Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ala21 napisał(a):
Niestety ,ale Ci z Warszawy nawet nie raczą odpisać Wczoraj wysłałam im znów e=maila ale nawet nie nie odpisali,że rezygnują Szkoda psiaka wczoraj znów wstawiłam kolejne ogłoszenie na necie ale nic :@[[[[[

czyli psiak dalej w potrzebie

ogłoszenie? czy kilka ogłoszeń?
gdzie mu zrobiłaś to ogłoszenie?

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłosaenia są anonsach, na psy.ełk.pl ,olx.pl,zaginionePsy.pl ,szarik.pl i w fundacji Ast oni też go poogłaszali Wiedzą też w schronisku i w naszej lecznicy weterynaryjnej ZWIERZYNIEC dali ogłoszenie no i dzwoniłam do kilku osób którym zaginęły pieski Amstafy też mają popytać czy go ktoś nie przygarnie

Posted

spróbuje dzisiaj jeszcze zrobić Przepraszam ale nie mogłam wcześniej Mam problem z dzieckiem no i naginamy już cierpliwość teściów

Posted

Już mam te zdjęcia ale dziękuję,że chciałaś pomóc.Mam nadzieję że o takie chodziło a jak nie to się jeszcze odezwę do Ciebie ok?

Posted

Wysłałam już zdjęcia do agagi21 Niestety nie wiem jak tu można wrzucić parę fotek
Wczoraj na spacerze znów rzucił się na Maksia pies.Był bez kagańca i miał dopiętą smycz a nasz przy nodze w kagańcu bidulek nie wiedział w pierwszej chwili gdzie uciekać,ale jak się wkurzył to nie mogłam sobie z nim poradzić Niestety dzisiaj nie przepuścił,żadnemu psu strasznie się do wszystkich szarpał ja nie wiem jak z nim postępować,nie słyszy jak się do niego mówi.Nie wiem czy on już teraz tak się będzie rwał do psów? Nadal mamy problem z jego jedzeniem bo je tylko z ręki[nie wiem czy już pisałam?]nie potrafi jeść z miski Ktoś go chyba tylko ręką karmił bo jak próbuje z miski to wszystko rozsypuje i odchodzi.Musze z miski wziąć do jęki karmę to dopiero zjada i nie pomaga żadne mięsko na dnie michy.Musimy go jakoś nauczyć bo jak trafi do schroniska to co z nim będzie

Posted

ala21 napisał(a):
Nadal mamy problem z jego jedzeniem bo je tylko z ręki[nie wiem czy już pisałam?]nie potrafi jeść z miski Ktoś go chyba tylko ręką karmił bo jak próbuje z miski to wszystko rozsypuje i odchodzi.Musze z miski wziąć do jęki karmę to dopiero zjada i nie pomaga żadne mięsko na dnie michy.Musimy go jakoś nauczyć bo jak trafi do schroniska to co z nim będzie

To może być kwestia miski, niektóre psy chcą jeść np. tylko z metalowej miski. Jak się im poda w plastikowej to nie jedzą. Spróbuj może zmienić miskę?

Posted

[quote name='bastis']niby idzie wiec poprosze na [email protected] postaram sie wkleic
dziękuję, wysłałam ci maila.
mi się myszka psuje i zamiast kliknąć raz, w 95% klika mi 2 razy i zamiast ładować zdjęcie na tinypic.com, przełącza mi się strona.

Posted

Cudny psiak i świetne fotki, Ala rób mu regularnie ogłoszenia na cafeanimal, gumtree, adopcjapsa i koniecznie dodawaj też to zdjęcie z synkiem:)

Posted

Ja też jestem z Radomia i może Wam jakoś pomogę. Do przyszłej środy na działce będę miała Sunie świeżo po sterylce. A później możemy coś pomyśleć. Ten psiak jest identyczny jak moja MILA, którą wzięłam w listopadzie ze schroniska.

Posted

bastis napisał(a):
no dobra dziala ale nie mam pojecia jak zrobic zeby dzialal w stopce

zaznaczasz go na niebiesko przeciągając myszką, robisz kopiuj, potem wchodzisz w ustawienia, edycję sygnatury, wklejasz, zatwierdzasz i gotowe.