Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']Jakie błędy?
znaleść,bez_interesownie, kogos

Ale nie rozdawałam, ponieważ nie miałam chwili wytchnienia na tej wystawie, bo wystawiałam psy, nie dlatego, że są błędy :(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Casablanca']Hopsa staruszku!
około ile miesięcznie wydawanych jest pieniązków na leki? W rozliczeniu pisze co kilka miesięcy i różne kwoty dlatego pytam[/QUOTE]

To muszę podliczyć po konsultacji z lecznicą . Leki kupuję różnie zależnie od tego co akurat się kończy. Dam znać jak będę mieć dokładna kwotę.

Posted

[quote name='_bubu_']To muszę podliczyć po konsultacji z lecznicą . Leki kupuję różnie zależnie od tego co akurat się kończy. Dam znać jak będę mieć dokładna kwotę.[/QUOTE]
Ok.

znaki znaki

Posted

[quote name='borderterrier']Musimy działać razem Casablanca !!!! Na którejś z wystaw przekażę ci słój do którego będziesz zbierać pieniążki dla Fadusia na wysatwach i domku szukala. ;)
Tylko, że dowiedziałam się o czymś takim:
Pozwolę sobie cytować wypowiedź bubu z innego wątku:

Jeśli chodzi o zbiórkę np. po znajomych w pracy czy w rodzinie to myślę , że wystarczy wpłacić sumę na konto fundacji jako darowiznę.
Natomiast jeśli ma to być zbiórka w jakimś publicznym miejscu jak wystawa to sprawa jest bardziej skomplikowana. Najpierw Fundacja musi wystąpić o zgodę do organizatora wystawy, później z jego zgodą złożyć wniosek
do Prezydenta danego Miasta i czekać na ewentualną zgodę na zbiórkę publiczną. Każdy wniosek to dla nas opłata skarbowa 82zł. Pozniej sprawozdania. No i oczywiście trzeba sie liczyc z ewentualną kontrolą z urzędu. Narazie ograniczamy się do organizacji zbiórek na terenie Bielska bo to łatwiej nam zorganizować na miejscu.

Mam kilka ogłoszeń, ale za dużych i z błędami :D Wezmę na wystawę, nie mogą się zmarnować.