Marysia_i_gończy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Loca - prawy profil Loca - lewy profil :cool3: Widok z przodu :razz: Loca zapatrzona w dal: Loca zapatrzona w Tośkę :loveu: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Spojrzenie w tył Loca z Tośką: Zabawa CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Portrecik Loci: Ozzy biegnący na wołanie: Loca biegnąca na wołanie CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Loca z Ozzym: I to koniec zdjęć na dziś, aczkolwiek jeszcze będą :cool3: Loca jest urocza :loveu: Ślicznie przybiega na wołanie :loveu: Dziękuję za spacerek! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
zakla Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ile razy można zachwycać się tymi samymi zdjęciami?:cool3: Niebieska suka z tym aquikowym spojrzeniem, trzeba będzie się kiedyś spotkac i zrobić dziewczynom zdjęcie jak obydwie tak się wgapiają w lufę, to krzywe, zdziwione i inteligentne spojrzenie:loveu: Quote
Tośka_m Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Shangri - fotki, fotki i fotki już masz :cool3: a sprawozdania i filmiki będą się pojawiały regularnie w miarę ich robienia. Kara - napiszę Ci esa :p Myślę, że fajnie będzie jutro o 15? (Marto?) Zakla - no i tym sposobem masz dwa miesiące więcej ode mnie. Ważne miesiące, a my teraz musimy was nadganiać :roll: Marysiu - dziękuję Ci za spacerek, przepiękne foty i danie mi możliwości uwieczniania pierwszych chwil razem :Rose: Portreciki przepiękne, przywołania budujące, ale za serce najbardziej mnie chwyciło i wzruszyło do łez Ozkowe fruwanie :loveu: Quote
KaRa_ Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak najbardziej mi pasuje o 15tej, ale nad Wartą? Quote
Marta i Wika Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 15 - jak najbardziej! Jak się gdzieś zakorkujemy to będziemy dzwonić, żebyście czekali, ale powinnam być na czas! Quote
Anza&Hacker Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ...ale Wam fajnie tak się umawiać z takim fufnymi psami :p U mnie to chyba w mieście w ogóle nie ma aussie? :-( ...ale mamy dwa pyrki, więc niech będzie bo to tyż dobre :razz: Zdjęcia po prostu cuuudne! Mnie też najbardziej ujeła fotka z frunącym Ozzym :loveu: Quote
KaRa_ Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja jeszcze namówie Jureje by się zjawiła ale ona raczej bez psa;) To o 15tej nad Wartą tam gdzie zawsze:cool3: Quote
zakla Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Tośka, my strasznie się obijałyśmy, teraz powoli to zmieniamy, w końcu. No i my mieszkamy na wsi, więc macie łatwiej! Na pewno dasz sobie z nią radę, będziemy bardzo mocno trzymac kciuki za resocjalizację:grins: Quote
Jureja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Tośka,ogromne gratulacje:multi:.Mała jest cudowna:loveu:. Quote
APSA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Spojrzenie w tył CDNNa zdjęciach Marysi nawet ozikowy szczeniak wygląda jak Una :evil_lol: Szczegóły się tylko nie zgadzają. Pamiętam zdjęcie Unki w identycznej pozycji, w identycznym kadrze :lol: Quote
bigos Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No to nie wiem czy my zdążymy na 15-stą, ale przybędę najwyżej będę Was poszukiwać:p A foteczki piekne Quote
shangri_la Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Tośka_m']Shangri - fotki, fotki i fotki już masz :cool3: i to ile fotek, aaaaaaaaa :loveu: wszystkie piekne ale ten oziik: http://img132.imageshack.us/img132/6066/imgp8863bk4.jpg genialne no i jeszcze tutaj: http://img134.imageshack.us/img134/7700/imgp8800ab0.jpg :loveu: a tu wygladacie bardzo ladnie :cool3: http://img512.imageshack.us/img512/2870/imgp8893ey1.jpg a tak wogole to fajna zabawka :lol: [quote name='Tośka_m']a sprawozdania i filmiki będą się pojawiały regularnie w miarę ich robienia. no ja mam nadzieje :mad: :evil_lol: pozdrawiam Quote
Marta i Wika Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Widziałam małą :multi::multi::multi: Jest przeurocza! :loveu: :loveu::loveu: Prześliczna, bystra i w ogóle naj naj. A umaszczenie to w ogóle bajka. Świetną ma srebrną obrączkę na ogonie :p Widać że dziewczyny poznają się jeszcze wzajemnie i docierają, nie znają jeszcze różnych swoich reakcji, to w końcu dopiero 3 dni - a kontakt mają naprawdę świetny! Myślę sobie, że już niedługo będą rewelacyjnie zgraną parą. Tośka bardzo się stara, żeby szczeniaczka nie popsuć, moim zdaniem wcale nie na wyrost. Wydaje mi się, że mała jest trochę lękliwa - nie jakoś nadzwyczajnie, to nic dziwnego w nowym miejscu, w nowej sytuacji, tyle wrażeń naraz, tyle psów, obcych ludzi - ale uważałabym na to, szczególnie zwróciłabym uwagę na to szczekanie na coś niepokojącego - chodzi o to żeby się nie rozwijało, żeby się nie wzmacniało :-) Fajne to było, jak co chwilę czułam jak mała podchodzi mnie powąchać od tyłu - nosek na nodze :-) Byle nic na siłę, niech sobie poznaje świat i skupia się na Tobie kiedy trzeba :-) Fot nie mam, bo nie chciało mi się focić przy takim marnym świetle, ale dziewczyny naprodukowały dużo i mam nadzieję że zaraz pokażą :-) Quote
