Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

Posted

Dużo psów wydaje na DT, ale prawda jest taka,że są to psy małe, niby bardziej adopcyjne. Czy wiadomo już gdzie Birman ma być dowieziony? Jak daleko od Nowodworu? Nie wiem czy kierownik woził psy do hoteli, pewnie nie, ale może uda się jakoś pogodzić jego transport np. z wyjazdem interwencyjnym po innego psa.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze nie wiem gdzie - do którego hotelu, ale raczej wolałabym gdzieś bliżej mnie żeby mieć możliwość odwiedzenia go albo coś... więc raczej z wyjazdem interwencyjnym nie wypali bo chyba tak daleko nie jeżdżą?

Posted

Może chociaż kawałek podwiezie? Mam ten sam problem, pies w hotelu około 100 km od miejsca w którym mieszkam, to już duży problem bo nie jestem w stanie podjechać do niej w ciągu dnia. Nie znam jej charakteru więc i o adopcje dużo trudniej.

Posted

Moze pod Wawa- Konstancin-Jeziorna? Ja za Ccta place 380zl plus karma nie wiem ile by bylo za tego przystojniaka i od kiedy ewentualnie wolne miejsce ale jak lokalizacja odpowieda to moge sie dowiedziec.
Upycham tam wiekszosc moich Corsiakow wiec miejsce sprawdzone i pewne.

Posted

a ciepło tam? jak tam wygląda? myślę, że za olbrzyma nie powinno być drożej bo nie jest większy od corsiaka przecież nie? jakbyś mogła się wywiedzieć jak z miejscem to byłabym wdzięczna - a jak z informacjami i zdjęciami stamtąd? bo ja to nie mam szans tak daleko psa odwiedzać :(

Posted

[quote name='malawaszka']a ciepło tam? jak tam wygląda? myślę, że za olbrzyma nie powinno być drożej bo nie jest większy od corsiaka przecież nie? jakbyś mogła się wywiedzieć jak z miejscem to byłabym wdzięczna - a jak z informacjami i zdjęciami stamtąd? bo ja to nie mam szans tak daleko psa odwiedzać :([/QUOTE]

ja sie dowiem jak chcesz

tam s kojce o budy ale fajnie w zasadzie ;) tam byl Hen

Posted

[quote name='malawaszka']a ciepło tam? jak tam wygląda? myślę, że za olbrzyma nie powinno być drożej bo nie jest większy od corsiaka przecież nie? jakbyś mogła się wywiedzieć jak z miejscem to byłabym wdzięczna - a jak z informacjami i zdjęciami stamtąd? bo ja to nie mam szans tak daleko psa odwiedzać :([/QUOTE]

Myslalam ze moze mniej za olbrzymka policza ;)
Ze zdieciami srednio ale czesto z dogo ludzie tam jezdza wiec mozna sie zorientowac kto ma aktualnie tam psa i poprosic zeby cyknal fotke jak bedzie w hotelu.
Informacje zaden problem, przynajmniej w moim przypadku bo moja Kasia jest tam czestym gosciem, spaceruje CCty i swoje ktore ma pod opieka...mysle ze bedzie mogla na biezaco w miare dac znac co tam u chlopaka.
Z tym ze tam chyba niema wewnetrznych boksow hmm

Posted

o to Bliss będzie zabierała na spacerki chłopaka :lol: ja mam jeszcze jedno miejsce gdzie chcę zapytać, ale proszę dowiedzcie się jak z miejscem i ceną w Konstancinie i zobaczymy co wyniknie

Posted

[quote name='malawaszka']o to Bliss będzie zabierała na spacerki chłopaka :lol: ja mam jeszcze jedno miejsce gdzie chcę zapytać, ale proszę dowiedzcie się jak z miejscem i ceną w Konstancinie i zobaczymy co wyniknie[/QUOTE]

oki - dzwonie ;)

Posted

[quote name='furciaczek']Dobrze wiedziec kogo ewentualnie mozna wykozystac w okolicy:diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti: co raz szerzej to info kregi zatacza
malawaszka pisze pw

Posted

aa bo ja nie napisałam w końcu :splat: napisałam Bliss na pw i uznałam, że to też :lol: na chwilę obecną plan mam taki, że w ciągu miesiąca zabiorę Birmana (tylko jeszcze nie wiem jak) do Uli - tu koło mnie, gdzie jest teraz Gaja i gdzie był Totek - dlatego w ciągu miesiąca bo Ula robi pomieszczenie, ocieplane, suche - będzie lepiej niż kojec

• 2 weeks later...
Posted

Łooo ale ze mnie gapa :) Juz tak dawno czytałam o tym miejscu w hoteliku, że zapomniałam i zasugerowałam sie tematem ze szuka hotelu i stąd moje pytanie... Przepraszam :)