anhata Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dzisiaj byłam w schjronisku. Tam Max ma towarzyszkę. Oboje merdali ogonkiem. Myślę. że się dogadują. I faktyzcnie Max jest bardzo smutny. Ala21 , uważam, że warto odwiedzać Maksa i go wyprowadzać. Quote
agaga21 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 strasznie to smutne :(widzę że dzieci juz sie nie boja maxia...nie da się teściów jakos "urobić"? na takie smsy nigdy nie odpowiadam.jak ktos chce adoptować to pofatyguje się i zadzwoni. mam nadzieję, że ten maluch nie spędzi zimy w schronisku :( Quote
anhata Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Bardzo dobrze, że go wyprowadzacie. Potem mu się lepiej śpi. Trzeba robić, cio tylko można,. Quote
anhata Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Niestety u nas takich ras przybywa w schronisku. :/ Quote
ala21 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Dziewczyny,nie była żadna z Was w schronisku???Maxio po kwarantannie miał mieć kastrację Niestety nikt nie dzwoni z ogłoszeń Biedulek zmarnieje się tam :@{{{ Quote
edyta12 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 no szkoda go bardzo. ma taki fajny charakter. Quote
tula Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ala a robisz mu codziennie ogłoszenie na cafeanimal tak jak Ci pisałam? Poproś kogos tez o allegro jeśli nie ma, może Monday zgodzi się zrobić. Quote
agaga21 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 allegro ma u mnie. http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1195887662 Quote
agaga21 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 dziewczyny z radomia. bywacie u małego? jak sobie radzi? Quote
anhata Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Teraz to nie wiem, kiedy będę w schronisku. Quote
ala21 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Niestety nie mogliśmy w tym tyg.pojechać do Maxia, ale może w końcu się coś ruszy w sprawie adopcji.Dzwoniła do mnie parę minut temu dziewczyna bardzo zainteresowana Maxiem Nie wystraszyła się jak powiedziałam że jest w schronisku i wypytywała pytała jaki on jest,jak się zachowuje Porozmawia z mężem i mają najpierw zadzwonić do schroniska jaka jest jego sytuacja{mówiłam o kastracji}i kiedy ewentualnie mogliby go wziąć Ogłoszenie znależli w internecie Może się w końcu uda Quote
anhata Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 tula napisał(a):To mocno kciuki trzymamy:) Bardzo mocno.. Quote
ala21 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Dziewczyny Maxio ma dom!!! jutro zabiera go chłopak,który odpracowywał w schronisku przez jakiś czas Zabiera go do siebie na posesję Pani ze schroniska powiedziała ze będzie miał tam dobrze :@}}}} Quote
agnieszka32 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ala21 napisał(a):Dziewczyny Maxio ma dom!!! jutro zabiera go chłopak,który odpracowywał w schronisku przez jakiś czas Zabiera go do siebie na posesję Pani ze schroniska powiedziała ze będzie miał tam dobrze :@}}}} Wspaniale!!! Bardzo się cieszę :multi: Alu, uratowaliście mu życie :loveu: Quote
anhata Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wczoraj byłam w schronie. Psiak wraz ze swoją towarzyszką nie przebywa już w ptaszarni. Jest w boksie nr 1 KW. Oboje merdali ogonkiem. Było małe mizianko. BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE BĘDZIE MIAŁ DOM.:multi::multi::multi::multi: Dziei Tobie, Alu. Ale zostań z Nami na dogo. I czekamy jutro na wieści. Quote
baster i lusi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 anhata napisał(a):Wczoraj byłam w schronie. Psiak wraz ze swoją towarzyszką nie przebywa już w ptaszarni. Jest w boksie nr 1 KW. Oboje merdali ogonkiem. Było małe mizianko. BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE BĘDZIE MIAŁ DOM.:multi::multi::multi::multi: Dziei Tobie, Alu. Ale zostań z Nami na dogo. I czekamy jutro na wieści. Tak koniecznie zostań z nami,razem możemy dużo. Quote
bastis Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ala21 napisał(a):Dziewczyny Maxio ma dom!!! jutro zabiera go chłopak,który odpracowywał w schronisku przez jakiś czas Zabiera go do siebie na posesję Pani ze schroniska powiedziała ze będzie miał tam dobrze :@}}}} suuuuuperrrr!!!!!!!!! wreszcie jakies dobre wiesci Quote
agaga21 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 na posesję go zabiera, czyli pies będzie pilnował posesji? będzie mieszkał na zewnątrz? czy da się sprawdzić warunki? Quote
Recommended Posts