Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak czy owak - nasz Teo ma cudny caly jest śliczny ! Tylko brać i cieszyć się nim ,bo on taki slodki jest i mądry .. :p:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki śliczny i slodki jest nasz Teoś :) - cudo nie pies !!
Nawet u fryzjera zachowuje się jak rasowy klient -stary bywalec ..;) .Pelna kultura .:p

Posted

[quote name='Andzike']Aaaa !!! Kolejny golas na dogo :D Cudny zamszowy piesek :)

Ale ja tak kocham kudłaczki ;)

A może bardziej pluszowy -cioteczko ;) ? Pluszak Teodor :p. Z kudlacza został mu tylko łepek i ogonek :razz:...

Posted

Goły Teodor to stan tymczasowy. :evil_lol:Jakos to musimy przeboleć...!:razz:

Pani Judyta, groomerka z Salonu Psia Metamorfoza w B-B / www.psiametamorfoza.pl/ poświęciła chłopakowi mnóstwo czasu. Było kąpanko i wszelakie zabiegi pielęgnacyjne z perfumowaniem na końcu włącznie.Bedzie też na stronie internetowej salonu.
Wszystko gratis, oczywiście !

Teo był bardzo dzielny,a momentami widać że było mu całkiem przyjemnie... ;)Typowy facet !

Posted

togaa link do strony Salonu Psia Metamorfoza w Bielsku nie działa :roll:.

A Teodor wypiękniał po wizycie w salonie :lol:.
Jak włoski zaczną odrastać to dopiero będzie piękniś :loveu:.

Posted

Po stanie sierści Teo można chyba wnioskować ,że dość dawno stracil swoj dom -a może uciekl gdzieś ze wsi ,kto wie .. Takie śliczne psy jak on nieraz wiszą na lancuchach przy budzie czy szopie ..:shake:

Posted

Przepraszam za brak wieści, ale TEPSA odcięła mnie od netu.

Teodor ma sie coraz lepiej . Nabiera śmiałości.
Dwa dni temu po raz pierwszy w ogrodzie zaszczekał. Pięknym, statecznym basem.
Nawet szczek ma wyważony i niespieszny. Jak On cały.

Wczoraj miałam przyjemnośc poznać p.Anię która troszczyła sie o Teodora gdy mieszkał na ulicy.
Ona też rozpytywała psiarzy w okolicy czy ktos go nie zna ? Ale nikt go nigdy wcześniej nie widział w tej okolicy. Pojawił się pewnego dnia i został...

Czeka nas szczepienie ale niestety,wcześniej musimy uzbierac na to pieniądze

Posted

[quote name='togaa']Jutro go troche powycinamy, bo chłopak pachnie tak sobie..hm,..hm,....

A Irenka już marudzi , czy aby sobie Go nie zostawić?.;) Trzeba ją do tego pomysłu zniechęcic, bo stracimy najlepszy DT pod słońcem....

Wcale się nie dziwię Pani Irence;-)))

Posted

[quote name='togaa']kado Kochana.... Co do mnie to żaden ze mnie Anioł. Raczej wredna ze mnie baba...:razz:

Nie słuchaj jej Kado;-) Wszystkie babki z gór, które znam to anioły, które muszą udawać czasami, że są wredne, bo tak mają zapisane w swoich anielskich paszportach jako jedno z 305 przykazań pomocy dla ziemian;-)

Posted

Ja na miejscu Irenki też bym chętnie" zagarnęła " Teodora -pięknego ,madrego i lagodnego psa :p.Oczywiście ,jednak nie kosztem zamknięcia drogi innym ,kolejnym bidom w ich Dt .

Dla przypomnienia: piękny Teoś z piękną dziewczyną :

Posted

A tu już po pobycie w salonie piękności i pięknych dziewczyn -widać po uśmiechu Teo ,że bardzo mu się tam podobalo chyba ..:p

Teo wyszedl stamtąd mlodszy i piekniejszy niż byl chyba .Choc szkoda może trochę tego pieknego ,obfitego futra z dredami i pasemkami o różnych odcieniach ..:razz: