Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety jak zwykle pani naobiecywała że na 100% go zabiorą po czym zamilkła... :shock: nienawidze ludzi takich NIENAWIDZĘ! nie zrozumiem nigdy czemu takimi tchórzami są i nie potrafią napisać po prostu, że uznali, że jednak to nie ten pies - czy to qrw... boli?

Posted

jedziemy z missieek w niedzielę - missieek która ma pod opieką mnóstwo tymczasów - psy i koty, Ona może pomóc i chce :Rose:

[COLOR=Red][B]może ktoś sie dorzuci do paliwa? mamy do przejechania ponad 600 km w sumie[/B][/COLOR]

Posted

Ja też jestem kompletnie spłukana...ale widzę zaspanymi oczkami, że finansowa spłuczka ominęła jeden zapajęczyniony kącik mojego konta...a w nim ...ło rety !!! POZOSTAŁO CAŁE 5 DYSZEK ! I zaraz je cioci Wasi przeleję - niech zatankuje swoje dychawiczne auteczko i powiezie Bisurmanka - starczy na jakieś 1o literków benzynki - no to prawie dojedziecie na miejsce :cool3:

Posted

kochana [B]farmerka[/B] jak zawsze pomocna :Rose: dziękuję! a autko nie moje będziemy tankować bo moje to by do Lublina za darmo dojechało - na popych :evil_lol: kochana [B]missieek[/B] ma autko fajne do wożenia psiastych :)

Posted

Ja mogę tak skromnie 10 złotych dorzucić :oops::oops: w tej chwili więcej nie mam:oops: Ale ufam, że dyszka tez dobrze :roll:

Tylko poproszę numer konta i dane do przelewu to zrobię jutro ;)

Posted

[B]Bardzo proszę o informację od Pani Agnieszki M. i Pani Magdaleny K. czy podtrzymują swoje deklaracje[/B]
chciałam wysłać maile ale niedawno wyczyściłam sobie dokumentnie skrzynkę i straciłam większość kontaktów [IMG]http://www.forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/sad.gif[/IMG] jakaś pomroczność jasna mnie dopadła [IMG]http://www.forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/sad.gif[/IMG]

jambi_ 30 zł/mies
Margi 20 zł/mies
farmerka63 30 zł
weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies
Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące)
Pani Magdalena K. 50 zł/mies
ashley 100 zł/mies
Pani Agnieszka M. 30 zł/mies
Iwcia 30 zł/mies

Posted

Wasia dziś na Twoje konto powinna wpłynąć kasa z bazarku - MEGAKSIĘGARNIA - ponad 650 zł, a skoro Totek w domu dupsko grzeje - to wszystko dla Birmana,
ja od siebie tez coś dorzucę ;)