Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie wrocilam z wizyty przedadopcyjnej dla Buby i nasza slicznotka ma dom :) Mlodzi ludzie, energiczni, lato spedzaja na dzialce, gdzie BUbinka moze chasac do woli, bo ogrodzenie wysokie. Maja doswiadczenie z rasa i sa znajomymi DS naszego Bentleyka :)

Teraz tylko musze znalezc jej transpotr, bo oni nie maja aktualnie auta i nie moga jej przywiezc osobiscie :( Czy ktos pomoze???

Posted

dewotka82 napisał(a):
znalazł się transport dla Buby??

Narazie nie mam nic pewnego :( Probowalam sie do Ciebie dodzwonic, ale zmienilas numer ;)

PS Dewotka ponownie dziekuje za pomoc naszemu psiakowi :calus: Buba we wtorek jedzie do Szczecina do nowego domu :)

Posted

Buba swietnie odnalazla sie w nowym domu :) SPodobali sie jej nowi wlasciciele i to ze wzajemnoscia :) Ostatnio wymeczyli ja na Glebokim (to takie jezioro u nas, z pieknymi terenami spacerowymi wokol). Na dniach maja podeslac zdjecia, ktorych juz nie moge sie doczekac :)

Posted

ageralion napisał(a):
Buba swietnie odnalazla sie w nowym domu :) SPodobali sie jej nowi wlasciciele i to ze wzajemnoscia :) Ostatnio wymeczyli ja na Glebokim (to takie jezioro u nas, z pieknymi terenami spacerowymi wokol). Na dniach maja podeslac zdjecia, ktorych juz nie moge sie doczekac :)

Ale świetne wieści :) Nareszcie!

Posted

kamilqax95x napisał(a):
Własnie się dowiedziałam że Buba jest u mojej koleżanki z klasy ;)

Wlasnie mialam do Ciebie pisac, zebys sie rozgladala, bo to znajomi rodziny Bentleyka, z ktorego wlascicielka chodzisz do szkoly. Niesadzilam jednak, ze do jednej klasy chodzicie z Ada :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
Wlasnie mialam do Ciebie pisac, zebys sie rozgladala, bo to znajomi rodziny Bentleyka, z ktorego wlascicielka chodzisz do szkoly. Niesadzilam jednak, ze do jednej klasy chodzicie z Ada :evil_lol:

To znaczy już nie chodzę, ale chodziłam jeszcze niedawno ;P teraz nie wiem czy zostaje w mojej szkole czy nie ;)