Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcę to kupić - czy warto inwestować?:razz:

[URL="http://www.sklep.fotomerit.pl/Nikkor_10528_G_IF_ED_AF_S_VR_Micro-1415.html"][COLOR=#000000]Nikkor 105/2.8 G IF-ED AF-S VR Micro[/COLOR][/URL]

Posted

Kreon nie przestaje jęczeć, ani na moment :shake: on dosłownie od 16 jak wróciliśmy ze spaceru nie był ani minuty cicho :shake: ja nie wiem co z nim zrobić, jak do 30 min nie zaśnie to maszerujemy do weta. niech coś wymyśli bo ja koncepcji nie mam. Wczoraj był spokojniejszy, raczej spał większość wieczoru, przedwczoraj był tak jak dziś nie do zniesienia

edit..oo chyba usłyszał o wecie bo cisza zapadła.... ehhh :roll:

Posted

Bilans nieprzespanej nocy :
19.00 - pies zaczyna łazić od miski do miski przez całe mieszkanie i łazi jęczy i pije
21.00 - idziemy na ostatnie siq wieczorne i usuwam miski z wodą , pies łazi i jęczy mimo braku misek, maniakalnie szuka wodyPies dostaje syrop uspokajający, znalazłam jakiś ziołowy Stressnal, 30 minut usypiania psa, dobra zasnął,wymknęłam sie do łóżka
1.00 - pies sie budzi zaczyna łazić i jęczeć, zsikał się w przedpokoju, wstałam, posprzątałam, pies sie położył
3.30 - pies wstaje, znowu zaczyna łazić między miskami których nie ma, ja wstaje, idziemy na dwór, może znowu chce siq...
3.30 - 8.30 pies NON STOP chodzi pmiędzy miskami których nie ma
8.30 - chwilowo się położył
:placz::placz::placz:
o 10 otwierają weta....czekam

Posted

czekamy na transport i jedziemy na usg. doraźnie dostał środek przeciwbólowy i rozkurczający. jego coś ewidentnie strasznie boli :shake: wrócilismy od weta 20 min temu a Kreon stale chodzi, tam i z powrotem i pojękuje

Posted

nowotwór wielkości pięści między wątrobą a śledzioną, napewno z przerzutamu na odbytnice i najprawdopodobniej do kości.....
i to właściwie mówi wszystko... Umówiłam sie z wetem na poniedziałek, otwieramy go ,tylko w ten sposób można ocenić czy jest co ratować.....

Posted

[quote name='eria']nowotwór wielkości pięści między wątrobą a śledzioną, napewno z przerzutamu na odbytnice i najprawdopodobniej do kości.....
i to właściwie mówi wszystko... Umówiłam sie z wetem na poniedziałek, otwieramy go ,tylko w ten sposób można ocenić czy jest co ratować.....[/quote]
trzymam mocno kciuki, Kreonku zdrowiej

Posted

[quote name='eria']nowotwór wielkości pięści między wątrobą a śledzioną, napewno z przerzutamu na odbytnice i najprawdopodobniej do kości.....
i to właściwie mówi wszystko... Umówiłam sie z wetem na poniedziałek, otwieramy go ,tylko w ten sposób można ocenić czy jest co ratować.....[/quote]
Trzymaj się dzielnie !!!! teraz Ty musisz być silna ... tylko tyle mogę Ci napisać.

Już pisałam , Kano mial podobne objawy ... pił , jęczał , marudził ...