wawer Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jak pisałam wcześniej, nie mogę obiecać stałych deklaracji :shake::-(:shake:, chociaż bardzo bym chciała.:placz: Kończą się wakacje, może uda się zdobyć nowych fanów dla Maksia albo jakąś kanapę do stałych pieszczot? Szczerze mu tego życzę, a tymczasem hoooop!:sweetCyb: Quote
sylwiaso Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Koosiek mam następne zdjęcia Maksia!tylko mam problem bo ja ich nie umiem nadal wrzucić na dogo.może mi pomożesz?jutro pojadę z nim do lekarza to fakturkę wezmę i prześle na wątek.Maksiu jest fajny przytulasiński i wogóle super facet!!! Quote
beataczl Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 dla super faceta:loveu: wplace te brakujace 12,50 zł , zeby mogl spokojnie tarzac sie w trawce i zabawiac panny, a nie - na kreche ;):evil_lol: nr konta na PW dostane, tak ? Quote
Olena84 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Maksiu pozdrowionka! Wawer chyba masz za duży podpis, wykasuja Ci go... Quote
sylwiaso Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dzisiaj Maksiu był ze mną u P.Doktor czekaliśmy długo,bo miał stan podgorączkowy i nie można było mu zrobić zastrzyku,okazało się,że ta gorączka to nic wielkiego.Maksia zaszczepiłam dziś od wścieklizny od chorób zakażnych i kupiłam spot antykleszczowy wzięłam na wszystko rachunek także gdyby ktoś mógł mi dać swoją poczte to bym przesłała zdjęcia i rachunek,bo tak jak pisałam jeszcze nie umiem wklejać na dogo. Quote
Olena84 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ten pierwszy rachunek mi sie najbardziej podoba, taki Maksiowy ;). Myślałam, w pierwszej chwili, że to wet dopisał zadzwoń po gotówkę :evil_lol:. Quote
sylwiaso Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To pierwsze foto to Maksiu w tataraku ze swoją koleżanką Fionka:iloveyou: przed wizytą u weta!potem było troszkę gorzej,ale nie najgorzej!!!Maksiu pozdrawia wszystkie cioteczki:bye:Jeżeli rachunek nie jest zbyt czytelny to mogę poprosić o fakturkę(wczoraj nie było szefowej i dlatego dostałam tylko zwykłą karteczke z pieczatką) Quote
koosiek Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Cieszę się, że Maksio już zaszczepiony :) Rozumiem, że muszę dopłacić jeszcze 44 zł? Szkoda, żę nie udało się kupić obróżki, fiprex starcza tylko na miesiąc... A czy Maksio został może przy okazji wizyty u weta zważony? Ciekawa jestem, ile może taka parówa ważyć :p beataczl napisał(a):dla super faceta:loveu: wplace te brakujace 12,50 zł , zeby mogl spokojnie tarzac sie w trawce i zabawiac panny, a nie - na kreche ;):evil_lol: nr konta na PW dostane, tak ? Bardzo dziękuję, zaraz wyślę nr konta :) Quote
wawer Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Witaj Maksiu! Widzę, że energia Cię rozpiera. Chciałam Ci życzyć dobrej nocy i słodkich snów o nowym domku z ogrodem i żywiołowym właścicielem. koosiek napisał(a):Cieszę się, że Maksio już zaszczepiony :) Rozumiem, że muszę dopłacić jeszcze 44 zł? Koosiek, nie martw się, jakoś się pieskowi pomoże. Koniec miesiąca już blisko. Coś dorzucę, inni pewnie też. Quote
koosiek Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Koniec miesiąca blisko, zaraz zacznie się następny, na który nie ma nic :( Jak będę miała trochę więcej czasu, zrobię bazarek - mam trochę ubrań, które dostałam na innego psa, ale w końcu na tamtym bazarku wystawiłam coś innego. A póki co pomęczę jeszcze rodzinę i znajomych, na pewno mają w szafach nieco niepotrzebnych ciuszków ;) Quote
sylwiaso Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Koosiek posłuchałam się pani doktor i wzięłam kropelki na kleszcze nie wiem jak to cenowo wychodzi co jest tańsze?jeżeli Maksiu zostanie u mnie dłużej to ja mu w przyszłym miesiącu zafunduje obróżke damy rade nie martw się Koosiek!!!Maksiu waży 25kg.ale teraz dużo biega to może schudnie ta nasza paróweczka choć ciut,ciut!!!!!po biegu ma bardzo zadyszkę. Quote