Anza&Hacker Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Czekamy niecierpliwie na fotki! :loveu: Quote
Tośka_m Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Dzisiejszy spacer był chyba ponad moje siły, przyznaję bez bicia. Rzuciłam się na głęboką wodę, a to chyba trochę za wcześnie na takie atrakcje dla małej i dla mnie. Bezwzględne przywołanie to jest to, co muszę mieć zanim ponowimy spacer w większym gronie, bo ciężko jest mieć oczy dookoła głowy, przewidywać reakcje małej, zapobiegać im i w dodatku prowadzić w miarę sympatyczną konwersację z współspacerowiczkami ;) No cóż, chciałam charakterrrrnego pastucha-pracusia to go mam :diabloti: Współspacerowiczki (od lewej Marta z Wiką, KaRa z Dukiem i Jureja) "Ten mały rudy piesek wygląda jakby chciał iść na spacerek" :diabloti: Faceci Brak szacunku dla starszych w wykonaniu pastuchów Grzeczna i dobrze ułożona ... Wika? czy Marta? :eviltong: Słodkie oczka ;) Patyczka wystarczy dla wszystkich Moje kundle testują terierka napotkanego po drodze Oba posłuszne, wychowane, grzeczne, umiejące po milion sztuczek, agilitujące, obediencujące... i co? i czytać nie potrafią :evil_lol: EDIT - sorka za nędzną jakość fotek, bo nie dość, że pogoda była pod psem i ciężko było focić, to jeszcze monitor odmawia mi posłuszeństwa i nie byłam w stanie ich obrobić. Quote
Marta i Wika Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Tośka - moim skromnym zdaniem radziłaś sobie naprawdę świetnie, chociaż zgadzam się że ten spacer był rzutem na głęboką wodę dla Was obu ;) Bardzo fajnie jest patrzeć na kogoś kto rzeczywiście przejmuje się psem i stara się żeby wszystko było super od pierwszego momentu, kto pracuje z psem świadomie - chociaż prawdę mówiąc ani trochę mnie to nie zdziwiło :p Dzięki za fotki :-) Ja zrezygnowałam przy tym świetle, a Tobie całkiem fajnie wyszło. Niezła ta moja nowa kurtka - pierwszy raz widzę ją na sobie :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Zdjęcia suuuper! - Twoja Loca jest po prostu niesamowita :loveu: [quote name='Tośka_m']Oba posłuszne, wychowane, grzeczne, umiejące po milion sztuczek, agilitujące, obediencujące... i co? i czytać nie potrafią :evil_lol: http://images33.fotosik.pl/17/af0d6d1255a44961.jpg ...ale nas tym rozbawiłaś! :megagrin: Quote
bigos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dziekuję za spacerkek:loveu: Mała jest sliczna:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Aaaaaaaa Tośka suuuper :loveu::loveu::loveu: Masz wreszcie tego wymarzonego puchatego grzdyla ;) I mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu widzimy się w Tulcach! Wena myślę, że baaardzo by chciała poznać koleżankę Locę :eviltong: A zdjęcie utorstwa Marysi z Locą zapatrzoną w Tośkę jest najlepsze (Wena ma baaardzo podobne :razz: ) Gratulacje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje! Mała jest super! Quote
Anza&Hacker Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 http://img89.imageshack.us/img89/1285/dsc0105os7.jpg - jakie cudo! :-o No widze, że masz szanse zebrać pokaźną sume naprawde niesamowitych fotek z jej dzieciństwa, nie mając nawet swojego aparatu do dyspozycji! :loveu: Quote
Tośka_m Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Marta - dzięki za ciepłe słowa otuchy! Staram się zapobiegać problemom, które wiem, że mogą wystąpić w przyszłości, bo zapobieganie jest o wiele łatwiejsze niż leczenie utrwalonych nawyków. No i ja naprawdę jestem zbyt leniwa, żeby mieć nieposłuszne psy, więc wolę się pomęczyć na początku, żeby potem było łatwo(-iej) ;) Niestety panowie na motorach nie będą mieli ze mnie pożytku, bo zamiast przejść się do nich i podziwiać ich maszyny, to ja lecę jak walnięta w przeciwną stronę (choć takie bieganie bywa szalenie wesołe, czyż nie? :cool3:) Anza - popracuję nad tymi moimi burkami, w Martę też wierzę i ani się obejrzymy, to psy będą miały abecadło w małym pazurku :diabloti: Co do fotek to grunt to jest mieć świetnych znajomych, którzy obfocą i wesprą człeka w momencie gdy jego własny aparat wojażuje po świecie (dziękuję!!) Bigos - dziękujemy również za spacerek i fotki! Paula - dzięki, dzięki, dzięki! Mam zamiar wybrać się z burkami (lub samym Loczkiem) do Tulec w przyszłym tygodniu, o ile będziemy biegać w poniedziałek lub wtorek, bo potem zmykam z Poznania. Quote
Recommended Posts