Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... A[B][U]le te komandosy dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności [/U][/B]:evil_lol: :loveu:[/quote]
Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o

Posted

[quote name='sota36']Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o[/quote]
fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol:[/quote] chyba "rajdowozy"? A tak swoja droga,to znajac ich stan techniczny latwo nie bylo sie czajnikowac!

Posted

[quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... Ale te[B] komandosy[/B] dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności :evil_lol: :loveu:[/quote]
Komandos :crazyeye: O fuuuuu jak takie coś można pić :crazyeye: To prawie jak wino z biedronki/ lidla ... bleeeeeeeeeee

Zyczymy duzo zdjec w galerii ;p

Posted

Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu:
Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']widze, ze w kwestii trunkow jestesmy zgodne;):evil_lol:[/quote]
to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol:[/quote]

o fuj :crazyeye:
ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;)

Posted

[quote name='zaba14']o fuj :crazyeye:
ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;)[/quote]
wódki bym za chiny nie przełknęła :shake: podobnie piwo :shake:

Posted

[quote name='eria']Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu:
Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol:[/quote]
Obżydlistwo... bleeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='sota36'][SIZE=5][COLOR=red]Bonie dydo - co tu sie dzieje?????[/COLOR][/SIZE][/quote]
tu się o wykwintnych alkoholach rozmawia :evil_lol: mniamiii

Posted

eria kochana, bo ja nie miałam wczoraj okazji :oops:

[COLOR=black]Bardzo dużo prezentów,
mało w życiu zakrętów,
Dużo bąbelków w szampanie,
Kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku!:lol: [/COLOR]

a to składała madzia z kudłatym brudaskiem swoim :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu:
Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol:[/quote]

oj gdzie te czasy sie podzialy gdzie i ja pilam czrna perelke w parku:evil_lol:
tak wogole to lepsze jest to za 2.50zl:lol: jak kosztowalo wiecej to nie pije:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

I Ty Gosiu lubisz takie winko !!!!! Gosiu po katowickiej wystawie już wiemy na co idziemy :loveu: a Wiq chyba też wspominała o tej wystawie, więc może i ona pójdzie z nami na winko bo też takie lubi :evil_lol: :loveu:

Madziu dziękuję za życzonka :loveu: uściskaj Gajkę :loveu:

Posted

oj za moich młodzieńczych czasów się piło Amanitę, mniam, słodkie jak sto diabłów, a cenowo hmm to jeszcze na miliony się liczyło to pewnie ze 100 tysięcy kosztowało hihihi
na etykietce to miało taką tańczącą południową piękność całą w płomiennoczerwonych falbankach :evil_lol::evil_lol: