Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och pamietam jak ja znalazlam wzielam do domu i nakarmlam a na trzeci dzien oddalam do azylu:-(Ale bardzo sie ciesze ze znalazla nowy domek .Widze ze tu juz nikt nie zaglada a ja chciala bym wiedziedziec co u ''mojej''miśki:lol:

• 1 year later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 year later...
Posted

Witam,
Pewnie tu nikt już nie zajrzy, ale tylko napisze, ze Samba jest cudnym psem. Jedna wada- chciałam wziasc psa na tymczas, ale Samba go nie wpuściła do domu. No niestey zazdrośnica, nie podzieli się domkiem. Wstawie za niedługo jej nowe zdjęcia moze ktoś zaglądnie, jakas ciocia, która pomogła sambci:)

• 3 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Nie ma już SAMBCI MOJEJ NAJUKOCHAŃSZEJ SUNI-MOJEGO SERDUSZKA- MOJEJ NAJWIĘKSZEJ MIŁOŚCI. ODESZŁA.............. ODESZŁA ZA TM TRZYMANA ZA SWOJĄ CUDOWNĄ ŁAPĘ. NIGDY, NIGDY JEJ NIE ZAPOMNĘ

• 1 year later...
Posted

Bardzo Wam wspólczuje, oczywiście że ja pamietam. Wtedy Żorskie psy leżaly mi na sercu bardzo. Z tych ktore znam, odszedł juz boksio i teraz ona - żal, ale odeszła kochana, daliście jej milość... to najważniejsze. Trzymajcie się.

Posted

supergoga napisał(a):
Bardzo Wam wspólczuje, oczywiście że ja pamietam. Wtedy Żorskie psy leżaly mi na sercu bardzo. Z tych ktore znam, odszedł juz boksio i teraz ona - żal, ale odeszła kochana, daliście jej milość... to najważniejsze. Trzymajcie się.

Samba odeszła półtora roku temu. Ale na zawsze pozostanie w moim sercu. Była cudowna. Pies marzenie

• 3 months later...
Posted

Dawno nie byłam na Dogo.
Samba miała u Ciebie wspaniały dom, dałaś jej to co najlepsze pies może mieć.
Ja znów znalazłam sunię, oby nie trafiła do schroniska. Może ktoś ma jakiś dom dla uroczej małej suczki? Młoda to ona nie jest ale ma jeszcze dużo energii i może się nią ktoś nacieszyć.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227270-Ruda-w-typie-jamnika-lubi%C4%85ca-dzieci-czeka-na-dom-Komu%C5%9B-si%C4%99-znudzi%C5%82a-%C5%BBory?p=19116556#post19116556