Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Birma nie daje mi spać po nocach :(

minęły 3 tygodnie a jej sytuacja ani na jote sie nie zmieniła :(

czy wiadomo wogóle co z nią? co u niej słychać? jak znosi upały?

Posted

Szukamy hotelu? jeśli tak to trzeba zrobic rozeznanie
ludwa mi wczoraj podrzuciła propozycje hotelu za 12 zet + karma na dobe, to by wychodziło około 15...

Posted

dla dużych psów wszędzie raczej koszt jest podobny w tych hotelach które przyjmuja psy bezdomne

miała bardzo fajne telefon o Birmankę :( ale dupa z tego bo dwoje małych dzieci, trzy koty staruszki... a kto zaryzykuje wziąć w to towarzystwo psa o nieznanych reakcjach na cokolwiek :(

Posted

:-( a już miałam nadzieję, małe dzieci przy dużym psie to podwójna odpowiedzialność a co dopiero przy takim o którym nic nie wiadomo:shake::shake: Jaki jest koszt hotelowania tak dużego psa w zaprzyjaźnionym miejscu?

Posted

[quote name='MaDi']:-( a już miałam nadzieję, małe dzieci przy dużym psie to podwójna odpowiedzialność a co dopiero przy takim o którym nic nie wiadomo:shake::shake: Jaki jest koszt hotelowania tak dużego psa w zaprzyjaźnionym miejscu?[/QUOTE]

450 zł plus minus jest wszędzie za takiego psa

[B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmy - bez wyciągniecia jej ze schroniska niczego się nie dowiemy o tym jaka ona jest, jakiego domu jej trzeba - a czas leci - proszę pomóżcie :modla:
potrzeba stałych deklaracji minimum 200-250 zł[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']dla dużych psów wszędzie raczej koszt jest podobny w tych hotelach które przyjmuja psy bezdomne[/QUOTE]
W Mielcu 10/d +karma za dużego psa widzę że płacą. Ciekawe jak tam z miejscami.

Posted

[quote name='malawaszka']
[B][COLOR=red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmy - bez wyciągniecia jej ze schroniska niczego się nie dowiemy o tym jaka ona jest, jakiego domu jej trzeba - a czas leci - proszę pomóżcie :modla: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]potrzeba stałych deklaracji minimum 200-250 zł[/COLOR][/B][/QUOTE]

no to ja jeszcze raz powtórzę :
[quote name='jambi_']co do deklaracji, ja mogę dać dobry przykład, jeśli by zapadła decyzja od kierownictwa do rozpoczęcia zbiórki takowych, to ja na początek- 30 złociszy na miesiąc[/QUOTE]

Posted

[B][COLOR=Red]ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmy - bez wyciągniecia jej ze schroniska niczego się nie dowiemy o tym jaka ona jest, jakiego domu jej trzeba - a czas leci - proszę pomóżcie :modla:

[B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B]

Posted

[B]jambi[/B][B]_[/B][B] 30 zł/mies[/B]
[B]Margi 20 zł/mies[/B]

Dziękujemy :Rose:

Posted

dzwoniłam teraz do pana kierownika od Birmy - miała babesioze teraz, dopiero ją dziś wzięli z izolatek dla chorych psów :( już ponoć czuje się dobrze, a było z nią kiepsko, ale mówi, ze wyciągnęli ją z paskudztwa
byli dziś ludzie którzy ją oglądali i kazał 3 dni poczekać bo może po nią przyjadą
z zachowania - jednych ludzi lubi, innych nie dopuszcza do siebie - warczy
podobnie z psami - jedne toleruje inne atakuje