Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania z poznania']Zobacz na wątku Kenzo czy w banarku fafle mu za bardzo nie wiszą :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Wisza i tez mu lapy brak:roflt:

Co ja na to poradze, z pijany grafik jest czepialski :evil_lol: Juz nic nie mowie :oops::diabloti:

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']A zobaczcie banerek Fussa - Jessoooo, padnę zaraz ze śmiechu - Kamilka jest wybitnie uzdolniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: ;)

http://www.dogomania.pl/threads/183481-Fuss-piekny-rudy-psiak-spragniony-milosci-ponownie-porzucony-znow-szuka-domu?p=16623843#post16623843
Do Fussa idelanie banerek pauje, bo wlasnie taki zabiedzony jest kruszynek...

[quote name='kamilqax95x']Widzę że wesoło wam :p
Teraz mi wesolo, a jutro mnie kac zabije :shake::evil_lol:

Posted

kamilqax95x napisał(a):
Widzę że wesoło wam :p

A jakże - dawno się tak nie uśmiałam :evil_lol:
Tylko się nie gniewaj, ale banerki są naprawdę .... wyjątkowe :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Zabiedzony Fussek jest, ale chyba łapy ma wszystkie cztery? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No z tego co wiem, chyba powinien :evil_lol: A moze kastracja polega na obcieciu... lapy? :diabloti: Czekaj, on nie kastrowany przeciez jeszcze :evil_lol:

Kamila wybacz... stara, durna, pijana... :evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
A ten Fuss to jakiś myśliwski piesek?

Nie :evil_lol: Fuss to psiak, którego od samego początku naszej pomocy ttb w szczecińskim schronie objęłyśmy naszym patronatem. Pomimo tego, że nie ma w sobie nic z amstaffa, schronisko zakwalifikowało go jako asta i marny los go czekał...

Ageralion - jakże Ci zazdroszczę tego pijaństwa :diabloti: Jak tylko urodzę i dojdę do siebie, wypiję całą butlę wina... albo dwie :diabloti::diabloti::evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Ona jest naprawde przepiekna, a jak sie jej napakowalo w klacie :evil_lol: Co Wy jej tam jakies sterydy dajecie? :crazyeye::diabloti:

Tak patrze na jej foteczki i Buba to kolejna sunia, ktora bedzie cudowna modelka dla psich obrozek. Piekna i dluga szyja, bialutka... Kana miala pod opieka sunie, ktora tez mogla by zarabiac jako psia obrozkowa modelka :evil_lol:

• 2 weeks later...