Awit Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Faduniu witam Ciebie...Jak się czujesz kochany? Quote
borderterrier Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Proszę o podrzucanie bazarku dla Fado i bid z Izabelina: http://www.dogomania.pl/threads/214637-Wybór-najładniejszego-psa-dogomani!!Bazarek-do-30.09.godz.20-Dla-Fado-i-Bid-z-Izabe.. Oczywiście jak ktoś będzie chcial to może też dodać foto do konkursu :) I proszę jeszcze o wklejanie banerku tego różowego z mojego podpisu do swoich w celu rozpowszechnienia akcji !! Quote
borderterrier Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 _bubu_ doszły wpłaty? bo tak sprawdzam ten pierwszy post i psrawdzam i nic nie pisze?? Quote
Casablanca Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 borderterrier napisał(a):_bubu_ doszły wpłaty? bo tak sprawdzam ten pierwszy post i psrawdzam i nic nie pisze?? Z mojego bazarku te 13 zł też wysłałaś już? Quote
maarit Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jakieś choróbsko mnie rozłożyło. Jak tylko się pozbieram to podjadę do "miasta" wysłać obiecaną wpłatę... Pamiętam o Faduniu. Quote
borderterrier Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 O własnie 13 zł !!! Zapomniałam :/ Sorka Casablanca. Jutro rano wyślę. ;) Quote
Casablanca Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='borderterrier']O własnie 13 zł !!! Zapomniałam :/ Sorka Casablanca. Jutro rano wyślę. ;) Jasne, jasne ;) Dziękuję bardzo za pomoc! Czy byś również chciała pomóc przy kolejnym bazarku? :** właśnie jest w trakcie tworzenia ozdób z koralików dla Fadunia, i czy mogłabyś (za około miesiąc) jeszcze raz pomóc z kontem? Odebranie wpłat, wysłanie na Fadusia zysku oraz odesłanie kosztów przesyłki na konto mamy? Jeśli nie masz czasu to zrozumiem ;) Quote
necianeta89 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Casablanca']Jasne, jasne ;) Dziękuję bardzo za pomoc! Czy byś również chciała pomóc przy kolejnym bazarku? :** właśnie jest w trakcie tworzenia ozdób z koralików dla Fadunia, i czy mogłabyś (za około miesiąc) jeszcze raz pomóc z kontem? Odebranie wpłat, wysłanie na Fadusia zysku oraz odesłanie kosztów przesyłki na konto mamy? Jeśli nie masz czasu to zrozumiem ;) Jakby co to również mogę pożyczyć konto ;) edit: oraz jak uporam się z długiem talesa, to wezmę się za dług Fado :) Quote
borderterrier Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nie ma problemu. Mam czas. Tylko mi teraz z głowy wypadło bo robiłam swoje bazarki ;) Quote
Casablanca Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dzięki dziewczyny :) Więc jak już dostanę te ozdóbki, to dam znać. A jak się Faduś czuje? Quote
_bubu_ Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Niestety mam bardzo smutne wiadomości :( Faduś wczoraj, z naszą pomocą odszedł za TM ['] :( Leki przestały działać, w ostatnich dniach bardzo osłabł, przestał już jeść :( Lekarze nie potrafili już pomóc.. bardzo mi przykro i smutno :( Pocieszające jest, że ostatni rok spędził pod dobrą opieką, niczego mu nie brakowało, myślę, że był szczęśliwy.. Quote
borderterrier Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 O nieeee :-(:-( Biedny Fado :-(:-( Tzn. teraz ma pewnie lepiej bo już nie cierpi itp. Ale będę tęsknić. :placz::placz::placz: Gdzie będzie pochowany?? :-(:-(:placz::placz: Quote
Lili8522 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jej... :-( Bądź tam szczęśliwy Fado [*] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kolejny psiak, który nie doczekał się swojego kochającego człowieka, to takie smutne... :( Wielu z Was było razem z Fadusiem od samego początku, kiedy trafił pod skrzydła _bubu_ , tak niesamowicie wszyscy mu kibicowali, temu przeciętnemu staruszkowi o smutnym spojrzeniu... Sama miałam przyjemność spacerować parę razy z Fadusiem i kim był? Ot, kundelkiem zwiedzającym spokojnie okolicę, za którym nikt się nie oglądał, nikt nie zachwycał. A jednak miał tu tyle dobrych duszyczek, które zaglądały codziennie, wspomagały grosikiem... I myślę, że między innymi to, ta wiara w niego, pomogła mu, choć nieświadomemu stanąć na nogi i spokojnie przeżyć ostatnie dni. Śpij spokojnie Fadusiu, mam nadzieję, że nic już Cię nie boli i że w końcu jesteś szczęśliwy. A cioteczki proszę mimo wszystko o pamięć o naszym Księciu, jego już nie ma, ale dług pieniężny niestety pozostał... Quote
borderterrier Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ja już wpłaciłam pieniążki od Casablanki 13 zł Quote
holly101 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 :(:(:( DO zobaczenia Faduniu... strasznie mi źle. Bazar oczywiście trwa - nie sądziłam tylko, że będzie już tylko na dług po Fado, a nie na leki, hotel, karmę :( Quote
borderterrier Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ale bazarek który robię też będzie w połowie na spłatę Fadusiowych długów. Proszę o podrzucanie . To bazarek z mojego podpisu te różowy !! Quote
borderosa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Biedny Fado .. ["] dla niego .. Będziemy tęsknić ;( A i na bazarek ide podrzucić. Quote
UBOCZE Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Żegnaj Faduś [*]:-(:-(:-( Bądź tam szczęśliwy... Quote
Recommended Posts