Oscar Patric Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/NoworocznezyczeniaNowyRokkartkazzyczeniamijola001_20130101163726_zpsgg88wafm.gif.html][/URL] Quote
Dzikie nieporadne Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Spokojne spacery też są bardzo fajne, długie wędrówki utrzymają formę i Oscarka i reszty rodziny :D Szczęśliwego Nowego roku także :) Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Również Szczęśliwego Nowego Roku! :) A Lucky super :) Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Spokojne spacery też są bardzo fajne, długie wędrówki utrzymają formę i Oscarka i reszty rodziny :D Szczęśliwego Nowego roku także :) dziękuję:) Również Szczęśliwego Nowego Roku! :) A Lucky super :) dziękuję :) Cieszę się że młody się podoba:) Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Słodki Lucky <3 dzięki :) Moja siostra chciałą też Yorka,ale wie dobrze że teraz jest nie realne aby mieć drugiego psa,w ciągu najblizszych 2/3 lat,są ważniejsze i pilniejsze sprawy Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 No i też nie wiadomo czy Oscarek zgodził by się z innym do tego tak małym psem ;) Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 No i też nie wiadomo czy Oscarek zgodził by się z innym do tego tak małym psem ;) wiadomo,Oscar nawet dość dobrze toleruje szczeniaki,w sumie je olewa,ale nie wiem jak by w domu zareagoław,przy Nas,przy swoim jedzeniu i zabawkach,a jeszcze jedno mamy babkę na głowie-to jeden z powodów odpadania psa drugiego Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ale babcia jest u was więc chyba powinna się dostosować ? ;) Quote
lula2010 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Dla calej WASZEJ Rodzinki szczesliwego 2015 :-) Quote
agutka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Moim zdaniem babcia i drugi pies to najmniejszy problem ;) Ja mieszkam z babcią (z demencją) a drugi pies zagościł na stałe... wszystko jest do pogodzenia , trzeba tylko dobrze zorganizować dzień ;) Quote
Oscar Patric Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Ale babcia jest u was więc chyba powinna się dostosować ? ;) Niby tak,ale mama "sra się z babką"że normalnie głowa boli,powiedziała że nie chce zbędnego balastu Dla calej WASZEJ Rodzinki szczesliwego 2015 :smile: dziękuje :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Moim zdaniem babcia i drugi pies to najmniejszy problem ;) Ja mieszkam z babcią (z demencją) a drugi pies zagościł na stałe... wszystko jest do pogodzenia , trzeba tylko dobrze zorganizować dzień ;) Moja babka to kaleka,niby jeszcze chodzi,ale boję się że w końcu poloży się do łóżka i już nie stanie,jest strasznie marudna i upierdliwa,zrzędzi na okrągło,brak czasu,drugi minus,a trzeci to Ja i siostra chcemy inną rasę psa,a po trzecie Oscar nie wyszystkie rasy toleruje i umi się zgodzić Quote
Oscar Patric Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Brak czasu to chyba najgorsze :/ oj tak,mam coś zaplanowanego,powinno ruszyć w połowie stycznia albo od lutego,w tedy czasu będzie zaś minimum,ale wiadomo jak coś się chce z czegoś trzeba zrezygnować-życie Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Za 3.5 tygodnia Syno 8 lat skończy,a w kwietniu będzie 20 lat jak psy są moją miłością,pasją i hobby :loveu: :loveu: :loveu: Dzisiaj mieliśmy odwilż i śniegu prawie już nie ma,zrobiłam na prowadzenie biura 2 zadania domowe,w niedziele cały dzień mam szkołę,trzymajcie kciuki Kochana aby"coś "mi wyszło w lutym napisze co i jak :) Jeszcze etui na tableta Nam nie przysłali :evil_lol: Oscar zaś regularnie co dwa dni je i co Ja mam z Nim zrobić chyba"wymienie go na lepszy model" :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: i zaś mi chudzina schudnie Quote
Oscar Patric Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Hejka :) witamy cieplutko,łapka od Oscarka :) Quote
Oscar Patric Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Wczoraj rano był śnieg,popołudniem już go nie było,wieczorem i rano dzisiaj był,a teraz prawie go nie ma.Wszkole na Symfoni pracujemy,nie mogłam czegoś na niej zrobić,jakoś tak cufalem przed chwilą na to wpadłam :P Z Marcinem jesteśmy po kilku rozmowach,na razie jest ok,wierzę że wiecej nie będzie tak jak przed Naszym rozstaniem,po wiecej szansy nie dostanie,obiecał że będzie już tylko lepiej,czas okarze :) Zaś wziełam się za czytanie,tym razem literatura francuska poszła w ruch,a Synek dzisiaj dostał zupę jarzynową na porcjach rosołowych z mięsem z perliczki,a na deserek domowe sezamo/miodowe ciasteczka. Quote
łamAga Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Hejka ;) jak widac wszystko u was idzie w dobrym kierunku ;) Tak trzymac ! ;) Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Hejka ;) jak widac wszystko u was idzie w dobrym kierunku ;) Tak trzymac ! ;) Po mału co raz lepiej się robi:) Hejka :) Super się sprawy mają :) hej:) Tak ,oby tak dalej,dzisiaj cały dzień padał śnieg,jutro zaś cały dzień mam szkolę. Zadania na ocenę semestralną porobiłam,a 10.01 kończę pisać egzamin z Rachunkowości. Quote
Dzikie nieporadne Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 hej:) Tak ,oby tak dalej,dzisiaj cały dzień padał śnieg,jutro zaś cały dzień mam szkolę. Zadania na ocenę semestralną porobiłam,a 10.01 kończę pisać egzamin z Rachunkowości. Ale jak! Ja dopiero od wczoraj zaczynam,tak..że w zasadzie nie zaczełam z tymi pracami na zaliczenie :D U nas śniegu ni ma od nowego roku :) Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Ale jak! Ja dopiero od wczoraj zaczynam,tak..że w zasadzie nie zaczełam z tymi pracami na zaliczenie :D U nas śniegu ni ma od nowego roku :) Nie chciało mi się za bardzo ale jak mus to mus Przywieźli dzisiaj już etui na tablecik,w końcu będzie można go wszędzie zabierać ze sobą:) Quote
Recommended Posts