weszka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A już miałam nadzieję, że transport do domu potrzebny :( Quote
malawaszka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 no niestety jak zwykle pani naobiecywała że na 100% go zabiorą po czym zamilkła... :shock: nienawidze ludzi takich NIENAWIDZĘ! nie zrozumiem nigdy czemu takimi tchórzami są i nie potrafią napisać po prostu, że uznali, że jednak to nie ten pies - czy to qrw... boli? Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/195790-SWAROVSKI-bia%C5%82e-z%C5%82oto-komplet-bi%C5%BCu-perfumy-NA-SZNAUCERY-do-12.11-g.-20.00[/url] zapraszam na mega exclisive bazar na sznupy Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 czy ktoś pomoże Birmanowi przyjechać do hotelu? :( Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Birmuś w górę - może ktoś się zlituje i pomoże Ci przyjechać do nas?> Quote
Saththa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Transport pilnie potrzebny, pokaż się Birmanku Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 jedziemy z missieek w niedzielę - missieek która ma pod opieką mnóstwo tymczasów - psy i koty, Ona może pomóc i chce :Rose: [COLOR=Red][B]może ktoś sie dorzuci do paliwa? mamy do przejechania ponad 600 km w sumie[/B][/COLOR] Quote
farmerka63 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja też jestem kompletnie spłukana...ale widzę zaspanymi oczkami, że finansowa spłuczka ominęła jeden zapajęczyniony kącik mojego konta...a w nim ...ło rety !!! POZOSTAŁO CAŁE 5 DYSZEK ! I zaraz je cioci Wasi przeleję - niech zatankuje swoje dychawiczne auteczko i powiezie Bisurmanka - starczy na jakieś 1o literków benzynki - no to prawie dojedziecie na miejsce :cool3: Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 kochana [B]farmerka[/B] jak zawsze pomocna :Rose: dziękuję! a autko nie moje będziemy tankować bo moje to by do Lublina za darmo dojechało - na popych :evil_lol: kochana [B]missieek[/B] ma autko fajne do wożenia psiastych :) Quote
Saththa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja mogę tak skromnie 10 złotych dorzucić :oops::oops: w tej chwili więcej nie mam:oops: Ale ufam, że dyszka tez dobrze :roll: Tylko poproszę numer konta i dane do przelewu to zrobię jutro ;) Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Saththa pewnie, że dobrze - wielkie dzięki!!!!! :Rose: każdy krosik jest cenny dla nas! Quote
Saththa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziękuję za dane, przelew już poszedł ;) A ja przy okazji podniosę futrzaka :) Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 DZIĘKI!!!!! podniosę - może ktoś jeszcze dorzuci grosiki? Quote
farmerka63 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Beret Birmana czeka . Przechodniu - rzuć grosik :cool3: Quote
malawaszka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Birmuszku podniosę - może jeszcze ktoś dorzuci grosik? Quote
malawaszka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [B]Bardzo proszę o informację od Pani Agnieszki M. i Pani Magdaleny K. czy podtrzymują swoje deklaracje[/B] chciałam wysłać maile ale niedawno wyczyściłam sobie dokumentnie skrzynkę i straciłam większość kontaktów [IMG]http://www.forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/sad.gif[/IMG] jakaś pomroczność jasna mnie dopadła [IMG]http://www.forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/sad.gif[/IMG] jambi_ 30 zł/mies Margi 20 zł/mies farmerka63 30 zł weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące) Pani Magdalena K. 50 zł/mies ashley 100 zł/mies Pani Agnieszka M. 30 zł/mies Iwcia 30 zł/mies Quote
jambi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wasia dziś na Twoje konto powinna wpłynąć kasa z bazarku - MEGAKSIĘGARNIA - ponad 650 zł, a skoro Totek w domu dupsko grzeje - to wszystko dla Birmana, ja od siebie tez coś dorzucę ;) Quote
malawaszka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 SUPER! to będzie na weta bo pewnie sporo pójdzie :( Quote
farmerka63 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wasiu - ponieważ jest początek miesiąca, przelewam zadeklarowane 3 dyszki na hotelik :D Quote
malawaszka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 farmerka zasypuje mnie przelewami :lol: dziś dotarło 50 zł na transport od farmerki i 10 zł od Saththy :Rose: bardzo Wam dziękuję i proszę o jeszcze dla tego byczunia :) Quote
farmerka63 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ...nooo Matki Boskiej Pieniężnej było ;) ..i się skończyło ;) Quote
weszka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Szczęśliwej podróży. I czekam na wieści jaki jest na żywo ten cudaczek Birman ;) Quote
Recommended Posts