jambi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 no ja tez o Birmie nie zapominam, ale co z tego, że my ja tak hop itp. jak pomysłu żadnego nie ma :( Quote
Igiełka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Birmunia biegnij ile sił w łapkach na samą górę. :lol: Quote
jambi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Birma nie daje mi spać po nocach :( minęły 3 tygodnie a jej sytuacja ani na jote sie nie zmieniła :( czy wiadomo wogóle co z nią? co u niej słychać? jak znosi upały? Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 liczyłam na jakikolwiek odzew z ogłoszeń ale lipa :( ani pół telefonu a ogłoszeń masa przecież Quote
Igiełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Podnoszę Birmunię tylko tak mogę pomóc. :roll: Quote
MaDi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pamiętam o niej cały czas tylko nie potrafię pomóc:shake: Quote
jambi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Szukamy hotelu? jeśli tak to trzeba zrobic rozeznanie ludwa mi wczoraj podrzuciła propozycje hotelu za 12 zet + karma na dobe, to by wychodziło około 15... Quote
zerduszko Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A w Mielcu nie byłoby lepiej, w sensie taniej? Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 dla dużych psów wszędzie raczej koszt jest podobny w tych hotelach które przyjmuja psy bezdomne miała bardzo fajne telefon o Birmankę :( ale dupa z tego bo dwoje małych dzieci, trzy koty staruszki... a kto zaryzykuje wziąć w to towarzystwo psa o nieznanych reakcjach na cokolwiek :( Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 :-( a już miałam nadzieję, małe dzieci przy dużym psie to podwójna odpowiedzialność a co dopiero przy takim o którym nic nie wiadomo:shake::shake: Jaki jest koszt hotelowania tak dużego psa w zaprzyjaźnionym miejscu? Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='MaDi']:-( a już miałam nadzieję, małe dzieci przy dużym psie to podwójna odpowiedzialność a co dopiero przy takim o którym nic nie wiadomo:shake::shake: Jaki jest koszt hotelowania tak dużego psa w zaprzyjaźnionym miejscu?[/QUOTE] 450 zł plus minus jest wszędzie za takiego psa [B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmy - bez wyciągniecia jej ze schroniska niczego się nie dowiemy o tym jaka ona jest, jakiego domu jej trzeba - a czas leci - proszę pomóżcie :modla: potrzeba stałych deklaracji minimum 200-250 zł[/COLOR][/B] Quote
zerduszko Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='malawaszka']dla dużych psów wszędzie raczej koszt jest podobny w tych hotelach które przyjmuja psy bezdomne[/QUOTE] W Mielcu 10/d +karma za dużego psa widzę że płacą. Ciekawe jak tam z miejscami. Quote
jambi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='malawaszka'] [B][COLOR=red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmy - bez wyciągniecia jej ze schroniska niczego się nie dowiemy o tym jaka ona jest, jakiego domu jej trzeba - a czas leci - proszę pomóżcie :modla: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]potrzeba stałych deklaracji minimum 200-250 zł[/COLOR][/B][/QUOTE] no to ja jeszcze raz powtórzę : [quote name='jambi_']co do deklaracji, ja mogę dać dobry przykład, jeśli by zapadła decyzja od kierownictwa do rozpoczęcia zbiórki takowych, to ja na początek- 30 złociszy na miesiąc[/QUOTE] Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmy - bez wyciągniecia jej ze schroniska niczego się nie dowiemy o tym jaka ona jest, jakiego domu jej trzeba - a czas leci - proszę pomóżcie :modla: potrzeba stałych deklaracji minimum 200-250 zł[/COLOR][/B] [B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B] Quote
Igiełka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Przykre to ale nie mogę pomóc finansowo. :roll: Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmy - bez wyciągniecia jej ze schroniska niczego się nie dowiemy o tym jaka ona jest, jakiego domu jej trzeba - a czas leci - proszę pomóżcie :modla: potrzeba stałych deklaracji minimum 200-250 zł[/COLOR][/B] [B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B] [B]Margi 20 zł/mies[/B] Dziękujemy :Rose: Quote
farmerka63 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja też ! Ja też ! Przed chwilą wpłaciłam 25 . Wymiotłam konteczko do czysta , ale w przyszłym tygodniu uzupełnię , albowiem zadeklarować mogę 30 .:razz: Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 dzwoniłam teraz do pana kierownika od Birmy - miała babesioze teraz, dopiero ją dziś wzięli z izolatek dla chorych psów :( już ponoć czuje się dobrze, a było z nią kiepsko, ale mówi, ze wyciągnęli ją z paskudztwa byli dziś ludzie którzy ją oglądali i kazał 3 dni poczekać bo może po nią przyjadą z zachowania - jednych ludzi lubi, innych nie dopuszcza do siebie - warczy podobnie z psami - jedne toleruje inne atakuje Quote
Recommended Posts