Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='borderterrier']O własnie 13 zł !!! Zapomniałam :/ Sorka Casablanca. Jutro rano wyślę. ;)
Jasne, jasne ;) Dziękuję bardzo za pomoc!

Czy byś również chciała pomóc przy kolejnym bazarku? :** właśnie jest w trakcie tworzenia ozdób z koralików dla Fadunia, i czy mogłabyś (za około miesiąc) jeszcze raz pomóc z kontem? Odebranie wpłat, wysłanie na Fadusia zysku oraz odesłanie kosztów przesyłki na konto mamy? Jeśli nie masz czasu to zrozumiem ;)

Posted

[quote name='Casablanca']Jasne, jasne ;) Dziękuję bardzo za pomoc!

Czy byś również chciała pomóc przy kolejnym bazarku? :** właśnie jest w trakcie tworzenia ozdób z koralików dla Fadunia, i czy mogłabyś (za około miesiąc) jeszcze raz pomóc z kontem? Odebranie wpłat, wysłanie na Fadusia zysku oraz odesłanie kosztów przesyłki na konto mamy? Jeśli nie masz czasu to zrozumiem ;)

Jakby co to również mogę pożyczyć konto ;)

edit: oraz jak uporam się z długiem talesa, to wezmę się za dług Fado :)

Posted

Niestety mam bardzo smutne wiadomości :(
Faduś wczoraj, z naszą pomocą odszedł za TM ['] :(
Leki przestały działać, w ostatnich dniach bardzo osłabł, przestał już jeść :(
Lekarze nie potrafili już pomóc.. bardzo mi przykro i smutno :(
Pocieszające jest, że ostatni rok spędził pod dobrą opieką, niczego mu nie brakowało, myślę, że był szczęśliwy..

Posted

Kolejny psiak, który nie doczekał się swojego kochającego człowieka, to takie smutne... :(
Wielu z Was było razem z Fadusiem od samego początku, kiedy trafił pod skrzydła _bubu_ , tak niesamowicie wszyscy mu kibicowali, temu przeciętnemu staruszkowi o smutnym spojrzeniu... Sama miałam przyjemność spacerować parę razy z Fadusiem i kim był? Ot, kundelkiem zwiedzającym spokojnie okolicę, za którym nikt się nie oglądał, nikt nie zachwycał. A jednak miał tu tyle dobrych duszyczek, które zaglądały codziennie, wspomagały grosikiem... I myślę, że między innymi to, ta wiara w niego, pomogła mu, choć nieświadomemu stanąć na nogi i spokojnie przeżyć ostatnie dni.

Śpij spokojnie Fadusiu, mam nadzieję, że nic już Cię nie boli i że w końcu jesteś szczęśliwy.

A cioteczki proszę mimo wszystko o pamięć o naszym Księciu, jego już nie ma, ale dług pieniężny niestety pozostał...