Basia i Barni Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dziewczyny , to co Zocha wyrabiała ,to się filozofom nie śniło :evil_lol: Aaaaamen :eviltong: Quote
mikoada Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Podejrzewam, że to tylko maleńki pokaz jej umiejętności ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Moze kolejne zdjecia bedzie pokazywal nam jej nowy domek? :) Takiej Zosienki, jedynej w swoim rodzaju nie wolno ukrywac przed swiatem. Quote
Basia i Barni Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mam nadzieję ,że będą się odzywać , bo zawsze tęsknie za twoimi tymczasami :loveu::razz: Quote
Basia i Barni Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Oj rozrabia nasz Zosia w DS ,oj rozrabia , póki co mają słabość do niej Gosia i Krzysiu . cześć wszystkim.Muszę powiedzieć że dzisiaj było o wiele lepiej.Zosia dokancza już swoją leżankę, odsunęła ją osobiście od ściany i w rogu ściany robiła podkop do sypialni.Ale dużym zdziwieniem było że otwarła sobie drzwi do kuchni i nie ruszyła nic,a miała by tam co robić,aha zazdroska z firanką znowu była na podłodze,widocznie nie widziała co dzieje się na podwórku a jest bardzo ciekawa.Potem był spacer a teraz zmęczona zaciąga jak kierownik tartaku.Tak że w sumie dziś było o wile lepiej i były pochwały no i Zosia się cieszyła(a my jeszcze bardziej) Quote
Klaudus__ Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Matko boska!! Co Ona nawyrabiała :mdleje: Oni Ją jeszcze nie wywalili? :mdleje: Quote
Basia i Barni Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Klaudus__']Matko boska!! Co Ona nawyrabiała :mdleje: Oni Ją jeszcze nie wywalili? :mdleje: Jeszcze ja kochają ;-) Ale módlmy sie zbiorowo o siłe dla nich , choc wątpię ,żeby ją oddali to super ludziska . Quote
Basia i Barni Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Zośka po raz pierwszy została w domu sama,to co zobaczyliśmy było szokiem.Sami zobaczcie Quote
mikoada Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 o matko i córko Zocha jak się nie poprawisz to ja na pewno się zjawię w Piławie i zrobię z tobą porządek ;) Wspaniali ludzie, że jeszcze im się nie skończyła cierpliwość, trzymam bardzo mocno kciuki za to żeby Zocha przestała tak rozrabiać... Quote
toyota Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nie wiem co powiedzieć na jej rozrubę. To się w głowie nie mieści , to prawie labrador , a przecież one podobno rodzą się już wyszkolone i ułożone ;). Doradźcie coś tym ludziom jak wpłynąc na Zośkę , żeby zostawiła kanapę w spokoju i doniczki też :-o Quote
ula_cz Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 toyota napisał(a): to prawie labrador , a przecież one podobno rodzą się już wyszkolone i ułożone ;). taaaaak, nie niszczą w domu, nie ciągają na smyczy, nie bywają agresywne do innych psów :P Quote
Basia i Barni Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ula_cz napisał(a):taaaaak, nie niszczą w domu, nie ciągają na smyczy, nie bywają agresywne do innych psów :P Juz w wieku 2 miesięcy potrafią pisac na maszynie , obsługiwać pilota z telewizora, mają skończony kurs językowy :-D Quote
Basia i Barni Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Wieści z nowego domu . Zosieńka już nie ta sama,nic nie niszczy tylko dokancza swoją kanapkę.Miała mieć sterylizację ale od kilku dni ma cieczkę no i musimy odczekać,mamy kobietę w domu.Na spacery chodzimy regularnie a potem nie ma siły na nic.Kupiłam jej nową maskotkę i nawet z nia śpi,tylko oczka wyrwała .Mamy nadzieję że będzie już tylko lepiej.Aha uwielbia jezdzić autem,ma cały bagażnik siedzi i ogląda auta jest zaje...ta.Jest nam ze sobą super :jupi: źródło: http://labradory.info/viewtopic.php?t=14665&postdays=0&postorder=asc&start=450 Quote
toyota Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Słodka z niej dziewczynka - jak śpi :lol:. Quote
Basia i Barni Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jak tylko śpi :-P:eviltong::eviltong: Quote
mikoada Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Co słychać u Zosi bo na wątku na labradory.info jakoś cichutko się zrobiło??? Mam nadzieję, że wszystko jest ok... Quote
Basia i Barni Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Wszystko ok , nic się nie martw ;-) Quote
mikoada Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Basia i Barni']Wszystko ok , nic się nie martw ;-)[/QUOTE] Uff kamień z serca :) przy jej temperamencie to może być różnie cieszę się, że trafiła na tak bardzo wyrozumiałych ludzi :) Quote
Recommended Posts