Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Fraszka to taki przerośnięty szczeniak.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Napewno nie ma jeszcze roku. Wiecznie gdzieś biegnie, coś kombinuje.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Namawia do wspólnych zabaw przytłoczone warunkami sunie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dziwi Ją,że One nie chcą się pogonić troszkę.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jest piękna. Złapana z łapanki.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Do dzieci łagodna, jednakże bałabym się Ją dać tam gdzie są małe dzieci - nie dalatego,że agresywna czy coś,ale dlatego,że taka szalona.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Świetnie się dogaduje z innymi psami, na koty uwagi nie zwracała.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]To głupiutkie dziecko potrzebuje domu,a nie kojca...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeżeli mogę prosić kogoś o ogłoszenia byłabym bardzo wdzięczna - bo ja niestety różnie mam z czasem...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kontakt:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]gg: 3964166[/FONT]

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Następna pszczyńska piękność. Jest cudnie rewelacyjna!!! Gdyby tylko moja hotelikowa Lusia znalazła dom..... brałabym Fraszkę w ślepo - niewypowiedzianie mi się podoba!!! Zamówię jej wypasione allegro u lilk_a i może ktoś ja pokocha!!!

Posted

Kurczę, na Dogo jest Pan, który za darmochę wozi psy, tylko nie wiem, czy w kierunku Przemyśla. Wydaje mi się, że Lublin, Zamość - zaraz odszukam jego dane, trzeba spróbować.

Posted

agusiazet napisał(a):
No, niestety Pan już zmienił warunki, woła 40 zł za 100 km. Może warto zainwestować w ten transport, podłączyłabym się do Tarnobrzegu z Pyzą:)
to zapytaj tego Pana ile by chciał za trasę pszczyna-tarnobrzeg-przemyśl. i daj znać

Posted

wszystko się rozbija o transport, koszt to ok 300 zł, to dużo wg mnie. Pan który psy wozi na razie nie ma zleceń w tą stronę Polski. W ciągu 10 dni ma dać znać czy coś się zmieni

Posted

zakonna napisał(a):
wszystko się rozbija o transport, koszt to ok 300 zł, to dużo wg mnie. Pan który psy wozi na razie nie ma zleceń w tą stronę Polski. W ciągu 10 dni ma dać znać czy coś się zmieni

a mogę wiedzieć kogo pytałaś o ten transport?? bo jest kilka osób, które wożą psiaki ze śląska...