mrs.ka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 jutro do hoteliku jedzie [B]LENI[/B] i [B]JULKA :multi: [/B] Megii1 będziesz miała trochę pracy zwłaszcza z Leni bo trochę dzikusek z niej ,z Julką nie powinno być problemów ale na pewno świetnie sobie poradzisz. :lol: Po za tym Julka reaguje na swoje imię, Leni raczej nie. Oby szczęście nie opuszczało dziewczyn ,zresztą Megii1 ma "dobrą rękę" do naszych suniek :loveu: Quote
Olena84 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Wspaniała wiadomość, że kolejnym pisakom sie uda! Quote
megii1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Ania102']Megii a była Twoja koleżanka U Tosi?[/QUOTE] Kolezanki jeszcze nie było ale ja dzwoniłam. Cały dom jest zakochany w Tosi - pierwszej nocy chciała spać z Panem w łóżku ale pokazano jej nówkę sztukę pontonik - zrozumiała i śpi już tylko tam, ma parę długich spacerów dziennie bo każdy chce z nią chodzić i generalnie jest pupilką całej rodziny. Jak dla mnie lepiej trafić nie mogła:) Quote
Ania102 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='megii1']Kolezanki jeszcze nie było ale ja dzwoniłam. Cały dom jest zakochany w Tosi - pierwszej nocy chciała spać z Panem w łóżku ale pokazano jej nówkę sztukę pontonik - zrozumiała i śpi już tylko tam, ma parę długich spacerów dziennie bo każdy chce z nią chodzić i generalnie jest pupilką całej rodziny. Jak dla mnie lepiej trafić nie mogła:)[/QUOTE] Jak dla mnie też nie:) Oby teraz Tym się poszczęściło. [B]Podziękowania dla Renaty- 5 suń z piekła wyciągnęła:lol:[/B] Quote
mrs.ka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 pewnie[B] Megii1[/B] nie ma czasu teraz napisać bo ma nowych gości hotelowych ale dzwoniła,że [B]Julka[/B] z [B]Leni[/B] dojechały ,wszystko jest w porządku ,co prawda Leni trochę jeszcze zakręcona po sedalinie ale Julka jak najbardziej sprawna i zachowuje się nienagannie. Trzymajcie się dziewczyny:loveu: Quote
Ania102 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ciotki może któraś chciałaby kota na ścianie? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194114-Obraz-z-kotem-oraz-naszyjniki-hand-made-.-na-Gaje-i-Prado.-20.10[/URL] Quote
Ania102 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Zapomniałabym Dziękujemy Abrakadabrze za transport suniek z Radomia do Megii1 i Bożenie ze Starachowic do Radomia:Rose: Quote
megi345 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Żabka kochana została jeszcze na łańcuchu :( Quote
Ania102 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='megi345']Żabka kochana została jeszcze na łańcuchu :([/QUOTE] Megi345 masz może czas na spacerek w piątek? Quote
Wet-siostra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='megi345']Żabka kochana została jeszcze na łańcuchu :([/QUOTE] Chyba nie tylko ona... Quote
mrs.ka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Ania102']Ciotki może któraś chciałaby kota na ścianie? [/QUOTE] Boshe!!! wiecie co przeczytałam :crazyeye: "... może któraś chciałaby kota na [B]śniadanie[/B]?":crazyeye: przez chwilę myślałam ,że Ania102 już kompletnie zwariowała...albo ja:eviltong: Quote
mrs.ka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Wet-siostra']Chyba nie tylko ona...[/QUOTE] dobra wiadomość,że tylko ale niestety jest [B]Żabka[/B] na łańcuchu. [B]Ares[/B] nigdy nie był ,a [B]Bamboo[/B] poprosiłam Staśka żeby przeniósł mu z przodu budę i już nie zapinał go na łańcuch. Obicał,że tak zrobi... Quote
megi345 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Wet-siostra']Chyba nie tylko ona...[/QUOTE] no tak nie tylko ona, ale Żabka to taki kochany i radosny pies, tak się cieszy jak ktoś do niej przyjdzie. Czekam tylko jeszcze na wiadomość że znalazł się domek dla niej i reszty bidulków z łańcuchów ;( Quote
