Basia i Barni Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jak ja ją adoptuję to żadnemu psu nie pomoge :-(:-( Ale postaramy się ,ze znajdziemy dla niej cos ekstra :evil_lol: Quote
mikoada Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No to jak zwykle coś źle zrozumiałam :) ale spoko najważniejsze że "mała" jest bezpieczna i teraz trzeba ruszyć z akcją ogłoszeniową i znajdzie się jakiś super domek dla Zochy :) Quote
Basia i Barni Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Zrobiłam Zosi test na 5 -latkę , nie bójcie sie , dziewczynka żyje i ma się świetnie ;) Na początku ,Zosia ,jak to Zosia , poskakała , ale kózka nóżki nie złamała rotfl Mała Wiktoria ,jak to dziecko troche mruzyła oczka, jak Zofia przed nia fikała , ale przy pierwszym zapoznaniu z kimś nowym ,ona tak ma ,że ma ja rozerwać z radości rotfl Ogon lata ,jak śmigło z helikoptera , przynosi buty , piłki , cokolwiek w pysku ,by pokazać nowym gościom ,jaka z niej artystka ;) Na hasło siad : siada i uspokaja się :tak: Na wsi byli : Senior Barnaba , czyli mój spokojny biszkoptowy labrador ,który jest oazą spokoju, Tequilla vel Misia, która jest kopią Barnusia , Sasza - zwariowany , czarny potworek,który z młodzieniaszka zmienia się w poważnego faceta i nie w głowie mu juz wariowanie Zosia - ;) Mała Wiktoria po dwóch dniach wizyty u mnie , na moje zadane pytanie : Jaki piesek ci sie najbardziej podoba ? Odpowiedziała: Najbardziej mi sie podoba taaa biała , Zosia , ja już ją bardzo lubię i chciałabym zabrac do domu rotfl Jedną ramkę przy zdjęciu robiła Wiki ,bo chce wydrukować i dać sobie przy łózku ,żeby móc ciągle na nią patrzeć ;) Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cudne zdjecia :loveu: No to Zosiula slicznie zdala test, madra psinka :evil_lol: Quote
kaja555 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 nie nooo, sory, nie mogę.... ale mnie Zośka w pracy rozśmieszyła... :) Quote
Klaudus__ Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Jeeee jakie wzruszające zdjęcia... Widać Zosia lubi dzieci... Jest jednym z Nich! Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dzis miałam telefon w sprawie Zosi, Pani ma przyjechac ją zobaczyc osobiście z Dzierżoniowa . Zaproznaja się . Quote
Klaudus__ Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Basia i Barni']Dzis miałam telefon w sprawie Zosi, Pani ma przyjechac ją zobaczyc osobiście z Dzierżoniowa . Zaproznaja się . Oooo :razz: Ciekawe co z tego wyniknie... :kciuki: Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Basia i Barni napisał(a):Dzis miałam telefon w sprawie Zosi, Pani ma przyjechac ją zobaczyc osobiście z Dzierżoniowa . Zaproznaja się . O byłoby super :) Dzierżoniów to moje rodzinne strony i mogłabym później odwiedzić Zochę i przy okazji zrobić wizytę po adopcyjną ;) Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mikoada napisał(a):O byłoby super :) Dzierżoniów to moje rodzinne strony i mogłabym później odwiedzić Zochę i przy okazji zrobić wizytę po adopcyjną ;) oooo mo to byloby ekstra, pan bardzo fajny , jak powiedziałam mu ,że zocha skacze, kradnie rzeczy i jest rozbrykana, stwierdził to dobrze chcemy energicznego laba tylko ,zeby do ludzi była milusińska, Pani bardzo fajna, miło się z nia rozmawiało, konkretna, rzeczowa, na wizyte przedadopcyjna się zgadza, powiedziaam jej o sterylizacji i ok. Także czekamy na dzisiejsze spotkanie, mam nadzieję ,że im się spodoba , bo zosia to taki pół labek z 100 % dałabym jej 68 % ....kolejne bidule czekają ,a może to jest ten dom dla Zosi :-d Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Czyli to spotkanie już dzisiaj o mamo jakie tempo :) a czy jest już ktoś chętny do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej?? Quote
Basia i Barni Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wizyta była ekstra ,a czy ktos z Was zrobiłby wizytę w Piławie górnej ? Quote
mikoada Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Basia i Barni napisał(a):Wizyta była ekstra ,a czy ktos z Was zrobiłby wizytę w Piławie górnej ? Mówisz teraz o wizycie przed adopcyjnej?? Z tamtych okolic są cioteczki giselle4, foristeinbock i adkaaa5. Napiszesz do nich czy mam to zrobić??? Ja się piszę na wizytę po adopcyjną bo to bardzo blisko mojej babci :) Quote
