Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='figanadrzewna']kolejna panna dla Gromisia? ;) dorzucę, na razie jednorazowo 25 zł[/QUOTE]

Dziękuje bardzo ! Niestety to panna-strachajło, która w schronie boi sie wychodzic z budy.:-(

Posted

[quote name='asl']Trzymam kciuki za oneczkę... Jednorazowo wpłacę 10 zł. Tylko na jakie konto?[/QUOTE]
Bardzo dziękuję! Bede rozsyłac konto na pw, jak sunia juz bedzie w hoteliku. Nie chce wczesniej zapeszac. Akcja jest planowana na poniedziałek.

Posted

[quote name='katarzyna005']Jestem i ja na wezwanie. Pani Izo na tą chwilę jednorazowo dam 100 zł a później też postaram się coś dorzucić. Trzymam kciuki za sunię!!!![/QUOTE]
Bardzo dziękuje !

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']belo, nie rezygnuj z namiaru na chetnego na onkę, może pojechał gdzieś na weekend, każdej szansy trzeba sie trzymać, dzwońcie do skutku. wiem że napewno był zdecydowany a domek ok.[/QUOTE]
Tereso, telefon, który dostałam jest od wczoraj poza zasiegiem.Zadzwon sama, skoro mi nie wierzysz. Jutro chcemy zabrac obie ONki, o ile sie wszystko uda. Ta młoda pojedzie na dt. Nie moge teraz wszystkiego odkręcac.

Posted

Tak bardzo przyzwyczaiłam sie do mysli, ze tej suni sie uda.
Nie wiem, co zrobie, gdyby plan nie wypalił.:shake:

PS. Tereso, abonent dalej poza zasiegiem...:shake: Gdy ktos oferuje pomoc i podaje telefon, to chyba powinien byc dostepny ? Ale ja widocznie jestem "starej daty".

Posted

Może jest na wsi poza zasięgiem. Telefon mógł siąść a jest poza domem, bez ładowarki. Różne rzeczy się przytrafiają.
Jeżeli trzeba będzie to wykupcie suczki ze schroniska. Gdyby nie chcieli ich wydać żeby szukać im domków.

Posted

[quote name='bico']mogę podrzucić tylko 20 zł jednorazowo...w razie co, proszę o konto na pw.[/QUOTE]
Dziekuje, jesli sunia bedzie juz w hotelu, to napisze do Ciebie.

Posted

[quote name='pirania15_15']
Jeżeli trzeba będzie to wykupcie suczki ze schroniska. Gdyby nie chcieli ich wydać żeby szukać im domków.[/QUOTE]
O tym, ze je wydadza za darmo, nie ma mowy. Oczywiscie ze je wykupujemy. Zdziwiłabys się, gdybym napisała, ile na poczatku chcieli za kazda z nich, gdy rozmawiałam przez telefon. Mam nadzieję, ze stanie na 50 zł za kazdą, bo tyle wytargowałam.