Wet-siostra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Z domkami teraz ciężko,ludzie coraz biedniejsi... Na Bambo miejsce czeka,mam nadzieję,że przed mrozami zdąży do mnie dolecieć... A za resztę psiaków trzymam kciuki. Areska , gdybym mieszkała bliżej,wzięłabym na dt,ale dziewczyny uznały,że jestem za daleko.Może i racja...Jeśli jednak nie znajdzie się nic bliżej,to może warto,by przyjechał z Bambo?Chyba,że jest już w jakimś dt a ja nie doczytałam... Quote
Wet-siostra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='mrs.ka']Boshe!!! wiecie co przeczytałam :crazyeye: "... może któraś chciałaby kota na [B]śniadanie[/B]?":crazyeye: przez chwilę myślałam ,że Ania102 już kompletnie zwariowała...albo ja:eviltong:[/QUOTE] Dobre,dobre... Quote
mrs.ka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Wet-siostra']Na Bambo miejsce czeka,mam nadzieję,że przed mrozami zdąży do mnie dolecieć... [/QUOTE] żebyś Ty wiedziała ile główkuję ,żeby go do Ciebie przywieść:roll:...ale drogą lądową:eviltong: a co do Aresa to po długich namysłach stwierdziłam,że narazie tutaj zostanie. Bardzo go chciała wziąść pod opieke nasza Renatka,która wyciąga po kolei psy z tego piekła ale też odradziłam bo ... mam inne plany. Później napisze. Quote
Ania102 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Mrs.ka może w piątek weźmiemy go na to rtg jak się uda? A Ty działaj bo dobry plan. Quote
mrs.ka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 aż się boję jak damy sobie z nim radę:cool3: moja mała Mimka dostała ketamine z ksylazyną i nie mogłam sobie z nią poradzić na rtg:razz: Quote
Wet-siostra Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='mrs.ka']żebyś Ty wiedziała ile główkuję ,żeby go do Ciebie przywieść:roll:...ale drogą lądową:eviltong: a co do Aresa to po długich namysłach stwierdziłam,że narazie tutaj zostanie. Bardzo go chciała wziąść pod opieke nasza Renatka,która wyciąga po kolei psy z tego piekła ale też odradziłam bo ... mam inne plany. Później napisze.[/QUOTE] Tajemnicza mrs.ka...:lol: Co też ona wymyśliła???:roll: A co do drogi lądowej-to bardzo niebezpieczne,jeździć samochodem...:eviltong: O wiele,wiele bezpieczniej jest latać.:cool1: Quote
megi345 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 czyli jakie pieski zostały jeszcze na Martenowskiej? bo może wybrałabym się tam na spacer, ale chyba już ich tam mało jest, no ale zawsze jakiegoś wyprowadzę :razz: Żabkę to na pewno, kochaniutka sie znów wybiega :loveu: Quote
megii1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dziewczynki już się zadomowiły. Super ze Leni ma koleżankę bo bez Julki byłoby jej ciężej się przystosować - teraz chodzi za nią krok w krok. Nie do końca wiedzą jeszcze co do czystość w kojcu - szczególnie Leni ale z dnia na dzień robią postępy, mają ładny apetyt i nówki sztuki obróżki z adresownikami. W weekend postaram się porobic fotki. Quote
Wet-siostra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='megi345']czyli jakie pieski zostały jeszcze na Martenowskiej? bo może wybrałabym się tam na spacer, ale chyba już ich tam mało jest, no ale zawsze jakiegoś wyprowadzę :razz: Żabkę to na pewno, kochaniutka sie znów wybiega :loveu:[/QUOTE] Bambo na pewno jeszcze siedzi... :-( Quote
megi345 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Wet-siostra']Bambo na pewno jeszcze siedzi... :-([/QUOTE] był z nami na ostatnim spacerku, na początku leeeeeciał, a już jak pochodziłyśmy z 30minut to już mu się nie chciało :razz: ale w klasie mam pare dziewczyn które interesuja sie bardzo psami, szczególnie bezdomnymi (karmimy te błąkające się po osiedlu, szczególnie osiedle południe).. i jedna z nich wlaśnie chciala isc ze mną na spacer z psami z Martenowskiej tak więc dogadam się z nią i pójdziemy. :p Quote
Ania102 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bamboo ma ok 15 lat więc szybko się męczy. Megii1 czekamy na zdjęcia z niecierpliwością:) Quote
Wet-siostra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kurcze,żeby tylko doczekał do tego transportu... 15 lat to już naprawdę dziadzio,starszy nawet od mojej Tyrsy(11 lat)... Quote
Recommended Posts