Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ESTON Rumcajsowe Obejście, OPUS Kłusująca Sfora i UBU Hulaj Dusza (klasa pośrednia)

OPUS Kłusująca Sfora i UBU Hulaj Dusza

ESTON Rumcajsowe Obejście i OPUS Kłusująca Sfora

ESTON Rumcajsowe Obejście

OPUS Kłusująca Sfora

Posted

[quote name='JinnyAl']

To jest HAŃCZA Reflatus po Brewce i Majorze - nie ma go w katalogu. Startował w klasie szczeniąt.

??? Cnotliwy Nos

BAJDA Cnotliwy Nos

Posted

HAŃCZA Reflatus - pies z klasy szczeniąt

]

HULTAJ Wilczy Pazur - klasa młodzieży

OPUS Kłusująca Sfora - klasa pośrednia

BIERKA i BAJDA Cnotliwy Nos

Posted

weszynoska napisał(a):
niestety nigdzie nie pokazywany ALI Hrebu Węszynos

ALi był pokazywany i to kilka razy - sama go widziałam zarówno we Wrocławiu jak i na klubówce.

Posted

Hania napisał(a):
ALi był pokazywany i to kilka razy - sama go widziałam zarówno we Wrocławiu jak i na klubówce.

wiem Haniu ale to dawno temu było, przez ten czas ALIk dorósł i zmężniał a Marcin juz nie chce z nim nigdzie jeździć

Posted

weszynoska napisał(a):
wiem Haniu ale to dawno temu było, przez ten czas ALIk dorósł i zmężniał a Marcin juz nie chce z nim nigdzie jeździć

Rok temu na klubówce to nie tak dawno było i on już nie był taki malutki. Na Wrocław 2005 też był zgłoszony, ale nie dojechał.

Posted

:crazyeye: A co to za historia z tą żmiją:lying: Pisz szybko.

Rożku...
Przedłużyliśmy sobie week. u rodziców w Kotlinie Kłodzkiej i w poniedziałek byliśmy na ostatnim spacerku w lesie. Wracając Paśka wywęszyła węża myślałam z daleka że to zaskroniec, ale jak zasyczała to wiedziałam że to żmija. Gdzieś musiała ja drasnąć bo jak wrócilismy do domu to miała mordę zrównaną z głową i oddychała przez mordę nie przez nos. Nawiasem mówiąc ta żmija była slicznie wybarwiona i dość młoda - szkoda że aparatu nie miałam przy sobie. Myślałam że tylko postraszyła syczeniem, nie mogłam odnaleśc w sierści śladu ukąszenia? Weterynarz powiedział, że musiała gdzieś ją drasnąć bo puchnie.
Teraz wszystko jest już dobrze i mordka już w normalnych rozmiarach
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='kasiawro']Nawiasem mówiąc ta żmija była slicznie wybarwiona i dość młoda - szkoda że aparatu nie miałam przy sobie.
No tutaj to mnie powaliłaś:roflt: . Ja to bym chyba ze strachu skonał:mdleje: . Cieszę się, że tak się skończyło i wszystko już w porządku:multi: .
A teraz raz jeszcze to co najlepsze z Krakowa;) :
NSwR Żmiłka

i Zw. Rasy HULTAJ

Pozdrawiamy serdecznie. Rożkowie:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Spóźnione, ale szczere podziękowania KUMPELce i pwlkpsnk, za zamieszczenie zdjęć mojej Żmiłki. Tak póżno, bo dopiero uczę się obsługi komputera:user: i od przeszło godziny od zalogowania próbuję coś napisać:wallbash: . Może teraz się uda!

Posted

Nareszcie:sweetCyb: . Mam, problem: nie przyjęli mojej Żmiłki do Krosna(wczoraj dostałam maila). Zgłosiłam ją w dniu , który był podany jako ostateczny termin -czyli 04.07.06.. Kliknęłam zgłoszenie, wypełniłam, a potem jak chciałam dopisać osiągnięcia ,strona ze zgłoszeniem zawierała treść o skończeniu przyjmowania o g 15.. Cieszyłam się ,że rzutem na taśmę załapałam się na wystawę ( zgłoszenie wypełniłam parę minut po 15 ) i pewna ,że pojadę ustawiłam sobie niedzielę tak ,by mieć wolne i poumawiałam sie ze znajomymi w Rzeszowie a tu masz :tydzień przed wystawą dowiaduję się że nie jadę.:Help_2: Czy na stronie oddziału była podana godz. ,do której można zgłaszać psy? Ja nie zauważyłam!!! Jeśli podaje się tylko datę, to myślę, że kończy sie dzień o godz.00.00!!! Co mam teraz zrobić:niewiem: ? Czy jest szansa, żeby to odkręcić-pozostał tydzień. Jak nie to:flaming: . Podpowiedzcie coś proszę. Pozdrawiam wszystkich "ogaromanów" i nie tylko: "wszystkie pieski nasze są"

Posted

Byłam wczoraj, ale nawet nie dzwoniłam, bo harowaliśmy z Krzyśkiem od rana do zmroku,ale będziemy jeszcze wtych stronach niebawem ,to się zdzwonimy. Jak mi idzie "forumowanie"?Pomału odkrywam zasady ,ale już muszę kończyć,bo jestem sama(wszyscy gdzieś ogłądają mecz) a muszę nakarmić psy i wybiegać ich.

Posted

samograj napisał(a):
Byłam wczoraj, ale nawet nie dzwoniłam, bo harowaliśmy z Krzyśkiem od rana do zmroku,ale będziemy jeszcze wtych stronach niebawem ,to się zdzwonimy. Jak mi idzie "forumowanie"?Pomału odkrywam zasady ,ale już muszę kończyć,bo jestem sama(wszyscy gdzieś ogłądają mecz) a muszę nakarmić psy i wybiegać ich.

Na szczęście są jeszcze telefony:-)) A jak będziesz w pobliży to zapraszam na pogaduchy!!! ;)