sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... A[B][U]le te komandosy dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności [/U][/B]:evil_lol: :loveu:[/quote] Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='sota36']Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o[/quote] fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol:[/quote] chyba "rajdowozy"? A tak swoja droga,to znajac ich stan techniczny latwo nie bylo sie czajnikowac! Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria, widze, ze pośmigałaś o wiele lepiej niż ja:eviltong::evil_lol: Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... Ale te[B] komandosy[/B] dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności :evil_lol: :loveu:[/quote] Komandos :crazyeye: O fuuuuu jak takie coś można pić :crazyeye: To prawie jak wino z biedronki/ lidla ... bleeeeeeeeeee Zyczymy duzo zdjec w galerii ;p Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam :) i zyczę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu: Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol: Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='wiq']jak to jak, normalnie:evil_lol:[/quote] o ! to jest prawidłowa odpowiedź ! :loveu: Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 widze, ze w kwestii trunkow jestesmy zgodne;):evil_lol: Quote
tygra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 witam po sylwku z ciężkim bólem głowy i dużym pragnieniem Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='wiq']widze, ze w kwestii trunkow jestesmy zgodne;):evil_lol:[/quote] to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol:[/quote] o fuj :crazyeye: ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;) Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='zaba14']o fuj :crazyeye: ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;)[/quote] wódki bym za chiny nie przełknęła :shake: podobnie piwo :shake: Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu: Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol:[/quote] Obżydlistwo... bleeeeeeeeeeeeee Quote
zaba14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Korenia']Obżydlistwo... bleeeeeeeeeeeeee[/quote] dokładnie ;) każdy bawi sie przy tym co lubi ;) Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [SIZE=5][COLOR=Red]Bonie dydo - co tu sie dzieje?????[/COLOR][/SIZE] Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='sota36'][SIZE=5][COLOR=red]Bonie dydo - co tu sie dzieje?????[/COLOR][/SIZE][/quote] tu się o wykwintnych alkoholach rozmawia :evil_lol: mniamiii Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']tu się o wykwintnych alkoholach rozmawia :evil_lol: mniamiii[/quote] do AA z nimi!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria kochana, bo ja nie miałam wczoraj okazji :oops: [COLOR=black]Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!:lol: [/COLOR] a to składała madzia z kudłatym brudaskiem swoim :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu: Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol:[/quote] oj gdzie te czasy sie podzialy gdzie i ja pilam czrna perelke w parku:evil_lol: tak wogole to lepsze jest to za 2.50zl:lol: jak kosztowalo wiecej to nie pije:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 I Ty Gosiu lubisz takie winko !!!!! Gosiu po katowickiej wystawie już wiemy na co idziemy :loveu: a Wiq chyba też wspominała o tej wystawie, więc może i ona pójdzie z nami na winko bo też takie lubi :evil_lol: :loveu: Madziu dziękuję za życzonka :loveu: uściskaj Gajkę :loveu: Quote
furciaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]TANIE WINO JEST DOBRE BO JEST DOBRE I TANIE:evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT][COLOR=black]czy jakos tak:oops: [/COLOR][/LEFT] Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 oj za moich młodzieńczych czasów się piło Amanitę, mniam, słodkie jak sto diabłów, a cenowo hmm to jeszcze na miliony się liczyło to pewnie ze 100 tysięcy kosztowało hihihi na etykietce to miało taką tańczącą południową piękność całą w płomiennoczerwonych falbankach :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts