Casablanca Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Lili8522']Jakie błędy? znaleść,bez_interesownie, kogos Ale nie rozdawałam, ponieważ nie miałam chwili wytchnienia na tej wystawie, bo wystawiałam psy, nie dlatego, że są błędy :( Quote
_bubu_ Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='borderterrier']Oj _bubu_ kiedy ty wejdziesz i podasz nam wszystkei rozliczenia itp.??[/QUOTE] rozliczenie jest w pierwszym poście Quote
_bubu_ Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Casablanca']Hopsa staruszku! około ile miesięcznie wydawanych jest pieniązków na leki? W rozliczeniu pisze co kilka miesięcy i różne kwoty dlatego pytam[/QUOTE] To muszę podliczyć po konsultacji z lecznicą . Leki kupuję różnie zależnie od tego co akurat się kończy. Dam znać jak będę mieć dokładna kwotę. Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='_bubu_']To muszę podliczyć po konsultacji z lecznicą . Leki kupuję różnie zależnie od tego co akurat się kończy. Dam znać jak będę mieć dokładna kwotę.[/QUOTE] Ok. znaki znaki Quote
borderterrier Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wczoraj zakończył się mój bazarek. Jak tylko dostane przelewy to wyślę kaske na fado Quote
Casablanca Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Zaglądam do Fadusia i mam nadzieję, że domek znalazł! Quote
borderterrier Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Pani ze sklepiku niedaleko mojego domu wysywiesiłą plakat Faduśowy , namawia klientów czy nie chcą przygarnąć psiaka ale nikt nie ma takiego czułego serduszka i nikt nie chce. :( Quote
Casablanca Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wielka szkoda, że jeszcze nikt go nie wziął. Najgorsza wizja to ta, w której Fado umiera bez własnego domku :( Quote
borderterrier Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tak to okropne. I zostawia po sobie tylko długi a domku nie ma ;( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tak się martwię, że taki los może właśnie spotkać naszego dziadziusia... :( Quote
Casablanca Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Czasem nadzieja i dobre chęci nie wystarczą, mam nadzieję, że jemu pomogą... Quote
borderterrier Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Musimy działać razem Casablanca !!!! Na którejś z wystaw przekażę ci słój do którego będziesz zbierać pieniążki dla Fadusia na wysatwach i domku szukala. ;) Quote
necianeta89 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Przepraszam za offa. Dziewczęta zajrzyjcie.... http://www.dogomania.pl/threads/213063-M%C5%82odziutka-SHAGGY-quot-mieszanka-firmowa-quot-w-J%C3%B3zefowie.-Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu! Quote
Casablanca Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='borderterrier']Musimy działać razem Casablanca !!!! Na którejś z wystaw przekażę ci słój do którego będziesz zbierać pieniążki dla Fadusia na wysatwach i domku szukala. ;) Tylko, że dowiedziałam się o czymś takim: Pozwolę sobie cytować wypowiedź bubu z innego wątku: Jeśli chodzi o zbiórkę np. po znajomych w pracy czy w rodzinie to myślę , że wystarczy wpłacić sumę na konto fundacji jako darowiznę. Natomiast jeśli ma to być zbiórka w jakimś publicznym miejscu jak wystawa to sprawa jest bardziej skomplikowana. Najpierw Fundacja musi wystąpić o zgodę do organizatora wystawy, później z jego zgodą złożyć wniosek do Prezydenta danego Miasta i czekać na ewentualną zgodę na zbiórkę publiczną. Każdy wniosek to dla nas opłata skarbowa 82zł. Pozniej sprawozdania. No i oczywiście trzeba sie liczyc z ewentualną kontrolą z urzędu. Narazie ograniczamy się do organizacji zbiórek na terenie Bielska bo to łatwiej nam zorganizować na miejscu. Mam kilka ogłoszeń, ale za dużych i z błędami :D Wezmę na wystawę, nie mogą się zmarnować. Quote
maarit Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Pamietam o tobie Fadusiu, postaram się we wrześniu coś podesłać... Quote
borderterrier Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Rozliczam bazarek . Niedługo około 40 zł Faduś dostanie. Quote
Casablanca Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 borderterier, byłaś w Toruniu? Ja byłam tak zestresowana, że nawet cię nie widziałam, a na dodatek zapomniałam ogłoszeń z domu, bo zaspałam :( Quote
borderterrier Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Niestety nie było mnie bo nie zdążyłam dojechać ;( Quote
Casablanca Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 borderterrier napisał(a):Niestety nie było mnie bo nie zdążyłam dojechać ;( Szkoda........ Quote
myszorek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wyjeżdżam teraz na urlop.Po powrocie zaglądnę do dziadzia.Może będzie już w swoim domku?Zapytam wtedy czego mu potrzeba.Pozdrawiam psinkę:) Quote
Recommended Posts