Oscar Patric Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Ja pamiętać, ale się nie odzywać :eviltong: Chociaż jedna osoba :laugh2_2: Namęczyłam się i mam dwa kolejne referaty,dzisiaj Oscar pierw najeżony i spięty zaglądał ma konika na biegunach,a po podejkściu i obwąchaniu zapraszał go do zabawy :hmmmm: ,mama mówiła że trzebabyło mu wziąść go do domu :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Pojechali już po siostrę,w końcu rodzinka będzie w kąplecie,po 3 miesiącach kwiaty ze storczyka mi zwiędły,teraz łysy stoi :eviltong: ciekawe czy mi zawitnie :hmmmm: Jesień co raz późniejsza więc Synek tera często rosołek będzie dostawał(pomęcze go) :megagrin: [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141118_141913_zps496a1265.jpg.html][/URL] [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141118_141930_zps97bd9c68.jpg.html][/URL] [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141118_142007_zpsd85de03d.jpg.html][/URL] Quote
agutka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 ja też pamiętać ;) u mnie na wątku także spokój i cisza :nonono2: Quote
Oscar Patric Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 ja też pamiętać ;) u mnie na wątku także spokój i cisza :nonono2: dzięki:) Jakoś tak obserwuję i ostatnio ludzie z dogo jakoś tak mało czasu mają,mam już 2 potencjalnych klientów z odszkodowań(mam nadzieję że wszystko pójdzie ok),Synek zaś mi schudnoł(je mało i nie regularnie).Na dworze zimno i co jakiś czas pada Quote
marta1624 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Ja też jestem tylko w ukryciu :) Pogoda jak u mnie :( A z tym szpitalem... Nie zazdroszczę :( Quote
agutka Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 łapanie klientów to niełatwa praca :lookarou: Oskar pewnie z jedzenia niezadowolony skoro nie chce jeść Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Ja też jestem tylko w ukryciu :) Pogoda jak u mnie :( A z tym szpitalem... Nie zazdroszczę :( Siostra infekcję silną złapała,a organizm miała słabszy przez anemię,a już jest lepiej,żelazo jeszcze musi brać łapanie klientów to niełatwa praca :lookarou: Oskar pewnie z jedzenia niezadowolony skoro nie chce jeść Moja nowa praca ma i minusy i plusy,na razie jest ciężko dopóki się nie wyrobię,potem powinno być o wiele lepiej,a Synek już od kilku lat ma problemy z jedzeniem.Obecnie co 2 dni mi je,wet badał go i Synu jest zdrowy. u nas tez kiepska pogoda..... Pogoda w całym kraju się zepsuła,nie długo ponoć śnieg ma spaść,jutro w końcu mam wizytę u Alergologa,po 9 miesiącach czekania. Quote
bety Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Hejka, Takie czasy nadeszły, że każdy zapracowany :) i czasu brakuje. Współczuję Twojej siostrze, anemia i infekcja - koszmar, dużo zdrówka jej życzę. Pzdr Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Hejka, Takie czasy nadeszły, że każdy zapracowany :) i czasu brakuje. Współczuję Twojej siostrze, anemia i infekcja - koszmar, dużo zdrówka jej życzę. Pzdr Dziękuję:) Jestem już po jednyh testach(nic nie wyszło),następne 2 mam w styczniu a ostani w lutym,jeszcze tyle czekania mam,a Synek ma prawdopodobie reumatyzm,czekamy na wynki Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ojejku, wszyscy ostatnio chorują :( Księciu zdrowiej! Quote
Oscar Patric Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Księciu dostał preparat na stawy,wapno i tran,ma mu się polepszyć,zobaczymy,czas okaże.A siostra się już lepiej czuje,będę do ogromego testu się przygotowywać mam go na mikołajki :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Dobry wieczór :) Tranu nie podawaj codziennie, żeby nie przedobrzyć z wit.A ;) Quote
Oscar Patric Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Dobry wieczór :) Tranu nie podawaj codziennie, żeby nie przedobrzyć z wit.A ;) doberek,a ile podawać w tygodniu? Quote
Oscar Patric Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 2-3x w tyg. zupełnie wystarczy ;) aha,dzięki :) Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Hej:) Na dworze mamy zimno,Synek dupsko grzeje albo w łóżku albo koło kominkowego.Musiałam pracę zmienić,bo nie chcieli mi dać umowy :diabloti: ,mam nadzieję że tym razem będzie lepiej i umowę dostanę(normalnie szlak trafia). Quote
bety Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Hej:) Na dworze mamy zimno,Synek dupsko grzeje albo w łóżku albo koło kominkowego.Musiałam pracę zmienić,bo nie chcieli mi dać umowy :diabloti: ,mam nadzieję że tym razem będzie lepiej i umowę dostanę(normalnie szlak trafia). Ale masz wymagania - umowy Ci się zachciało ;) A tak poważnie, pracodawcy są koszmarni patrzą tylko żeby człowieka wykorzystać - ciężko jest z pracą to zawsze znajdzie się ktoś "zdesperowany". :( Pzdr Quote
kamilka91 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Aj, to rzeczywiście, pracodawcy ostatnio to już bardzo lecą w kulki... :roll: Quote
Oscar Patric Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Ale masz wymagania - umowy Ci się zachciało ;) A tak poważnie, pracodawcy są koszmarni patrzą tylko żeby człowieka wykorzystać - ciężko jest z pracą to zawsze znajdzie się ktoś "zdesperowany". :( Pzdr tak masz rację,ale Ja zdesperowana nie jestem,bez umowy pracować nie będę Aj, to rzeczywiście, pracodawcy ostatnio to już bardzo lecą w kulki... :roll: brak słów normalnie :pissed: Hejka ;) hej Agunia:) Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Witamy się:) Z tą moją pracą to noralnie dupa :lmaa: ,a tak za 16 dni moja sis 18 skończy(ale stara dupa z niej :laugh2_2: ),już lokal i tort zarezerwowany ma,ludzie są zaklepani :jumpie: ,zakuwam na egzamin z rachunowości,zaś dwie 5 dostałam,właśnie z tego przedmiotu.Synowi zupe jarzynową na porcji i z mięsem z królika zrobiłam,a Nam barszczyk a na deser WZK będzie.Księciuiowi po 7 latach niebieski niegazowany żywiec się przepił,więc teraz dostaje wodę z dzbanka z filterm(na kolejne 7 lat hihi). Rano myślałam że zjadę,bo jak byłam z Księciem na spacerku bez nikogo sobie chodził dorosły Onek,na szczęście nie chciał atakować.Wyglądało jak by kogoś szukał albo to była suczka w ruji.No i gdzie ludzie mają rozum?! Quote
kamilka91 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Z nową pracą? Gratuluję piątek, zdolna jesteś ;) Rzeczywiście, niektórzy ludzie to tak nieodpowiedzialni są, że aż szkoda gadać... :shake: Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Z nową pracą? Gratuluję piątek, zdolna jesteś ;) Rzeczywiście, niektórzy ludzie to tak nieodpowiedzialni są, że aż szkoda gadać... :shake: Już wczoraj byłam w pracy,teraz na dalszy grafik czekam,nawet nie wiedziałam że aż tak zdolna jestem :eviltong: ale teraz najważniejszy jest egzamin.Na mikołaja kupiłam każdemu po czekoladwym mikołajku :) Quote
kamilka91 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Uwielbiam czekoladowe mikołaje :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts