pati851 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/191399-Bazarek-na-psiaki-z-Radomskiego-Schroniska-do-5.09-godz.-22 ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!!! Quote
agaga21 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 czy ktokolwiek cos wie o warunkach w jakich będzie mieszkał? Quote
krakowianka.fr Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 On wyglada calkiem jak moja Tess... az sie zdziwilam, jak zdjecie zobaczylam. mam tylko teraz nadzieje, ze piesek nie na zawnatrz i do cieplego domku, czy dobrze rozumiem? Quote
agnieszka32 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 agaga21 napisał(a):czy ktokolwiek cos wie o warunkach w jakich będzie mieszkał? Ja też przyłączam się do pytania! Quote
tula Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ja tez jestem bardzo ciekawa jakie warunki ma piesio, a skoro chłopak jest z Radomia to chyba łatwo będzie sprawdzić? Ala poproś o jego adres i pojedźcie sprawdzić warunki jesli znajdziesz chwilę. Quote
agnieszka32 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 agaga21 napisał(a):czy został wykastrowany? Coś nikt nie chce nam udzielić odpowiedzi na pytania... Quote
anhata Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 W schronie każdy pies jest kastrowany, a sunie sterylizowane. Quote
agaga21 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 ok, to dobrze. zaniepokoiło mnie to, że nikt nie wspomniał, ze juz po zabiegu. czekam na informacje do jakich warunków psiak trafił. Quote
agnieszka32 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 anhata napisał(a):W schronie każdy pies jest kastrowany, a sunie sterylizowane. Świetnie, że nawet psy są kastrowane. Tylko chwalić :) Quote
pati851 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1913...-5.09-godz.-22 zaktualizowany bazarek dla radomskich psiaków zapraszam!!! Quote
baster i lusi Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Co tam u malucha,są jakieś wieści z nowego domku? Quote
bastis Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='pati851']http://www.dogomania.pl/threads/1913...-5.09-godz.-22 zaktualizowany bazarek dla radomskich psiaków zapraszam!!! stronka sie nie otwiera wiadomo jak Maxio?? Quote
agaga21 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 bastis napisał(a): wiadomo jak Maxio?? tez czekam na jakiekolwiek wieści...martwię się tym, że nikt nie pisze w jakie warunki mały trafił:shake: Quote
pati851 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/191399-MEXX-NEXT-INBLU-na-psiaki-z-Radomskiego-Schroniska-do-6.09-godz.-22 teraz powinna działać, Zapraszam Quote
pati851 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zapraszam również na akcję dla bezdomnych zwierząt z Radomskiego Schroniska http://www.dogomania.pl/threads/191266-19-wrze%C5%9Bnia-2010-RADOM-quot-I-niedziela-na-4-%C5%82apach-quot-ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=15228031#post15228031 Quote
ala21 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Hej nie miałam chwili żeby się odezwać Niestety nadal nie wiem co z Maxiem Nie wiem co się dzieje co dziennie po kilka razy próbuje się dodzwonić do schroniska Albo nikt nie odbiera albo coś przerywa połączenie Dziewczyny jeśli któraś wybiera się do schroniska to proszę wypytajcie o niego bo nie wiem nic więcej co przed jego zabraniem Chociaż pani ze schroniska zapewniała,że będzie miał tam dobrze na pewno i krzywda mu się tam nie stanie Chyba nie wydali by go bez sprawdzenia??? Zapewniano mnie,że domy dla amstafów są dobrze sprawdzane i byle gdzie nie trafiają Dzisiaj miałam tel ze Skarżyska jakiś pan chciałby Maxia wziąć Powiedziałam,że nie aktualne ale są jeszcze w schronisku takie pieski więc gdyby chciał się jakimś zaopiekować to jest to możliwe Po uprzednim sprawdzeniu warunków w jakich miałby przebywać Ma się niby odezwać ale zobaczymy Jeśli się nie do dzwonie na tygodniu to postaram się pojechać w weekend Quote
anhata Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Niestety ja w najbliższym czasie nie będę w schronie. Dla mnie teraz czasowo niemożliwe. Quote
ala21 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Dzwoniłam kilka razy do schroniska i zapewniają mnie Ze z Maxiem wszystko ok i ma dobrze u nowych właścicieli.Nie chcą mi podać żadnego kontaktu z tą osobom pomimo że ja go znalazłam i szukałam domu Pani powiedziała że najnowszych wieści o nim nie ma ale na pewno ma dobrze a oni nie mogą podać mi nawet numeru do tej osoby Niestety mam znów problem i nie wiem gdzie z tym się udać Mój mąż jeżdzi na ryby nad zalew w Domaniowie i już pare razy mówił że przychodzą do rybaków dwa psy szczenna suka i dość młody piesek jakiś mieszaniec lessi Ja ich nie widziałam Mąż był w sobotę na rybach i pieski nadal tam są Suka podobno w strasznym stanie żebra jej widać i gdzię w lasku się oszczeniła Chyba ma dużo psiaków bo cyce strasznie wyciągnięte Kradnie rybakom co sie da do jedzenia Niektórzy nakarmią inni pogonią Piesek Też w złym stanie Podobno sierść straszna i chudy bardzo ,ale jest strasznie grzeczny siada z boku i tylko szczeka ciuchutko prosząc o jedzenie Przemieszcza sie z różne miejsca,wiadomo gdzie sa ludzie a ta sunie biega tylko blisko przy lasku Wcześniej to myśleliśmy że może od gospodarzy te psy i po prosty sobie przychodzą na resztki z ryb ale zima nie długo a one tam nadal są i ta sunia Nie wiem czy to do Radomskiego schroniska dzwonić czy gdze Nawet nie wiem gdzie one dokładnie przebywają to jest prawie 30km od Radomia Co robić? Quote
LILUtosi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ala może spróbuj zrobić im zdjęcia i załóż wątek. Nie masz możliwości trochę ich podkarmić? Trzeba im pomóc przed zimą. Quote
ala21 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Niestety nie mogę tam dojeżdżać bo nie mam czym Mąż jeżdzi samochodem do pracy a pracuje w Warszawie i nie ma go całe dnie Nikogo nie znam z tej miejscowości,żeby poprosić o pomoc Nie wiem kiedy mąż będzie mógł tam pojechać,to spróbuje im zrobić jakieś zdjęcia Ciężka sprawa :@[ Quote
Recommended Posts