Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agushka']Ten Tur to takie czerwone wytrawne? Bo jak tak to myśmy w szkole średniej na wycieczce w Krakowie coś takiego żłopali:evil_lol::evil_lol: Chłopcy biegali po to do sklepu przy Sukiennicach. Pamiętam poranek po tej wesołej nocy brrrrr i jajecznicę, która podali nam na śniadanie. o fujjjj[/quote]
jak to wytrawne to napewno dobre nie było !!!! :cool1: słoooodziutkie musi być:loveu: takie jak był ten "leśny dzban" w czymś co nie było butelka, nie było kartonikiem.....tytką taką to było :evil_lol: ale dooobre, aż się czuło te wszystkie konserwanty, o tej siarce nie wspominajac :loveu:

Posted

[quote name='Agushka']Ten Tur to takie czerwone wytrawne? Bo jak tak to myśmy w szkole średniej na wycieczce w Krakowie coś takiego żłopali:evil_lol::evil_lol: Chłopcy biegali po to do sklepu przy Sukiennicach. Pamiętam poranek po tej wesołej nocy brrrrr i jajecznicę, która podali nam na śniadanie. o fujjjj[/quote]
nie pamiętam czy wytrawne bo to 12 lat temu było

Posted

[quote name='furciaczek']czesc eriaczku:multi: widze ze caly czas krazymy wokol tematu smacznych trunkow:evil_lol: cio tam slychac u ciebie[/quote]
Słychać u mnie tyle że niedługo na jakiś czas wracam do pracy w schronisku, będę wreszcie na bierząco.Koleżanka z powodu sesji bierze dłuższy urlop i wskakuję w zastępstwo. A jutro jadę do Warszawy, nic nie umiem bo przesiaduję na dogo, ale już zmykam, bo do naumienia jest duuuzo...Choroby pszczółek i kurczaczków a do tego z analityki weterynaryjnej caleńkie badanie moczu, skład itp.............
już nie mogę się doczekać jak jutro wieczorkiem przyjade do domu - to są najprzyjemniejsze chwile :loveu: jak już wysiadam u siebie z autobusu - to powietrze - takie śląskie :evil_lol: i przyjemne :evil_lol: eh.....ale póki co trzeba do tej Wawy zajechać, zaliczyć i wyjechać....

Posted

wklejam dwie domowe fotki mojej dumy - Kreosiowego zarostu :loveu: :loveu:
[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/4106/tnimg0401my1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/2117/tnimg0402jm7.jpg[/IMG]
i uciekam do nauki wrrrrrr :roll:

Posted

A Darek wczoraj znalal piekna sunieczke - szczeniaka i niestety musielismy ja odda do schronku. Biegala budula zagubiona po ruchliwej ulicy! Zatrzynam autko i zabralja, aleniestety do schronku. Malenstwo ma jakies 2 miesiace i szukamy domku!!!

Posted

No To Pijemy...musze Wstac O 4.00 Ale Co Tam....
TANIE WINKO OCZYWIŚCIE PIJEMY !! A CO!:drinking: :drinking: :drinking:
NO PATRZ JAKA OKAZJA ! A JA NIE ZAUWAŻYŁAM ŻE TO JUŻ 200!!!!

Posted

Eria, czy mi sie zdaje czy ty na weterynarii jesteś? :cool3: :cool3: :cool3: Bo ja też siem wybieram :cool3: :cool3: :cool3: Konkurencję ci zrobie :diabloti:

No to pijemy taniego jabolka za max 3 zeta :drink1: :drink1: :knajpa: :popcorn: :drinka: :drinka: :chlup: :cunao: :beerchug:

Zarościęty przystojniaczek :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/4106/tnimg0401my1.jpg[/IMG]

Posted

kiepsko coś z tym piciem :roll:
nie jestem na weterynarii a w Studium Weterynaryjnym, już konczę, w czerwcu egzamin....
jade do Wawki, do zobaczenia wieczorkiem....

Posted

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/2117/tnimg0402jm7.jpg[/IMG]

Jaki piękny pies, a jaka uszesana bródka:loveu::loveu::loveu:

Winko tanie za 3 zł? :multi:To pijemy...

:drink1::popcorn::drink1::drinka::drink1:

Posted

a ja myślałam że tu będzie impreza na całego :placz: a tu tylko Zuzolka niezastąpiona się odezwała :-(
nikt na mnie nie czeka, nikt tu nawet nie zajrzał...Cały calutki dzień tylko jedna Zuzolka zajrzała :-(
zawiodłam się.

Zuzolko Ty to jesteś the best !

Posted

[quote name='lula']a ja też zajrzę a co :)
pozdrowionka i mizianko dla dostojnego pana :)[/quote]
cześć Lula !!!!!! a Foksiaczka to już nie pomiziasz :mad: :evil_lol:
zajrzę do Ciebie w wolnej chwili :p

Posted

[COLOR=Indigo][I][B]Anulko ;-) zajrzyj zajrzyj Lula duzooo fotek wstawiła ;-)... widac wrociła juz na stałe ;-).....i co tam w tej WAWIE ? Zaliczone wszystko ?
Pewnie tak ...w koncu zdolna dziolksza z Ciebie ;-)
[/B][/I][/COLOR]