Amanita Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Samba, jutro ciocia Cię odwiedzi. A tymczasem, w górę na 1! Szukaj domku! Quote
Amanita Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Samba, myk na 1! Domku pięknej Samby, gdzie jesteś? Quote
marmar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 AmanitaSamba, jutro ciocia Cię odwiedzi. A tymczasem, w górę na 1! Szukaj domku! ciociu za pozno ,Sambusia dała cioci marmar całuska i pojechała do nowego domku o godz.19-50;) Quote
Amanita Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No proszę;) Tylko zapytałam, gdzie domek Samby i już pstryk, Sambunia w domu:multi::multi::multi: Jednak cuda się zdarzają:lol: :multi::multi::multi: Quote
syla00 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 cudownie!!!! nareszcie jakas dobra wiadomość :laola: Quote
Kathleen Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 O rany, ale cudowna wiadomość. Marmar prosimy o więcej informacji. Mam nadzieję, że jutro będzie coś więcej wiadome? Quote
marmar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 dobra dziewczyny,wiec Pani wypatrzyła sobie ToTenka,ale od samego poczatku mowiła,ze ma sentyment do dużych psów. Przesympatyczna Pani z koleżanką przyjechały i zawitały do anilllki przywotac sie z Totusiem. Pojechalismy do Azylu i bez zastanowienia staneło na SAMBIE-TO ONA. WCZORAJ 14-LETNIA sunia od Pani odeszła TM. Samba już mieszka w Cieszynie od kilku godzin;) ,Nowa wspaniała pancia zawita do nas na dogo. Quote
Kathleen Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Super, w takim razie czekamy na nową Pańcię Samby. Przykro, że straciła Przyjaciółkę, która tak długo z nią była. Mam nadzieję, że Samba chociaż w części zapełni tę pustkę, jak nie w sporej części :) Quote
supergoga Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Tak bym chciała częściej czytać o szczęsliwych zakończeniach. Sambusiu - bądź grzeczna i szczęśliwa. Quote
marmar Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Sambusia jest grzeczna ,choc jeszcze bardzo przestraszona,dzis pierwszy dzien w pracy z nowa Pancia;) ,zapoznała sie zkumpelka labradorka,jak tylko sie zaklimatyzuje beda najlepszymi przyjaciółkami Quote
marmar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Zosiu plis,plisik napisz nam cosik cio u Was?Ja wiem ,ale inni chcieliby od Was to usłyszec;) Quote
marmar Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Zosiu dziekuje za fotki,moze cosik jednak nam cos tu napiszesz;) Samba w pracy: Na razie jedno zdjatko,napisze do Zosi z pytaniem czy moge wstawic 2 foteczki w całosci gdzie jest Zosia i jej przyjaciele jak podejrzewam z pracy z Sambusia i jej kumpleka sliczniutka labką Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dzięki za fotke;) Oczywiście czekamy na kolejne;) Quote
marmar Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 SAMBUSIA ZE SWOJĄ UKOCHANĄ PANCIĄ: SAMBUSIA ,JEJ KUMPELKA I ICH OPIEKUNOWIE W PRACY;) : Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ojej, ale Samba. Wygląda na szczęśliwą,pewnie jest jeszcze w szoku że szczęście ją spotkało!!! Biedna sie nacierpiała. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :klacz::klacz::klacz::klacz:Super super i jeszcze raz super że tam jest!! Quote
marmar Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Sambusia to juz nie ta Sambusia,juz sie nie trzesie,choc nie miala ochoty podejsc dzis pod kojce.Sambuska dzis na odwiedziła:multi: :multi: :multi: :multi: .Zaufała swojej kochanej Panci,a jaka ma wspaniała kumpleka /labke,superowa psinka!!!!Jeszcze raz dzieki,wielkie dzieki ;) i cio Wy na to;) ? Quote
syla00 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cudowny widok oby więcej takich szczęśliwych psiaków:loveu: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Co tam więcej u Samby?? Słyszałem o jakiejś ucieczce??Marmar rozjaśnij nam to:) Quote
marmar Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Azyl_Zory WebAdminCo tam więcej u Samby?? Słyszałem o jakiejś ucieczce??Marmar rozjaśnij nam to:smile: adminie,zadnej ucieczki nie było:evil_lol: :evil_lol: ,Sambusia od jutra zaczyna szkolenie ze swa Pancia. Quote
Recommended Posts