Basia i Barni Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 mikoada napisał(a):Mówisz teraz o wizycie przed adopcyjnej?? Z tamtych okolic są cioteczki giselle4, foristeinbock i adkaaa5. Napiszesz do nich czy mam to zrobić??? Ja się piszę na wizytę po adopcyjną bo to bardzo blisko mojej babci :) Zosiula jest u mnie , Państwo przyjechali ja zobaczyć i pokochać ;-) napisz jak możesz , będę wdzieczna . Quote
mikoada Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 To faktycznie chyba im bardzo zależy na Zośce skoro przyjechali spory kawałek drogi żeby ją zobaczyć :) Napisałam PW do fiorsteinbock, jak dostanę odpowiedź dam znać :) Basiu może prześlij mi na PW adres i dane tych Państwa... Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Witam Przyjaciół panny Zofii. Wizyta się odbyła i chyba moge zdradzic, ze na 5. Basiu, moge? :) Przy okazji cioteczki, zapraszam na watek suni z Dzierżoniowa - okolice, w ktorych zamieszka Zofijka. Wlasciciel Nory zostal brutalnie zamordowany przez nacpanego chłystka. Udalo zalatwic sie dla niej DT - zbieramy tylko na karme, zajrzyjcie prosze. Obecnosc kazdego mile widziana :) http://www.dogomania.pl/threads/191267-Norka-zamordowano-mojego-Pana...zbieram-na-karme...-szukam-domu...-POMOCY!!! Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Witam Przyjaciół panny Zofii. Wizyta się odbyła i chyba moge zdradzic, ze na 5. Basiu, moge? :) Przy okazji cioteczki, zapraszam na watek suni z Dzierżoniowa - okolice, w ktorych zamieszka Zofijka. Wlasciciel Nory zostal brutalnie zamordowany przez nacpanego chłystka. Udalo zalatwic sie dla niej DT - zbieramy tylko na karme, zajrzyjcie prosze. Obecnosc kazdego mile widziana :) http://www.dogomania.pl/threads/191267-Norka-zamordowano-mojego-Pana...zbieram-na-karme...-szukam-domu...-POMOCY!!! Cieszę się niezmiernie, że Zocha pojedzie do super domku :) Pięknie dziękujemy za wizytę Cioteczce fiorsteinbock :loveu: Dziewczyny czy rozglądać się za transportem czy Państwo znowu odwiedzą Śląsk?? :) Quote
Basia i Barni Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 fiorsteinbock- czyli Edytko serdeczne dziękuję za wizytę :loveu: Miło sie rozmawiało :razz: Gosia i Krzysiek juz u nas byli , mnie się bardzo spodobali , a teraz Edyta to potwierdziła :loveu: Zosia nie potrzebuje transportu , Gocha i Krzysiek przyjadą po nią :razz::loveu: Będzie mi smutno , bo wywróciła moje życie do góry nogami :evil_lol: NAsza kangurzyca :eviltong: Przewidywany odbiór Panny Zofii dnia 31 sierpnia ,po ostatnim szczepieniu :razz: Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 To niesamowite,że taki krejzol znalazł tak szybko dom. Cieszę się strasznie - pamiętam jak Ją zobaczyłam pierwszy raz w tych szeleczkach - piękna poprostu! Basiu dziękuję za wszystko... Ja oczywiście nie miałaym Jej gdzie podziać i pewnie siedziałaby teraz w Mysłowicach z resztą 'znajomych' ze schronu... Jednak Jej się udało dzięki Tobie!! :Rose: Quote
mikoada Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Oj tak Basi należą się wielkie podziękowania :) Dosłownie w ostatniej chwili udało się zabrać stamtąd Zochę i dzięki temu ten nasz krejzol będzie miał super domek :multi: Quote
toyota Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Basia i Barni -naprawdę szacun , tym bardziej , że ona dosłownie wywracała życie do góry nogami tak ją energia rozsadzała. Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Mój tymczasowicz Fart też ma ten syndrom co Zocha :evil_lol: Quote
toyota Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Klaudus__']Mój tymczasowicz Fart też ma ten syndrom co Zocha :evil_lol: A ma wątek to zajrzę i se pooglądam ;) ? Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Oczywiście jak najbardziej zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/189634-Fart-potrącony-przez-samochód.Niebawem-czeka-Go-wywóz-do-Mysłowic!Pomóż! Quote
Recommended Posts