Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jak zwykle coś źle zrozumiałam :) ale spoko najważniejsze że "mała" jest bezpieczna i teraz trzeba ruszyć z akcją ogłoszeniową i znajdzie się jakiś super domek dla Zochy :)

Posted

Zrobiłam Zosi test na 5 -latkę , nie bójcie sie , dziewczynka żyje i ma się świetnie ;)
Na początku ,Zosia ,jak to Zosia , poskakała , ale kózka nóżki nie złamała rotfl
Mała Wiktoria ,jak to dziecko troche mruzyła oczka, jak Zofia przed nia fikała , ale przy pierwszym zapoznaniu z kimś nowym ,ona tak ma ,że ma ja rozerwać z radości rotfl
Ogon lata ,jak śmigło z helikoptera , przynosi buty , piłki , cokolwiek w pysku ,by pokazać nowym gościom ,jaka z niej artystka ;)
Na hasło siad : siada i uspokaja się :tak:

Na wsi byli :
Senior Barnaba , czyli mój spokojny biszkoptowy labrador ,który jest oazą spokoju,
Tequilla vel Misia, która jest kopią Barnusia ,
Sasza - zwariowany , czarny potworek,który z młodzieniaszka zmienia się w poważnego faceta i nie w głowie mu juz wariowanie
Zosia - ;)

Mała Wiktoria po dwóch dniach wizyty u mnie , na moje zadane pytanie : Jaki piesek ci sie najbardziej podoba ?
Odpowiedziała: Najbardziej mi sie podoba taaa biała , Zosia , ja już ją bardzo lubię i chciałabym zabrac do domu rotfl

Jedną ramkę przy zdjęciu robiła Wiki ,bo chce wydrukować i dać sobie przy łózku ,żeby móc ciągle na nią patrzeć ;)

Posted

[quote name='Basia i Barni']Dzis miałam telefon w sprawie Zosi, Pani ma przyjechac ją zobaczyc osobiście z Dzierżoniowa . Zaproznaja się .
Oooo :razz:
Ciekawe co z tego wyniknie...
:kciuki:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Dzis miałam telefon w sprawie Zosi, Pani ma przyjechac ją zobaczyc osobiście z Dzierżoniowa . Zaproznaja się .

O byłoby super :) Dzierżoniów to moje rodzinne strony i mogłabym później odwiedzić Zochę i przy okazji zrobić wizytę po adopcyjną ;)

Posted

mikoada napisał(a):
O byłoby super :) Dzierżoniów to moje rodzinne strony i mogłabym później odwiedzić Zochę i przy okazji zrobić wizytę po adopcyjną ;)

oooo mo to byloby ekstra, pan bardzo fajny , jak powiedziałam mu ,że zocha skacze, kradnie rzeczy i jest rozbrykana, stwierdził to dobrze chcemy energicznego laba tylko ,zeby do ludzi była milusińska, Pani bardzo fajna, miło się z nia rozmawiało, konkretna, rzeczowa, na wizyte przedadopcyjna się zgadza, powiedziaam jej o sterylizacji i ok. Także czekamy na dzisiejsze spotkanie, mam nadzieję ,że im się spodoba , bo zosia to taki pół labek z 100 % dałabym jej 68 % ....kolejne bidule czekają ,a może to jest ten dom dla Zosi :-d

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Wizyta była ekstra ,a czy ktos z Was zrobiłby wizytę w Piławie górnej ?

Mówisz teraz o wizycie przed adopcyjnej?? Z tamtych okolic są cioteczki giselle4, foristeinbock i adkaaa5. Napiszesz do nich czy mam to zrobić???
Ja się piszę na wizytę po adopcyjną bo to bardzo blisko mojej babci :)

Posted

mikoada napisał(a):
Mówisz teraz o wizycie przed adopcyjnej?? Z tamtych okolic są cioteczki giselle4, foristeinbock i adkaaa5. Napiszesz do nich czy mam to zrobić???
Ja się piszę na wizytę po adopcyjną bo to bardzo blisko mojej babci :)

Zosiula jest u mnie , Państwo przyjechali ja zobaczyć i pokochać ;-) napisz jak możesz , będę wdzieczna .

Posted

To faktycznie chyba im bardzo zależy na Zośce skoro przyjechali spory kawałek drogi żeby ją zobaczyć :) Napisałam PW do fiorsteinbock, jak dostanę odpowiedź dam znać :) Basiu może prześlij mi na PW adres i dane tych Państwa...

Posted

Witam Przyjaciół panny Zofii. Wizyta się odbyła i chyba moge zdradzic, ze na 5. Basiu, moge? :)

Przy okazji cioteczki, zapraszam na watek suni z Dzierżoniowa - okolice, w ktorych zamieszka Zofijka. Wlasciciel Nory zostal brutalnie zamordowany przez nacpanego chłystka. Udalo zalatwic sie dla niej DT - zbieramy tylko na karme, zajrzyjcie prosze.
Obecnosc kazdego mile widziana :)

http://www.dogomania.pl/threads/191267-Norka-zamordowano-mojego-Pana...zbieram-na-karme...-szukam-domu...-POMOCY!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Witam Przyjaciół panny Zofii. Wizyta się odbyła i chyba moge zdradzic, ze na 5. Basiu, moge? :)

Przy okazji cioteczki, zapraszam na watek suni z Dzierżoniowa - okolice, w ktorych zamieszka Zofijka. Wlasciciel Nory zostal brutalnie zamordowany przez nacpanego chłystka. Udalo zalatwic sie dla niej DT - zbieramy tylko na karme, zajrzyjcie prosze.
Obecnosc kazdego mile widziana :)

http://www.dogomania.pl/threads/191267-Norka-zamordowano-mojego-Pana...zbieram-na-karme...-szukam-domu...-POMOCY!!!

Cieszę się niezmiernie, że Zocha pojedzie do super domku :) Pięknie dziękujemy za wizytę Cioteczce fiorsteinbock :loveu: Dziewczyny czy rozglądać się za transportem czy Państwo znowu odwiedzą Śląsk?? :)

Posted

fiorsteinbock- czyli Edytko serdeczne dziękuję za wizytę :loveu:
Miło sie rozmawiało :razz:
Gosia i Krzysiek juz u nas byli , mnie się bardzo spodobali , a teraz Edyta to potwierdziła :loveu:

Zosia nie potrzebuje transportu , Gocha i Krzysiek przyjadą po nią :razz::loveu:

Będzie mi smutno , bo wywróciła moje życie do góry nogami :evil_lol:
NAsza kangurzyca :eviltong:

Przewidywany odbiór Panny Zofii dnia 31 sierpnia ,po ostatnim szczepieniu :razz:

Posted

To niesamowite,że taki krejzol znalazł tak szybko dom.
Cieszę się strasznie - pamiętam jak Ją zobaczyłam pierwszy raz w tych szeleczkach - piękna poprostu!
Basiu dziękuję za wszystko...
Ja oczywiście nie miałaym Jej gdzie podziać i pewnie siedziałaby teraz w Mysłowicach z resztą 'znajomych' ze schronu...
Jednak Jej się udało dzięki Tobie!! :Rose:

Posted

Oj tak Basi należą się wielkie podziękowania :) Dosłownie w ostatniej chwili udało się zabrać stamtąd Zochę i dzięki temu ten nasz krejzol będzie miał super domek :multi: