Emila Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Och pamietam jak ja znalazlam wzielam do domu i nakarmlam a na trzeci dzien oddalam do azylu:-(Ale bardzo sie ciesze ze znalazla nowy domek .Widze ze tu juz nikt nie zaglada a ja chciala bym wiedziedziec co u ''mojej''miśki:lol: Quote
Sofi Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Samba ma się bardzo dobrze- Emilia , czy jest z Tobą jakiś kontakt???? Chciałam zapytać gdzie znalazłaś Sambę:) Quote
Zofija Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Witam, Pewnie tu nikt już nie zajrzy, ale tylko napisze, ze Samba jest cudnym psem. Jedna wada- chciałam wziasc psa na tymczas, ale Samba go nie wpuściła do domu. No niestey zazdrośnica, nie podzieli się domkiem. Wstawie za niedługo jej nowe zdjęcia moze ktoś zaglądnie, jakas ciocia, która pomogła sambci:) Quote
Zofija Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Sambcia ze swoim Panem w łóżeczku-poranna dżemka:lol: a tu już w swoim łóżeczku Quote
Zofija Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A tu Samba zimą- przybrało się troszkę na wadze:lol: Quote
Bjuta Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 No, no! Całkiem sporo się przybrało! Śliczna jest... Oby wróciła do zdrowia. Trzymam kciuki!!! Quote
Zofija Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie ma już SAMBCI MOJEJ NAJUKOCHAŃSZEJ SUNI-MOJEGO SERDUSZKA- MOJEJ NAJWIĘKSZEJ MIŁOŚCI. ODESZŁA.............. ODESZŁA ZA TM TRZYMANA ZA SWOJĄ CUDOWNĄ ŁAPĘ. NIGDY, NIGDY JEJ NIE ZAPOMNĘ Quote
supergoga Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Bardzo Wam wspólczuje, oczywiście że ja pamietam. Wtedy Żorskie psy leżaly mi na sercu bardzo. Z tych ktore znam, odszedł juz boksio i teraz ona - żal, ale odeszła kochana, daliście jej milość... to najważniejsze. Trzymajcie się. Quote
Zofija Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 supergoga napisał(a):Bardzo Wam wspólczuje, oczywiście że ja pamietam. Wtedy Żorskie psy leżaly mi na sercu bardzo. Z tych ktore znam, odszedł juz boksio i teraz ona - żal, ale odeszła kochana, daliście jej milość... to najważniejsze. Trzymajcie się. Samba odeszła półtora roku temu. Ale na zawsze pozostanie w moim sercu. Była cudowna. Pies marzenie Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Dawno nie byłam na Dogo. Samba miała u Ciebie wspaniały dom, dałaś jej to co najlepsze pies może mieć. Ja znów znalazłam sunię, oby nie trafiła do schroniska. Może ktoś ma jakiś dom dla uroczej małej suczki? Młoda to ona nie jest ale ma jeszcze dużo energii i może się nią ktoś nacieszyć. http://www.dogomania.pl/forum/threads/227270-Ruda-w-typie-jamnika-lubi%C4%85ca-dzieci-czeka-na-dom-Komu%C5%9B-si%C4%99-znudzi%C5%82a-%C5%BBory?p=19116556#post19116556 Quote
Recommended Posts