Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pamiętać, ale się nie odzywać :eviltong:

Chociaż jedna osoba :laugh2_2:

Namęczyłam się i mam dwa kolejne referaty,dzisiaj Oscar pierw najeżony i spięty zaglądał ma konika na biegunach,a po podejkściu i obwąchaniu zapraszał go do zabawy :hmmmm: ,mama mówiła że trzebabyło mu wziąść go do domu :evil_lol:

Posted

Pojechali już po siostrę,w końcu rodzinka będzie w kąplecie,po 3 miesiącach kwiaty ze storczyka mi zwiędły,teraz łysy stoi :eviltong: ciekawe czy mi zawitnie :hmmmm:

Jesień co raz późniejsza więc Synek tera często rosołek będzie dostawał(pomęcze go) :megagrin:

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141118_141913_zps496a1265.jpg.html]20141118_141913_zps496a1265.jpg[/URL]

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141118_141930_zps97bd9c68.jpg.html]20141118_141930_zps97bd9c68.jpg[/URL]

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141118_142007_zpsd85de03d.jpg.html]20141118_142007_zpsd85de03d.jpg[/URL]

Posted

ja też pamiętać ;)

u mnie na wątku także spokój i cisza  :nonono2:

dzięki:)

Jakoś tak obserwuję i ostatnio ludzie z dogo jakoś tak mało czasu mają,mam już 2 potencjalnych klientów z odszkodowań(mam nadzieję że wszystko pójdzie ok),Synek zaś mi schudnoł(je mało i nie regularnie).Na dworze zimno i co jakiś czas pada

Posted

Ja też jestem tylko w ukryciu :)

Pogoda jak u mnie :(

A z tym szpitalem... Nie zazdroszczę :(

Siostra infekcję silną złapała,a organizm miała słabszy przez anemię,a już jest lepiej,żelazo jeszcze musi brać

łapanie klientów to niełatwa praca  :lookarou:

Oskar pewnie z jedzenia niezadowolony skoro nie chce jeść 

Moja nowa praca ma i minusy  i plusy,na razie jest ciężko dopóki się nie wyrobię,potem powinno być o wiele lepiej,a Synek już od kilku lat ma problemy z jedzeniem.Obecnie co 2 dni mi je,wet badał go i Synu jest zdrowy.

u nas tez kiepska pogoda.....

Pogoda w całym kraju się zepsuła,nie długo ponoć śnieg ma spaść,jutro w końcu mam wizytę u Alergologa,po 9 miesiącach czekania.

Posted

Hejka,

Takie czasy nadeszły, że każdy zapracowany :) i czasu brakuje. Współczuję Twojej siostrze, anemia i infekcja - koszmar, dużo zdrówka jej życzę.

Pzdr

Posted

Hejka,

Takie czasy nadeszły, że każdy zapracowany :) i czasu brakuje. Współczuję Twojej siostrze, anemia i infekcja - koszmar, dużo zdrówka jej życzę.

Pzdr

Dziękuję:)

Jestem już po jednyh testach(nic nie wyszło),następne 2 mam w styczniu a ostani w lutym,jeszcze tyle czekania mam,a Synek ma prawdopodobie reumatyzm,czekamy na wynki

Posted

Hej:)

Na dworze mamy zimno,Synek dupsko grzeje albo w łóżku albo koło kominkowego.Musiałam pracę zmienić,bo nie chcieli mi dać umowy :diabloti: ,mam nadzieję że tym razem będzie lepiej i umowę dostanę(normalnie szlak trafia).

Posted

Hej:)

Na dworze mamy zimno,Synek dupsko grzeje albo w łóżku albo koło kominkowego.Musiałam pracę zmienić,bo nie chcieli mi dać umowy :diabloti: ,mam nadzieję że tym razem będzie lepiej i umowę dostanę(normalnie szlak trafia).

Ale masz wymagania - umowy Ci się zachciało ;) A tak poważnie, pracodawcy są koszmarni patrzą tylko żeby człowieka wykorzystać - ciężko jest z pracą to zawsze znajdzie się ktoś "zdesperowany". :(

Pzdr

Posted

Ale masz wymagania - umowy Ci się zachciało ;) A tak poważnie, pracodawcy są koszmarni patrzą tylko żeby człowieka wykorzystać - ciężko jest z pracą to zawsze znajdzie się ktoś "zdesperowany". :(

Pzdr

tak masz rację,ale Ja zdesperowana nie jestem,bez umowy pracować nie będę

Aj, to rzeczywiście, pracodawcy ostatnio to już bardzo lecą w kulki... :roll:

brak słów normalnie :pissed:

Hejka   ;)

hej Agunia:)

Posted

Witamy się:)

Z tą moją pracą to noralnie dupa :lmaa: ,a tak za 16 dni moja sis 18 skończy(ale stara dupa z niej :laugh2_2: ),już lokal i tort zarezerwowany ma,ludzie są zaklepani :jumpie: ,zakuwam na egzamin z rachunowości,zaś dwie 5 dostałam,właśnie z tego przedmiotu.Synowi zupe jarzynową na porcji i z mięsem z królika zrobiłam,a Nam barszczyk a na deser WZK będzie.Księciuiowi po 7 latach niebieski niegazowany żywiec się przepił,więc teraz dostaje wodę z dzbanka z filterm(na kolejne 7 lat hihi).

Rano myślałam że zjadę,bo jak byłam z Księciem na spacerku bez nikogo sobie chodził dorosły Onek,na szczęście nie chciał atakować.Wyglądało jak by kogoś szukał albo to była suczka w ruji.No i gdzie ludzie mają rozum?!

Posted

Z nową pracą? 

Gratuluję piątek, zdolna jesteś ;)

Rzeczywiście, niektórzy ludzie to tak nieodpowiedzialni są, że aż szkoda gadać... :shake:

Już wczoraj byłam w pracy,teraz na dalszy grafik czekam,nawet nie wiedziałam że aż tak zdolna jestem :eviltong:  ale teraz najważniejszy jest egzamin.Na mikołaja kupiłam każdemu po czekoladwym mikołajku :)