MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dużo psów wydaje na DT, ale prawda jest taka,że są to psy małe, niby bardziej adopcyjne. Czy wiadomo już gdzie Birman ma być dowieziony? Jak daleko od Nowodworu? Nie wiem czy kierownik woził psy do hoteli, pewnie nie, ale może uda się jakoś pogodzić jego transport np. z wyjazdem interwencyjnym po innego psa. Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 jeszcze nie wiem gdzie - do którego hotelu, ale raczej wolałabym gdzieś bliżej mnie żeby mieć możliwość odwiedzenia go albo coś... więc raczej z wyjazdem interwencyjnym nie wypali bo chyba tak daleko nie jeżdżą? Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Może chociaż kawałek podwiezie? Mam ten sam problem, pies w hotelu około 100 km od miejsca w którym mieszkam, to już duży problem bo nie jestem w stanie podjechać do niej w ciągu dnia. Nie znam jej charakteru więc i o adopcje dużo trudniej. Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 ma ktoś pomysł na ciepły hotel dla Birmana? Quote
furciaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Moze pod Wawa- Konstancin-Jeziorna? Ja za Ccta place 380zl plus karma nie wiem ile by bylo za tego przystojniaka i od kiedy ewentualnie wolne miejsce ale jak lokalizacja odpowieda to moge sie dowiedziec. Upycham tam wiekszosc moich Corsiakow wiec miejsce sprawdzone i pewne. Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 a ciepło tam? jak tam wygląda? myślę, że za olbrzyma nie powinno być drożej bo nie jest większy od corsiaka przecież nie? jakbyś mogła się wywiedzieć jak z miejscem to byłabym wdzięczna - a jak z informacjami i zdjęciami stamtąd? bo ja to nie mam szans tak daleko psa odwiedzać :( Quote
Blisss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='malawaszka']a ciepło tam? jak tam wygląda? myślę, że za olbrzyma nie powinno być drożej bo nie jest większy od corsiaka przecież nie? jakbyś mogła się wywiedzieć jak z miejscem to byłabym wdzięczna - a jak z informacjami i zdjęciami stamtąd? bo ja to nie mam szans tak daleko psa odwiedzać :([/QUOTE] ja sie dowiem jak chcesz tam s kojce o budy ale fajnie w zasadzie ;) tam byl Hen Quote
furciaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='malawaszka']a ciepło tam? jak tam wygląda? myślę, że za olbrzyma nie powinno być drożej bo nie jest większy od corsiaka przecież nie? jakbyś mogła się wywiedzieć jak z miejscem to byłabym wdzięczna - a jak z informacjami i zdjęciami stamtąd? bo ja to nie mam szans tak daleko psa odwiedzać :([/QUOTE] Myslalam ze moze mniej za olbrzymka policza ;) Ze zdieciami srednio ale czesto z dogo ludzie tam jezdza wiec mozna sie zorientowac kto ma aktualnie tam psa i poprosic zeby cyknal fotke jak bedzie w hotelu. Informacje zaden problem, przynajmniej w moim przypadku bo moja Kasia jest tam czestym gosciem, spaceruje CCty i swoje ktore ma pod opieka...mysle ze bedzie mogla na biezaco w miare dac znac co tam u chlopaka. Z tym ze tam chyba niema wewnetrznych boksow hmm Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 o to Bliss będzie zabierała na spacerki chłopaka :lol: ja mam jeszcze jedno miejsce gdzie chcę zapytać, ale proszę dowiedzcie się jak z miejscem i ceną w Konstancinie i zobaczymy co wyniknie Quote
Blisss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='malawaszka']o to Bliss będzie zabierała na spacerki chłopaka :lol: ja mam jeszcze jedno miejsce gdzie chcę zapytać, ale proszę dowiedzcie się jak z miejscem i ceną w Konstancinie i zobaczymy co wyniknie[/QUOTE] oki - dzwonie ;) Quote
furciaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Blisss']no ja tez moge - to kolo mnie ;)[/QUOTE] Dobrze wiedziec kogo ewentualnie mozna wykozystac w okolicy:diabloti: Quote
Blisss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='furciaczek']Dobrze wiedziec kogo ewentualnie mozna wykozystac w okolicy:diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: co raz szerzej to info kregi zatacza malawaszka pisze pw Quote
furciaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 I co udalo sie znalezc miejsce w hotelu?? Quote
malawaszka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 aa bo ja nie napisałam w końcu :splat: napisałam Bliss na pw i uznałam, że to też :lol: na chwilę obecną plan mam taki, że w ciągu miesiąca zabiorę Birmana (tylko jeszcze nie wiem jak) do Uli - tu koło mnie, gdzie jest teraz Gaja i gdzie był Totek - dlatego w ciągu miesiąca bo Ula robi pomieszczenie, ocieplane, suche - będzie lepiej niż kojec Quote
furciaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Super, to trzymam kciuki zeby szybciutko udalo sie to pomieszczenie zrobic :) Quote
malawaszka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='zerduszko']Brzmi super :) A kto jedzie? :][/QUOTE] ano własnie nie wiem ... Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 transportu nie ma jeśli o to pytasz, ale też jeszcze nie jest gotowe miejsce Quote
Saththa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Łooo ale ze mnie gapa :) Juz tak dawno czytałam o tym miejscu w hoteliku, że zapomniałam i zasugerowałam sie tematem ze szuka hotelu i stąd moje pytanie... Przepraszam :) Quote
jambi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 wpadłam sobie, zajrzałam, bo myślałam, że coś przeoczyłam... ciekawa jestm jak tam nasz Olbrzymek Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 ja też, ale na wątku nowodworu nikt nie chce mi napisać czy będzie teraz jechać :lol: Quote
MaDi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Z tego co mi wiadomo wszyscy strasznie zalatani i w najbliższym czasie marnie widzę wyjazd do schronu. Quote
Recommended Posts