Marta666 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zapomniałam z domu szerokiej taśmy do plakatów :p na szczęście jako osoba mająca w swojej torebce wszystko znalazłam przezroczystą taśmę szkolną,która niestety mi się szybko skończyła. Więc znowu szukałam czegokolwiek w swojej torebce i znalazłam czarną taśmę izolacyjną do kabli. Także kilka plakatów wygląda co najmniej dziwnie. wszystkie oprawione w folie więc deszcz im niestraszny. Jutro postaram się poszukać miejsca na Wojska Polskiego do oplakatowania i zajadę na Wyszka dokleić kilka,bo czarna taśma też nie była za długa. Wieszałam m.in na słupach przystankowych - mam nadzieję,że można? Rozumiem,że skoro brak informacji na wątku to nadal nic nie wiadomo? :( Quote
agnieszka32 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Niestety, żadnych wiadomości nie mamy :( Marta, ogromnie Ci dziękujemy za Twoją wielką pomoc. Plakaty z czarną taśmą będą zwracać na siebie większą uwagę :diabloti: Quote
Marta666 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Gdzie tam wielka. Aż mi głupio,że tylko tyle mogę dlatego jeszcze jutro postaram się trochę ponaklejać. Quote
ageralion Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jest nowy slad Buby! Rozwieszajac plakty, spotkalam babeczke, ktora widziala Bubune w okolicach malego zoo (Wyzwolenia/Malopolska), biegala po Malopolskiej. Babeczka sie troche jej wystraszyla, dlatego ja zapamietala. Zapewnilam pania, ze ona jest lagodna, wiec jesli jeszcze raz ja zobaczy sprobuje ja zawolac i zadzwonic... Plakaty rozwieszone na Rodla, Malopolskiej, az do Pl Lotnikow... oby ktos zadzwonil :( Quote
kamilqax95x Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 dodał ktoś tu Bubę?? http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_zz Quote
ageralion Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='kamilqax95x']dodał ktoś tu Bubę?? http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_zz Buba wisi w TOZ na tablicy, jutro poprosze na wrzucenie jej na strone... Bartek, wlasciciel Iny dzisiaj mial dzien wolny, wiec jezdzil po miescie w poszukiwaniach ale ani widu ani slychu :( W schronisku jej nie ma, nawet nikt jej nie zglaszal :( Quote
agnieszka32 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 To nieprawdopodobne, że ona się tyle czasu błąka i to w centrum miasta... Biedna, przerażona Buba :( Quote
ageralion Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 agnieszka32 napisał(a):To nieprawdopodobne, że ona się tyle czasu błąka i to w centrum miasta... Biedna, przerażona Buba :( Jej szelki moga mylic ludzi, pewnie mysla ze gdzies idzie wlasciciel :( Mit psa mordercy, tez jej nie pomaga, chociaz powinien, bo ludzie powinni tarabanic na straz miejscka czy schronisko, ze sie blaka niebezpieczny pies, a tu nic :( Quote
agnieszka32 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Ale akurat Buba taka mało amstaffowata jest i na groźną nie wygląda... Ale te szelki faktycznie mogą mylić - też bym tak pomyślała, że jest z kimś na spacerze, zwłaszcza że nie kręci się w jednym miejscu, tylko stale przemieszcza. Quote
ageralion Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 agnieszka32 napisał(a):Ale akurat Buba taka mało amstaffowata jest i na groźną nie wygląda... Ale te szelki faktycznie mogą mylić - też bym tak pomyślała, że jest z kimś na spacerze, zwłaszcza że nie kręci się w jednym miejscu, tylko stale przemieszcza. Babeczka, z ktora rozmawialam dzisiaj, wystraszyla sie naszej BUby, wiec pewnie polow mysli ze gdzies idzie wlasciciel, a druga polowa trzesie portkami :( Quote
kamilqax95x Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Kurde czemu ja na nią nie wpadnę po drodze:( bym ja do domu wzięła i nikomu nie oddała :evil_lol: Quote
Marta666 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Koleżanka mi napisała,że część plakatów już na Wyszka nie wisi :roll: nie wiem kto miał frajdę w ich zdejmowaniu :roll: napisała do mnie,bo myślała,że Buba już wróciła,a tu taki zonk. Może jutro podjadę i zerknę tam doklejając nowe,ale nie obiecuje,bo mam nawał roboty. Jak to jest z plakatowaniem np. przystanków?ryzykować i naklejać?nie chcę żeby Marta dostała karę,bo to jej numer jest w ogłoszeniach. Widziałam,że na trasie 1 na każdym przystanku jest ogłoszenie o zaginięciu czarnego kundelka. I tylko to ogłoszenie wisi. Może warto zadzwonić do agencji pilnującej wiat i spytać o pozwolenie z obietnicą zdjęcia plakatów gdy pies się znajdzie? Bubę nakleiłam na Szarych Szeregów,bo miałam tam przesiadkę i na Wojska Polskiego. Strony z ogłoszeniami przejrzałam - nic. Quote
ageralion Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ja naklejalam na przystanki, bo co tam kara skoro ktos moze ja pozna i zadzwoni. Dostalam informacje, ze wczoraj po Warzymicach ok 20 biegal duzy bialy pies, podobny do asta... tylko dlaczego te informacje dochodza do nas tak pozno :( Quote
Marta666 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Mam koleżankę,która tam mieszka. Zapytam czy powiesi kilka plakatów. Quote
agnieszka32 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Buba się odnalazła! Jest w schronisku!!! :multi::multi::multi: Marta właśnie dzwoni, by wszystkiego się dokładnie dowiedzieć :) Quote
ageralion Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Jest!! Ada pojechala po nia, ale miala za malo pieniazkow, wiec wrocila po kase i jedzie drugi raz! Nasza Bubunka kochana jest :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ageralion Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy zaangażowali się w poszukiwania Bubiniki :calus: Bez Was nie dali byśmy rady ♥ Quote
agaga21 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 marta, zawiadomiłaś danusię, że się znalazła? :) Quote
ageralion Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 agaga21 napisał(a):marta, zawiadomiłaś danusię, że się znalazła? :) Ona pierwsza wiedziala, ze Buba cala i zdrowa :) Quote
ageralion Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Buba jest wesola, zywa i bardzo przyjazna do pracownikow schroniska :) Najadla sie, napila i teraz bedzie rozrabiala ;) Quote
ageralion Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Szukam bardzo pilnie transportu dla Buby do Szczecinka. Zostala odebrana wlascicielom, na podstawie decyzji zarzadu i przebywa wlasnie u Ani (Mama Blanki). Ania ma dwa swoje psy astke i pita, Buba nie jest zbytnio skora do znajomosci z innymi psami, wiec sytuacja jest dosc trudna, jeszcze Bubina nie staje na jedna lapke, wiec dlugi zapoznawczy spacer z psami odpada :( Quote
chita Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 a co wlasciciele na to wszytsko? czy oni wlaczali sie w poszukiwania? Quote
Recommended Posts