Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam z domu szerokiej taśmy do plakatów :p na szczęście jako osoba mająca w swojej torebce wszystko znalazłam przezroczystą taśmę szkolną,która niestety mi się szybko skończyła. Więc znowu szukałam czegokolwiek w swojej torebce i znalazłam czarną taśmę izolacyjną do kabli. Także kilka plakatów wygląda co najmniej dziwnie. wszystkie oprawione w folie więc deszcz im niestraszny. Jutro postaram się poszukać miejsca na Wojska Polskiego do oplakatowania i zajadę na Wyszka dokleić kilka,bo czarna taśma też nie była za długa.
Wieszałam m.in na słupach przystankowych - mam nadzieję,że można?

Rozumiem,że skoro brak informacji na wątku to nadal nic nie wiadomo? :(

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, żadnych wiadomości nie mamy :(

Marta, ogromnie Ci dziękujemy za Twoją wielką pomoc. Plakaty z czarną taśmą będą zwracać na siebie większą uwagę :diabloti:

Posted

Jest nowy slad Buby! Rozwieszajac plakty, spotkalam babeczke, ktora widziala Bubune w okolicach malego zoo (Wyzwolenia/Malopolska), biegala po Malopolskiej. Babeczka sie troche jej wystraszyla, dlatego ja zapamietala. Zapewnilam pania, ze ona jest lagodna, wiec jesli jeszcze raz ja zobaczy sprobuje ja zawolac i zadzwonic...

Plakaty rozwieszone na Rodla, Malopolskiej, az do Pl Lotnikow... oby ktos zadzwonil :(

Posted

agnieszka32 napisał(a):
To nieprawdopodobne, że ona się tyle czasu błąka i to w centrum miasta... Biedna, przerażona Buba :(

Jej szelki moga mylic ludzi, pewnie mysla ze gdzies idzie wlasciciel :( Mit psa mordercy, tez jej nie pomaga, chociaz powinien, bo ludzie powinni tarabanic na straz miejscka czy schronisko, ze sie blaka niebezpieczny pies, a tu nic :(

Posted

Ale akurat Buba taka mało amstaffowata jest i na groźną nie wygląda...
Ale te szelki faktycznie mogą mylić - też bym tak pomyślała, że jest z kimś na spacerze, zwłaszcza że nie kręci się w jednym miejscu, tylko stale przemieszcza.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ale akurat Buba taka mało amstaffowata jest i na groźną nie wygląda...
Ale te szelki faktycznie mogą mylić - też bym tak pomyślała, że jest z kimś na spacerze, zwłaszcza że nie kręci się w jednym miejscu, tylko stale przemieszcza.

Babeczka, z ktora rozmawialam dzisiaj, wystraszyla sie naszej BUby, wiec pewnie polow mysli ze gdzies idzie wlasciciel, a druga polowa trzesie portkami :(

Posted

Koleżanka mi napisała,że część plakatów już na Wyszka nie wisi :roll: nie wiem kto miał frajdę w ich zdejmowaniu :roll: napisała do mnie,bo myślała,że Buba już wróciła,a tu taki zonk. Może jutro podjadę i zerknę tam doklejając nowe,ale nie obiecuje,bo mam nawał roboty.

Jak to jest z plakatowaniem np. przystanków?ryzykować i naklejać?nie chcę żeby Marta dostała karę,bo to jej numer jest w ogłoszeniach. Widziałam,że na trasie 1 na każdym przystanku jest ogłoszenie o zaginięciu czarnego kundelka. I tylko to ogłoszenie wisi.
Może warto zadzwonić do agencji pilnującej wiat i spytać o pozwolenie z obietnicą zdjęcia plakatów gdy pies się znajdzie?

Bubę nakleiłam na Szarych Szeregów,bo miałam tam przesiadkę i na Wojska Polskiego.

Strony z ogłoszeniami przejrzałam - nic.

Posted

Ja naklejalam na przystanki, bo co tam kara skoro ktos moze ja pozna i zadzwoni.

Dostalam informacje, ze wczoraj po Warzymicach ok 20 biegal duzy bialy pies, podobny do asta... tylko dlaczego te informacje dochodza do nas tak pozno :(

Posted

Szukam bardzo pilnie transportu dla Buby do Szczecinka. Zostala odebrana wlascicielom, na podstawie decyzji zarzadu i przebywa wlasnie u Ani (Mama Blanki). Ania ma dwa swoje psy astke i pita, Buba nie jest zbytnio skora do znajomosci z innymi psami, wiec sytuacja jest dosc trudna, jeszcze Bubina nie staje na jedna lapke, wiec dlugi zapoznawczy spacer z psami odpada :(