Asencja Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wiem,wiem można edytować ale nie mam czasu-słuchajcie ponieważ czasem nie mam jak zajrzeć na dogo to podaję wszystkim zainteresowanym w tej czy innej sprawie mój nr tel. i proszę o sms'a -treści np -zajrzyj na ten czy inny wątek czy takie tam.OK? 604438803 teraz zrobiłam edit bo trąba zapomniałam podać nr tel.:shake: Quote
Ewanka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Chociaż podniosę chłopaka, nie mogę niestety pomoc ... biedaczek :( Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jak to dobrze, że tyle wspaniałych Cioteczek odwiedziło farta. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się mu pomóc... Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Asencja napisał(a):Przelew poszedł Bardzo dziękujemy za pomoc :) nie znacie kogoś ze śląska kto przyjąłby naszego Farcika na DT, żeby można go było jak najszybciej zacząć leczyć?? Quote
Fiks Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Niestety na razie mogę tylko podnieść wątek. Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 jeżeli tam trafi- mam nadzieję, że tak się nie stanie- to nie ma szans na przeżycie :( Quote
zofia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jestem na zaproszenie, ale finanse stan -0.Szkoda psiaczka.Jeżeli będziecie robić bazarek, to mam parę obrazków - olejnych na blejtramie- może byliby chętni.Przeważnie kwiaty. Jeżeli chcecie to prześlę zdjęcia. Quote
WIGA Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 :-(I kolejna bida!U mnie kasa dopiero koło 10 będzie.Na razie zapisuję. Quote
wtatara Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 zofia napisał(a):Jestem na zaproszenie, ale finanse stan -0.Szkoda psiaczka.Jeżeli będziecie robić bazarek, to mam parę obrazków - olejnych na blejtramie- może byliby chętni.Przeważnie kwiaty. Jeżeli chcecie to prześlę zdjęcia. mamy prosbe -moze zrobiłabys bazarek- czas nam ucieka bardzo Quote
zofia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Cały problem w tym,że nie potrafię.Mogę przesłać zdjęcia obrazków z opisem. Quote
bico Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 bico napisał(a):czy ta wywózka wszystkich psiaków do Mysłowic to pewnie i nieodwołalne? sporo jest wątków bidaków z Pszczyny, za to czasu jest tak mało, że nie wiem czy zdążymy przed wywózką:( a z tych Mysłowic, to już raczej psiaka się nie wydobędzie? czemu ma się wywozić psy z Pszczyny do Mysłowic? one tam pewnie przepadną, pewnie na tych wątkach je widzimy po raz ostatni...serce pęka dosłownie...one jeszcze nic nie przeczuwają:(:(:( podrzucam jeszcze raz swoje pytania, bo może umknęły... Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Odpowiem na tyle ile umiem resztę może dopowie Klaudus_. 2 sierpnia na pewno zostaną wywiezione psy, nie wiem czy wszystkie czy tylko te największe. Jeżeli chodzi o Mysłowice to my nie mamy już tam żadnego dostępu :( a psy wywozi się tam ponieważ w Punkcie w Pszczynie brakuje miejsc, niestety przez okres wakacyjny w zastraszającym tempie przybywa bezdomnych psiaków a adopcje prawie stoją w miejscu :( Quote
bico Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 to psiaki, których wątki widzę, nie są takie duże...są małe i średnie...tak mi się wydaje... Jezu...to się nie uda...one 2 sierpnia przepadną:flaming: Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jest sporo takich większych chociażby Borys, Klara, Czips, Rudolf, Czaki i kilka innych :( Quote
bico Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mikoada napisał(a):Jest sporo takich większych chociażby Borys, Klara, Czips, Rudolf, Czaki i kilka innych :( wiem, że są i większe, spore psiaki, ale ja już tego nie jestem w stanie ogarnąć:( widziałam te mniejsze i średnie tylko:( Quote
ilon_n Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='ilon_n']Jestem u Farcika. ... Proszę o dane do przelewu, wpłacę grosik na zabiegi. Czy wiadomo ile mniej więcej urządzi wizyta i wstępne zabiegi?? przypominam się z prośbą o numer konta do przelewu .. bo może umknęło .. Quote
wtatara Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 zofia napisał(a):Cały problem w tym,że nie potrafię.Mogę przesłać zdjęcia obrazków z opisem. proszę poszukaj kogoś,kto by zrobił Quote
Zofija Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 bosie- jaki biedny- na ten moment nie mogę pomóc finansowo, moze w sierpniu t.j. ok. 10tego Quote
wtatara Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 może go nie zabiorą-dzięki , czekamy w sierpniu Quote
Recommended Posts