta.pl/film/6V9FbztcDgZ/v080311_14.34 Quote
giselle4 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='michelle04']Was wszystkie kocha? To dlaczego z okazji dnia kobiet tylko mnie MNIE zabral na romantyczny spacer? :) http://w783.wrzuta.pl/film/6V9FbztcDgZ/v080311_14.34 ok,spacer byl tak romantyczny ze michelle zgubiła klucze od auta hihihi Quote
Recommended Posts