Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']Gucia w alegratce , cafeanimal , rzeszowiak.pl ( akceptacja) , przygarnij zwierzaka.pl , gumtree na razie się wypięło i nie mogę umieścić , a do Kundelka nie umiem ( trzeba być zalogowanym , jeszcze nie odkryłam jak )

ale się napracowałaś Figuniu - wielkie dzięki.

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']Beciu , leje u Was dalej?

kropi, mży, siąpi - nie wiem jak to nazwać. Wszędzie mokro. W Boguchwale pewnie pełno błota. U psiaków jet teraz Agata więc ich doglądnie.
Myślałam że też dzisiaj podjadę z panem od Nera ale póki co milczy i bardzo mnie to martwi...

Posted

Dzisiaj póżnym popołudniem Gucia została adoptowana i zamieszkała w Boguchwale. To adopcja przytuliskowa, bez naszego udziału i jestem troszkę zdegustowana bo z tego co się dowiedziałam, ma mieszkać na zewnątrz. Podjedziemy w środę zobaczyć jak sytuacja wygląda, porozmawiać z ludżmi.
A jeśli będzie coś nie tak, zabieramy ją z powrotem.

Posted

figa33 napisał(a):
ooo , Gucia chyba trochę za mała i ma za mało sierści do mieszkania na zewnątrz.. ale może domek fajny..

Ponoć fajny tylko ciężko mi ją widzieć w budzie....szczególnie zimą.

Posted

Ooops...no, zobaczymy.
Ja ostatnio robiłam wizytę przedadopcyjną - na wątku suni było larum, bo dziewczyna powiedziała, że boks albo kotłownia. Jak sprawdziłam dom, to sie okazało, że jest super - boks jest, służy do zamknięcia psa jak się otwiera bramę ( bardzo rozsądnie); a ta kotłownia...po pierwsze - to tak jakby ktoś mieszkający w bloku powiedział, że pies będzie miał legowisko w przedpokoju; a po drugie żadna tam kotłownia - pies w domu niecały tydzień, a już rozpuszczony ;).
Nigdy nic nie wiadomo, ale sprawdzić trzeba koniecznie.

Posted

tu też ponoć było mówione,że zimą w piwnicy. Skojarzenie niezbyt ale jak pomyśle że w mojej piwnicy mozna spokojnie mieszkać - bo kafle, bo ciepła, bo okna, bo i pralnia - to moze tam tez cos w tym stylu. Muszę to sprawdzić bo nie zaznam spokoju.

Posted

Właśnie dostałam też wczoraj SMSa od Agaty, że Gucia ma domek ale nie znałam szczegółów, prawdę mówiąc to nie zdążyłam wogóle Guci poznać ale z fotek widzę, że to taka sunia - pieszczoszka i najlepiej na kanapce by jej było pewnie:roll: musimy to sprawdzić, kurczę, jak to jest, że taka mała fajna suńka się nie zmieści w domku tylko na podwórku ja trzeba trzymać:roll:

Posted

Gucia wróciła z adopcji...i to dosłownie bo nawiała i wyłapano ją blisko przytuliska. dziewczyny zadecydowały że nie wróci do tamtych Państwa.
Chyba się cieszę, będziemy szukać lepszego domku choć nie wiadomo ile to potrwa.
Wszyscy narzekają że z adopcjami kicha.

Posted

Poznałam dziś Gućkę, bardzo sympatyczna sunia:), z Emilką - straszne kumpele, poza tym strasznie Terrego podrywała, podskubywała go za ucho, ganiała z nim, uśmiałam się z nich :) Tylko ten cholerny deszcz lał i lał.....