Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajny piesio, a tyle już przeszedł :)! Kochane z Was cioteczki. Na tym ostatnim zdjęciu widać jaki on fajny i widać jak wygląda. Warto je wstawić w 1 poście. Wrzuciłam info o nim na Facebook. Mam nadzieje, ze będzie odzew. Postaram się też coś wpłacić :) Trzymaj się Misio! Będzie dobrze! :)

Posted

finansowo to ode mnie Miś się nie wzbogaci - przepraszam, sama jestem na żebrach. Ze zdjęć i opisów widać, że Misiek szybko przełamie swój strach, tylko trzeba kogoś do kogo będzie mógł się przywiązać. Po zagojeni ran będzie piękny więc może ktoś ...

Posted

Bardzo dziekujemy za wsparcie

ludwa - 20zł
AIMEZ_MOI - 15zł
ZUZANECZKA - 10zł
MARTA S - 20zł
magenka1 - 5zł
ANNA C - 100zł

[URL="http://www.roze24.pl/znak.php?obraz=http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/6/0/4/6045_64506045_491.jpg"][IMG]http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/6/0/4/6045_64506045_491.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Misiaczek dziś znów niepewnie, ale łasy był na głaskano. Przyzwyczaił się do moich odwiedzin i mizianka.Widać ,że sprawia mu to przyjemność.
Niestety, założenie obroży jest dla niego zbyt dużym stresem.
Próbowałam,ale niestety ...Misio na ugiętych przednich łapkach położył łepek na ziemi i bał się podnieść.
Nie stresowałam go więcej. Wygłaskałam go ,to go odstresowało.
Widać ,że z niego jest ogromna,kochana przytulanka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

czy ktos moze mi wytlumaczyc prosze, jak to jest mozliwe ze ten pies byl doprowadzony do takiego stanu w schronisku? :shake:

czy nikt z pracownikow tego nie zauwazyl:angryy:? przeciez codziennie psy sa widziane przez ludzi?

Posted

[quote name='edyta12']czy ktos moze mi wytlumaczyc prosze, jak to jest mozliwe ze ten pies byl doprowadzony do takiego stanu w schronisku? :shake:

czy nikt z pracownikow tego nie zauwazyl:angryy:? przeciez codziennie psy sa widziane przez ludzi?[/QUOTE]
To bardzo proste
Na terenie który przeznaczony jest na max 250psów jest w tej chwili ponad 800szt.
Kiedy są sprzątane boksy większość psów się chowa do budy i tak naprawdę nikt ich codziennie nie ogląda bo to nierealne.
Dopóki nasze społeczeństwo nie dorośnie do masowej kastracji i sterylizacji psów takich przypadków będzie coraz więcej.
Wielkim plusem jest to że w naszym schronisku walczy się nawet z bardzo ciężkimi przypadkami a nie usypia się ich jak w większości.Dzięki temu Misiek ma szanse na powrót do zdrowia.

Posted

a powiedzcie mi, czy w shronisku sie psy kastruje? bo je mieszkam w kanadzie i jak sie bierze psa ze schroniska to juz jest wykastrowany.
takze tu nie ma bezdomnych psow.
jak mozna przeslac dla niego pieniadze? podaj mi konto z polski, ja spytam rodzine zeby przeslala.

Posted

Jak dobrze czytać, że psiak się da głaskać... Jest tak spragniony ludzkiego ciepła, że szybciutko będzie pozwalał na coraz większy kontakt. Najważniejsze, że możecie go odwiedzać!

Posted

[quote name='zachary']Ciapuś, a deklaracje stałe na czyje konto wpłacać? Czy na podane w pierwszym poście?[/QUOTE]
Tak wszystkie pieniążki wpłacamy na konto Fundacji

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc