Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam Fadunio? Mam pytanko - dysponuję 15 kg workiem karmy Royal Canin Adult (over 25kg). Ja wiem, że Fadunio już staruszek i wiem, ze do 25 to pewnie mu "troszkę" brakuje ;) ale może nie pogardziłby? Zawsze to jakaś oszczędność. dajcie znać szybciutko :)

Posted

Fadunio na pewno nie pogardzi. Chociaż on zajada tez gotowane. Mamy tez psiaka Talesa w hotelu pod Krakowem, który bardzo potrzebuje wysokiej jakości karmy bo od miesięcy walczymy z biegunkami. Na Royalu jest dużo lepiej ale nie mamy funduszy na zakup . Tales zalicza się zdecydowanie do over 25 . Szczerze mówiąc on dużo bardziej potrzebuje takiej karmy niż Faduś w obecnej chwili. Także wybór należy do Ciebie ;) Każdy psiak się ucieszy.
http://allegro.pl/tales-piekny-dostojny-przyjaciel-i1773664523.html

Posted

No to karma poleci do Talesa :) Bubu, proszę prześlij mi dane na pw to w najblizszych dniach wyślę. A Tales ma wątek na dogo?

A w ogóle to ja też z Bielska jestem tylko mnie za TZem do Karpacza wywiało :D

Posted

Fado niestety czuje się coraz gorzej. Więcej kaszle mimo zwiększonych dawek leków na serce. Zmiany w kręgosłupie też dają o sobie znać.
Fado musiał dostać leki przeciwzapalne, czekamy na efekt.. Dzisiaj jedziemy na RTG płuc aby wykluczyć przerzuty na płuca.. trzymajcie kciuki..

Posted

Wróciłam z urlopu i zaglądam do Fadusia.Mogę mu przesłać Lotensin 5mg.,Furosemid i Alugastrin.Czy są mu potrzebne?Jak się ogarnę,rozglądnę się za czymś na bazarek dla maluszka.Trzymaj się psiaczku!