cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 tez sie ciesze ze szybko im zciemnialy noski bo to swiadczy o dobrej silnej pigmentacji.. dzisiaj pojechal do maluchow chlopak z Opola ktorego poznalam ktory kupi sunie! wiec juz znam jedna osobe z labkowej rodzinki! bedzie mozna porownywac jak rosna..jak sie ucza..super! [B]olcha[/B] one juz bede gdzies wazyc jak dorosle chi moze! hihi Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [B]ambra [/B]jak sobie spojrzysz na 1 strone galerii to mialy rozowe podusie..teraz juz sa czarne..i to bardzo dobrze! tez sie bardzo ciesze ze mam taki wspanialy kontakt z hodowca ze jak bylam w Polsce to moglam od razu do nich przyjechac a teraz mimo ze jestem we Wloszech to ciagle jestem informowana :) a kto mi zrobi banerek z jednym z tych nowych cudownych zdjec? chcialabym zeby znowu byl blekitny jak ten ktory mam..ale napis zeby sie zmienil na..szczeniaczki rosnijcie zdrowo! Quote
Koma Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 strasznie się cieszę że już niedługo już niedługo ta kluseczka bedzie u Ciebie :multi: wzystkie są prześliczne! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marlena924 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Piękne maleństwa :loveu: :loveu: :loveu: Pierwszy raz widzę takie maleńkie, młode labradorki :loveu: :multi: Śliczne!!! Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 ogladajcie wiecej razy moja galerie! bo nikt tu nie zaglada a tu takie cudenka malenkie! bedzie mi bardzo milo pokazywac wam jak rosna! Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Plosie :) [IMG]http://img103.imageshack.us/img103/9753/cloud20formation2c20palau2c20m.jpg[/IMG] Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='cuciola'] [B]olcha[/B] one juz bede gdzies wazyc jak dorosle chi moze! hihi[/quote] :lol: :lol: :lol: małe wielkoludki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 juz dalam sobie nowy banerek..dzieki! wielkoludy to one beda! bo ciagle mleko pija! dzisiaj pod wieczor znowu bede miala fotasy! Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='cuciola']juz dalam sobie nowy banerek..dzieki! wielkoludy to one beda! bo ciagle mleko pija! [B]dzisiaj pod wieczor znowu bede miala fotasy[/B]![/quote] :cool3: :cool3: :cool3: czekam Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 no trzeba dodawac fotki bo jak nie to temat bedzie opadac :( mam nadzieje ze nie pozwolicie na to! Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 tak...cucciola to znaczy pieszczoch.. albo cucciolo czyli szczeniaczek :) znajomy juz pewnie jest u maluchow wiec wieczorem bede miala nowe zdjecia... Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='cuciola']juz dalam sobie nowy banerek..dzieki! wielkoludy to one beda! bo ciagle mleko pija! dzisiaj pod wieczor znowu bede miala fotasy![/quote][I]:razz:banerka nie widać wpadnę później na nowe foteczki:p [/I] Quote
Loona Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Śliczne te maleństwa :loveu: Teraz to może jeszcze nie ważą tyle co chihuahua, ale już niedługo :evil_lol: Wiesz, one rosną w nocy, jak nikt nie patrzy, rano wstajesz a one dwa razy większe ;) :evil_lol: Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 teraz widac juz banerek? Tomek jeszcze nie wrocil z wizyty u maluchow...Ruda Slaska a Opole to on ma troche drogi..no nic..jutro rano dam fotki.... czy myslicie ze imie Joghi to dobre dla labcia? bo wiecie..Joghi kradl jedzenie turystom..a te male to takie zarloki :) Quote
beria Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [B]cuciola[/B] Twój [I]cucciolo[/I] jest ślicznaisty :loveu: Jak ja Ci zazdroszczę takiego czekania :razz: Już wiesz, że jest, wiesz jak wygląda, a niedługo będzie cały Twój :cool3: :loveu: Quote
cuciola Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 fajnie ze tu zagladacie.. a Tomka dalej nie ma wiec nie ma zdjec ahhh... Quote
cuciola Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 sa teraz z mamusia i pija ciagle mleko! a Tomka ciagle nie ma a mial mi dac fotki! ja go ukatrupie :P Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 bede bardziej szczesliwa po egzaminach na studiach ale ciesze sie ze jest 2 chlopcow bo bede miala wybor :) Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 nie mam zdjec nowych maluchow to wstawie zdjecia tatusia :) [IMG]http://www.labrador.sk/psi/taco/images/taco26_s.jpg[/IMG] [IMG]http://www.labrador.sk/psi/taco/images/taco14_m.jpg[/IMG] [IMG]http://www.labrador.sk/psi/taco/images/taco16_m.jpg[/IMG] [IMG]http://www.labrador.sk/psi/taco/images/taco_foto1.jpg[/IMG] Quote
Loona Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ja na Twoim miejscu porządnie bym obsztorcowała Tomka za tak długie niepokazywanie się ze zdjęciami :mad: Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [B]Loona[/B] masz racje! obiecal ze od razu jak wroci to mi je wysle! chyba sie zgubil! on jest z Opola wiec moze wracajac zatrzymal sie na swojej dzileczce ehh....tez juz nie moge doczekac sie zdjec bo maluchy rosna w oczach! jutro pomecze hodowce :) biedna Krzysia..musi akceptowac takich wlascicieli jak ja ktorzy ciagle sie pytaja o maluchy :) Quote
Recommended Posts