Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teo jest wilkowatym mlodym mieszancem.Jest smutny.Boi sie.Juz raz zostal zaatakowany przez inne psy i dotkliwie pogryziony.Teraz leczy rany na izolatce.pomimo swojej wielkosci nie potrafi byc agresywny,dlatego schronisko jest dla niego koszmarem.
Szukajmy dla niego domku,zanim zostanie zagryziony jak Hektorek...

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teo ma piekne brązowe oczy, jest uosobieniem Łagodności,jak hektor, obyśmy zdążyły .... Dajcie go proszę na inne ogłoszenia, może byc dom tymczasowy, żeby go wyrwać zanim zostanie zagryziony.

Posted

Moze Al-ka ktora szuka domku dla Bruno i jeszcze jednego domku, to moze Teo sie tam spodoba. Teo prosi swoimi piwnymi oczkami o pomoc.

Posted

Śliczny Teo czeka na domek ,może jeszcze gdzies go umiescić w ogłoszeniach, Aniu daj gdzie sie da. Te oczy mnie prześladują jak oczy Hektora.

Posted

Aniu, mogę zrobić aukcję na allegro. Tylko potrzebuję wieku psiaka, wiekości, i namiarów kontaktowych. Jeżeli allegro potrzebne, proszę o słówko na pw, bo mam sporo pracy i rzedziej bywam - żeby nie przegapić.