wawer Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wysłałam parę maili do dalszego rozesłania moim dzieciom. Nie robię wielkich nadziei, bo tu, w wawerskiej stronie Warszawy, same domki i na ogół jakieś ogonki już w nich są, ale może... ;) Quote
beataczl Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 zagladam do Maksia :-) wczoraj wyslalam obiecane pieniazki Quote
koosiek Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 sylwiaso napisał(a):Koosiek posłuchałam się pani doktor i wzięłam kropelki na kleszcze nie wiem jak to cenowo wychodzi co jest tańsze? Zdecydowanie taniej wychodzi obroża, bo kosztuje mniej niż jedna tubka preparatu, a działa sześć razy dłużej. Wpłynęło 12,50 zł od Beataczl - dziękuję! Quote
wawer Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Dzień dobry wszystkim! Piesek na spacer, hooop! Quote
koelka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ode mnie 20 zł dla Maksia jednorazowo na przyszły miesiąc. Moja psinka to też Maksiu;) Quote
wawer Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 koosiek napisał(a):Koniec miesiąca blisko, zaraz zacznie się następny, na który nie ma nic :( Jak będę miała trochę więcej czasu, zrobię bazarek - mam trochę ubrań, które dostałam na innego psa, ale w końcu na tamtym bazarku wystawiłam coś innego. A póki co pomęczę jeszcze rodzinę i znajomych, na pewno mają w szafach nieco niepotrzebnych ciuszków ;) Mogłabym i ja zrobić jakiś bazarek, ale w każdej chwili mogę iść do szpitala (operacja na cito), czekam tylko na telefon. Dlatego wstrzymuję się z różnymi posunięciami, bo mogę się znich potem w terminie nie wywiązać. :-( Ale tak, do wiadomości, bo wątek bazarków jest bardzo chaotyczny i nie da się go czytać, czy za sam bazarek też jest jakaś opłata dla Dogo? Na wrzesień przeznaczyłam dla Maksia 50 zł. Jak mi się uda, może będzie więcej, ale tego już obiecać nie mogę. Na razie też nie znalazłam chętnych na pieska, wszędzie coś już szczeka, ale to było do przewidzenia. Niemniej, pamiętamy. Quote
sylwiaso Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A oto nasz Maksio!!!ten wyraz pysia to tylko tak strasznie wygląda,bo w rzeczywistości to pan przytulasiński!! Quote
sylwiaso Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Maksiu wspaniały pies!!!przepraszam to zdjęcie powinno być w innej pozycji ale ja nie umiem przestawic!!! Quote
wawer Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No, Maksiu, zaczyna być u ciebie nieciekawie. Krew się nie leje, jesteś cały, zdrów i szczęśliwy, to cioteczki nie zwracają na ciebie większej uwagi. :shake::-(:-( Jeszcze ten weekend, potem większość wróci do domu, szkoła się zaczyna i piękna jesień. Chciałabym, żebyś mógł wtedy trafić do swojego domku, a jeśli nie, to chociaż u wspaniałej cioteczki Sylwiaso po trawce z Florcią i innymi kumplami sobie biegać... Nie traćmy nadziei, musi się udać! :roll: Quote
wawer Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='wawer']No, Maksiu, zaczyna być u ciebie nieciekawie. Krew się nie leje, jesteś cały, zdrów i szczęśliwy, to cioteczki nie zwracają na ciebie większej uwagi. :shake::-(:-( Jeszcze ten weekend, potem większość wróci do domu, szkoła się zaczyna i piękna jesień. Chciałabym, żebyś mógł wtedy trafić do swojego domku, a jeśli nie, to chociaż u wspaniałej cioteczki Sylwiaso po trawce z Florcią i innymi kumplami sobie biegać... Nie traćmy nadziei, musi się udać! :roll: Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Maksiu jest super!!! :loveu: Teraz ma jak w raju . :smile::smile: Quote
Recommended Posts