Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

URL=http://img94.imageshack.us/i/wszystkie114.jpg/]

Udało nam uratować Badiego przeb atakiem Boksera, to zaatakował znienacka Bubę.
To wredne kocisko zginie w końcu w pysku bullowatego.
Nie mam do niego siły.

Posted

mariamc napisał(a):
Jest domek zainteresowany Bubą z okolic Szczecinka.
Mają przyjechć i się zapoznawać.
Wątek został przeczytany , może zalogują się na Dogo.

To czekam z niecierpliwością :)
Byleby był to domek doświadczony, aktywny oraz bez małych dzieci ;)

Posted

A ja mam kolejną dobrą wiadomość - adopcją Buby jest zainteresowany pewien Pan ze Szczecina - dom z ogrodem, bez dzieci, ankieta wypełniona bardzo dobrze i pozytywne wrażenie przez telefon. ;)

W tym tygodniu wizyta przedadopcyjna i jeśli wypadnie pozytywnie, Pan pojedzie do Szczecinka poznać Bubę (i przejdzie ostatni egzamin pod czujnym okiem Danusi :diabloti:)

Posted

szczecinianka napisał(a):
Na mnie również Pan zrobił pozytywne wrażenie, trzymam kciuki :niedowia: :evil_lol:

To z Tobą rozmawiał? Właśnie mi mówił, że dostał mój numer z TOZu ;)

Jakby tak na wizycie było wszystko OK, to domek wydaje się wymarzony dla Buby - dom, ogród, brak dzieci ... :)

Posted

Widzę, że Buba masy nabrała :cool3: - chyba już czas do domu :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

We wtorek idziemy z Ageralion na wizytę przedadopcyjną - domek się dobrze zapowiada, trzymajcie kciuki! ;)

Posted

Mikołajki dla zwierząt w TOZ - SZUKAMY KOORDYNATORÓW AKCJI! Jeśli możesz postawić kosz na dary w miejscu swojej pracy, w osiedlowym sklepiku lub koordynować akcją w szkole Twojego dziecka - odezwij się, razem pomożemy napełnić brzuchy zwierząt zimą!
http://www.dogomania.pl/threads/195596-Miko%C5%82ajki-dla-zwierz%C4%85t-w-TOZ-O-Szczecin-SZUKAMY-KOORDYNATOR%C3%93W-AKCJI!?p=15649177#post15649177

• 2 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
dziewczyny, czy wizyta się odbędzie/odbyła?
może jesli nie macie czasu to ktoś inny by sie wybrał? szkoda by było stracić domek jesli jest dobry.

Pan się nie odezwał, nie odbiera telefonu, nie odpowiada na smsy...