Becia66 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='figa33']Gucia w alegratce , cafeanimal , rzeszowiak.pl ( akceptacja) , przygarnij zwierzaka.pl , gumtree na razie się wypięło i nie mogę umieścić , a do Kundelka nie umiem ( trzeba być zalogowanym , jeszcze nie odkryłam jak ) ale się napracowałaś Figuniu - wielkie dzięki. Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='figa33']Beciu , leje u Was dalej? kropi, mży, siąpi - nie wiem jak to nazwać. Wszędzie mokro. W Boguchwale pewnie pełno błota. U psiaków jet teraz Agata więc ich doglądnie. Myślałam że też dzisiaj podjadę z panem od Nera ale póki co milczy i bardzo mnie to martwi... Quote
figa33 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 pogoda nie zachęca na wycieczki , taka prawda , u nas też leje cały czas.. co zrobić , walczymy dalej Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Dzisiaj póżnym popołudniem Gucia została adoptowana i zamieszkała w Boguchwale. To adopcja przytuliskowa, bez naszego udziału i jestem troszkę zdegustowana bo z tego co się dowiedziałam, ma mieszkać na zewnątrz. Podjedziemy w środę zobaczyć jak sytuacja wygląda, porozmawiać z ludżmi. A jeśli będzie coś nie tak, zabieramy ją z powrotem. Quote
figa33 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ooo , Gucia chyba trochę za mała i ma za mało sierści do mieszkania na zewnątrz.. ale może domek fajny.. Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 figa33 napisał(a):ooo , Gucia chyba trochę za mała i ma za mało sierści do mieszkania na zewnątrz.. ale może domek fajny.. Ponoć fajny tylko ciężko mi ją widzieć w budzie....szczególnie zimą. Quote
Florentynka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ooops...no, zobaczymy. Ja ostatnio robiłam wizytę przedadopcyjną - na wątku suni było larum, bo dziewczyna powiedziała, że boks albo kotłownia. Jak sprawdziłam dom, to sie okazało, że jest super - boks jest, służy do zamknięcia psa jak się otwiera bramę ( bardzo rozsądnie); a ta kotłownia...po pierwsze - to tak jakby ktoś mieszkający w bloku powiedział, że pies będzie miał legowisko w przedpokoju; a po drugie żadna tam kotłownia - pies w domu niecały tydzień, a już rozpuszczony ;). Nigdy nic nie wiadomo, ale sprawdzić trzeba koniecznie. Quote
Becia66 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 tu też ponoć było mówione,że zimą w piwnicy. Skojarzenie niezbyt ale jak pomyśle że w mojej piwnicy mozna spokojnie mieszkać - bo kafle, bo ciepła, bo okna, bo i pralnia - to moze tam tez cos w tym stylu. Muszę to sprawdzić bo nie zaznam spokoju. Quote
majuska Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Właśnie dostałam też wczoraj SMSa od Agaty, że Gucia ma domek ale nie znałam szczegółów, prawdę mówiąc to nie zdążyłam wogóle Guci poznać ale z fotek widzę, że to taka sunia - pieszczoszka i najlepiej na kanapce by jej było pewnie:roll: musimy to sprawdzić, kurczę, jak to jest, że taka mała fajna suńka się nie zmieści w domku tylko na podwórku ja trzeba trzymać:roll: Quote
Becia66 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Gucia wróciła z adopcji...i to dosłownie bo nawiała i wyłapano ją blisko przytuliska. dziewczyny zadecydowały że nie wróci do tamtych Państwa. Chyba się cieszę, będziemy szukać lepszego domku choć nie wiadomo ile to potrwa. Wszyscy narzekają że z adopcjami kicha. Quote
majuska Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Chyba się cieszę z tego powrotu, jutro sie z nią poznam :) Quote
Becia66 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Majuska proszę wklej Gucię na ,,kundelkową '' stronę. Quote
majuska Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Dorobiłam Guci parę ogłoszonek: http://www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_marketplace&page=show_ad&catid=2&adid=395&Itemid=40 http://rzeszow.olx.pl/item_page.php?Id=107223221&g=6 http://rzeszow.szerlok.pl/oferta/gucia-sliczna-marmurkowa-panienka-ID2Czp.html http://www.eoferty.com.pl/gucia_sliczna_marmurkowa_panienka_196509.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/26795/podglad/ rzeczywiście cos z tym gumtree jest nie tak, nie chce mi zatwierdzić, nie wiem czego, a szkoda bo czasem był z krakowskiego gumtree telefon i :shake:domek Quote
mimiś Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 piekna ,oryginalnie umaszczona Gucia...uwielbiam pregowate psiaki- Quote
figa33 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 też próbowałam jeszcze raz umieścić Gucię w gumtree i nic o co chodzi , co im ta biedna Gucia zrobiła? Quote
majuska Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Poznałam dziś Gućkę, bardzo sympatyczna sunia:), z Emilką - straszne kumpele, poza tym strasznie Terrego podrywała, podskubywała go za ucho, ganiała z nim, uśmiałam się z nich :) Tylko ten cholerny deszcz lał i lał..... Quote
Florentynka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Może Emilce dobrze zrobi takie towarzystwo? Quote
majuska Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Emilka ogólnie jest bardzo towarzyska jeżeli chodzi o psie towarzystwo oczywiście, nie ma psiaka z którym by się nie dogadała chyba Quote
Florentynka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 W takim razie pewnie dla niej idealny byłby dom z psem, który pomógłby jej przełamać opory w stosunku do ludzi. Quote
karolciasz28 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 figa33 napisał(a):też próbowałam jeszcze raz umieścić Gucię w gumtree i nic o co chodzi , co im ta biedna Gucia zrobiła? Spróbuje ja, ale nie wiem czy dzisiaj.;) Quote
Becia66 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 W sprawie Guci kompletna cisza. Ani jednego maila ani telefonu.... Mam tylko nadzieje że przed zimą dom znajdzie. Quote
majuska Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 To jasne przecież, nie może być lekko, doczeka sie dziewczyna... Quote
majuska Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 i ciąg dalszy: Zwróćcie uwagę na mistrza drugiego planu :):eviltong: Quote
Recommended Posts