weszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Uwielbiam maczki :loveu: Piękne sielsko-polskie foty :loveu: I ważka :loveu: Na dzisiejszy ponury dzień super takie widoczki. Quote
Doginka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Chcę to kupić - czy warto inwestować?:razz: [URL="http://www.sklep.fotomerit.pl/Nikkor_10528_G_IF_ED_AF_S_VR_Micro-1415.html"][COLOR=#000000]Nikkor 105/2.8 G IF-ED AF-S VR Micro[/COLOR][/URL] Quote
Doginka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='weszka']A podobno mamy kryzys :evil_lol:[/quote] Ale wiesz..jak [B]J[/B] dorzuci grosik, to wyjdzie taniej;):diabloti: :evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [url]http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P5289055.jpg[/url] Cudo!!!:crazyeye: Quote
eria Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Kreon nie przestaje jęczeć, ani na moment :shake: on dosłownie od 16 jak wróciliśmy ze spaceru nie był ani minuty cicho :shake: ja nie wiem co z nim zrobić, jak do 30 min nie zaśnie to maszerujemy do weta. niech coś wymyśli bo ja koncepcji nie mam. Wczoraj był spokojniejszy, raczej spał większość wieczoru, przedwczoraj był tak jak dziś nie do zniesienia edit..oo chyba usłyszał o wecie bo cisza zapadła.... ehhh :roll: Quote
hovomaniaczka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Biedny... moze cos go zaczelo bolec, ale zle sie czuje...? Quote
eria Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Bilans nieprzespanej nocy : 19.00 - pies zaczyna łazić od miski do miski przez całe mieszkanie i łazi jęczy i pije 21.00 - idziemy na ostatnie siq wieczorne i usuwam miski z wodą , pies łazi i jęczy mimo braku misek, maniakalnie szuka wodyPies dostaje syrop uspokajający, znalazłam jakiś ziołowy Stressnal, 30 minut usypiania psa, dobra zasnął,wymknęłam sie do łóżka 1.00 - pies sie budzi zaczyna łazić i jęczeć, zsikał się w przedpokoju, wstałam, posprzątałam, pies sie położył 3.30 - pies wstaje, znowu zaczyna łazić między miskami których nie ma, ja wstaje, idziemy na dwór, może znowu chce siq... 3.30 - 8.30 pies NON STOP chodzi pmiędzy miskami których nie ma 8.30 - chwilowo się położył :placz::placz::placz: o 10 otwierają weta....czekam Quote
eria Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 czekamy na transport i jedziemy na usg. doraźnie dostał środek przeciwbólowy i rozkurczający. jego coś ewidentnie strasznie boli :shake: wrócilismy od weta 20 min temu a Kreon stale chodzi, tam i z powrotem i pojękuje Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 kurcze Kreośku kochany nie choruj :kciuki: fotki makowe i ważkowe cudne :loveu: Quote
eria Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 nowotwór wielkości pięści między wątrobą a śledzioną, napewno z przerzutamu na odbytnice i najprawdopodobniej do kości..... i to właściwie mówi wszystko... Umówiłam sie z wetem na poniedziałek, otwieramy go ,tylko w ten sposób można ocenić czy jest co ratować..... Quote
sota36 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Anusiu - Ty wiesz, ukochaj Kreosia o nas!!! Kreosiu - walcz! Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 o boże eria trzymajcie się :calus: Kreonku nie czas jeszcze - nie czas!!!! :kciuki: nie wiem co napisać - jestem z Wami całym sercem!!!!!!!! Quote
ariss Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 nawet nie wiem co powiedzieć:glaszcze:jesteśmy całym serduchem z Wami:glaszcze: Quote
Pianka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='eria']nowotwór wielkości pięści między wątrobą a śledzioną, napewno z przerzutamu na odbytnice i najprawdopodobniej do kości..... i to właściwie mówi wszystko... Umówiłam sie z wetem na poniedziałek, otwieramy go ,tylko w ten sposób można ocenić czy jest co ratować.....[/quote] trzymam mocno kciuki, Kreonku zdrowiej Quote
Justa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Eria - jesteśmy z Wami całym sercem ! :calus: I trzymamy kciuki za Misia ! Bardzo bardzo bardzo mocno ! Quote
Korenia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 My również trzyamamy kciuki!! :calus: Kreośku nie daj się!! Quote
Aleksandra Bytom Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ojej to my trzymiemy kciuki z Danterkiem za Kreona bo chłopcy się kiedyś poznali,na pewno będzie dobrze,musi być dobrze,zawsze tu wchodzimy po cichutku ale teraz postanowiliśmy się odezwać ;) czekamy na dobre wiadomości Quote
sota36 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Boze moj....to tak boli!!!! Anulko - wiedz, ze bardzo Cie kocham! Quote
Vectra Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='eria']nowotwór wielkości pięści między wątrobą a śledzioną, napewno z przerzutamu na odbytnice i najprawdopodobniej do kości..... i to właściwie mówi wszystko... Umówiłam sie z wetem na poniedziałek, otwieramy go ,tylko w ten sposób można ocenić czy jest co ratować.....[/quote] Trzymaj się dzielnie !!!! teraz Ty musisz być silna ... tylko tyle mogę Ci napisać. Już pisałam , Kano mial podobne objawy ... pił , jęczał , marudził ... Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [FONT=Arial]Trzymaj się jakoś .....[/FONT][FONT=Arial]:-([/FONT] Quote
Recommended Posts