Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byłam w schjronisku. Tam Max ma towarzyszkę. Oboje merdali ogonkiem. Myślę. że się dogadują. I faktyzcnie Max jest bardzo smutny.
Ala21 , uważam, że warto odwiedzać Maksa i go wyprowadzać.

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie to smutne :(widzę że dzieci juz sie nie boja maxia...nie da się teściów jakos "urobić"?
na takie smsy nigdy nie odpowiadam.jak ktos chce adoptować to pofatyguje się i zadzwoni.
mam nadzieję, że ten maluch nie spędzi zimy w schronisku :(

Posted

Dziewczyny,nie była żadna z Was w schronisku???Maxio po kwarantannie miał mieć kastrację Niestety nikt nie dzwoni z ogłoszeń Biedulek zmarnieje się tam :@{{{

Posted

Ala a robisz mu codziennie ogłoszenie na cafeanimal tak jak Ci pisałam? Poproś kogos tez o allegro jeśli nie ma, może Monday zgodzi się zrobić.

Posted

Niestety nie mogliśmy w tym tyg.pojechać do Maxia, ale może w końcu się coś ruszy w sprawie adopcji.Dzwoniła do mnie parę minut temu dziewczyna bardzo zainteresowana Maxiem Nie wystraszyła się jak powiedziałam że jest w schronisku i wypytywała pytała jaki on jest,jak się zachowuje Porozmawia z mężem i mają najpierw zadzwonić do schroniska jaka jest jego sytuacja{mówiłam o kastracji}i kiedy ewentualnie mogliby go wziąć Ogłoszenie znależli w internecie Może się w końcu uda

Posted

Dziewczyny Maxio ma dom!!! jutro zabiera go chłopak,który odpracowywał w schronisku przez jakiś czas Zabiera go do siebie na posesję Pani ze schroniska powiedziała ze będzie miał tam dobrze :@}}}}

Posted

ala21 napisał(a):
Dziewczyny Maxio ma dom!!! jutro zabiera go chłopak,który odpracowywał w schronisku przez jakiś czas Zabiera go do siebie na posesję Pani ze schroniska powiedziała ze będzie miał tam dobrze :@}}}}

Wspaniale!!! Bardzo się cieszę :multi:
Alu, uratowaliście mu życie :loveu:

Posted

Wczoraj byłam w schronie. Psiak wraz ze swoją towarzyszką nie przebywa już w ptaszarni. Jest w boksie nr 1 KW. Oboje merdali ogonkiem. Było małe mizianko.

BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE BĘDZIE MIAŁ DOM.:multi::multi::multi::multi: Dziei Tobie, Alu.
Ale zostań z Nami na dogo.

I czekamy jutro na wieści.

Posted

anhata napisał(a):
Wczoraj byłam w schronie. Psiak wraz ze swoją towarzyszką nie przebywa już w ptaszarni. Jest w boksie nr 1 KW. Oboje merdali ogonkiem. Było małe mizianko.

BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE BĘDZIE MIAŁ DOM.:multi::multi::multi::multi: Dziei Tobie, Alu.
Ale zostań z Nami na dogo.

I czekamy jutro na wieści.

Tak koniecznie zostań z nami,razem możemy dużo.

Posted

ala21 napisał(a):

suuuuuperrrr!!!!!!!!! wreszcie jakies dobre wiesci