Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale super foty tego małego zbója :))
Alice po obliczeniu moich wydatków będę w stanie dorzucić na początku maja 50zł na Kajtunka , na razie tylko tyle, ale postaram się jeszcze coś zorganizować . Coś czuje , ze będzie mega problem z adopcją psiaka nie dość , ze charakterek ma to jeszcze ta ślinianka, ale cały czas trzymam kciuki za malucha .

Posted

No i mam kolejną deklarację :) standardowo Guliwer też na początku maja odpali 50zł czyli wyślę Ci stówke łącznie od nas. :D
Dodatkowo Guli będzie rozsyłał po znajomych wątek Kajtuna więc może jeszcze sie ktoś zdeklaruje choć na drobna wpłatę

Posted

Ale dobrze :) Podejrzewam, że jesteś od szczuraków ;) Wczoraj z lekkim przerażeniem patrzyłam w finanse Kajta.
Ale ja tam w niego wierzę.

Posted

nie jestem od szczurków :) moja przyjaciółka jest od szczurasów. Ja jestem psia , ale mało aktywna ze względu na brak czasu, z Kajtunem jestem praktycznie od początku , tylko dopiero teraz napisałam na forum :D

Posted

[quote name='Czorcik']nie jestem od szczurków :) moja przyjaciółka jest od szczurasów. Ja jestem psia , ale mało aktywna ze względu na brak czasu, z Kajtunem jestem praktycznie od początku , tylko dopiero teraz napisałam na forum :D[/QUOTE]

Witaj [B]Czorcik[/B], miło Cię czytać! :cool2: Dziękujemy pięknie!!!

Posted

Aniu piękne foty jak zawsze :) Czy Kajtun troszke się rozruszał już przy nowej kolezance? Ona chyba na krótko w Hoteliku?
Ciut bardziej rzeczywiscie widać tę śliniankę, ale jest chyba lepiej niż się spodziewałam..co nie zmienia faktu, ze wszystko zmierza do tak zwanej "powtórki z rozrywki".

[B]Czorcik[/B] jest z nami od początku i po cichu bardzo nas wspierają razem z [B]Guliwerem[/B], a Czorcika mamy od [B]Essme_SPS[/B].
Bardzo Ci dziękuję Dorota, pozdrów ode mnie [B]Guliwera[/B], i fajnie, że się zechciałaś tu u nas na wątku ujawnić :multi:

Posted

[COLOR=red][B]Przyjdz na DEMONSTARCJE!!!

TA SOBOTA!!! WAWA! Godzina 12.00!!!
Pos ambasadą rumuńską!!!
POKAZMY, ZE SIE NIE ZGADZAMY!!! NA MORD!!!
[/B][/COLOR][video=youtube;wP1N7lEI8ew]http://www.youtube.com/watch?v=wP1N7lEI8ew[/video]

Posted

ja również witam wszystkich serdecznie i chyba od tego powinnam zacząć . :)
A Kajtun to jest pies , który spędza mi sen z powiek , myślę o nim codziennie i po prostu jestem załamana tym , że jak na razie grozi mu tułanie się od jednego DT do drugiego. Na pewno to nie wpłynie dobrze na jego psychikę i poczucie bezpieczeństwa , którego tak naprawdę bardzo potrzebuje. Każda taka zmiana to wydaje mi się , że dla niego jest kolejnym rozczarowaniem i na pewno wpływa na jego nieufność.
Taka bezsilność jest dołująca, dużo by sie chciało a mało można ech :(
ale ja jako niepoprawna optymistka wierzę , że uda się Kajunkowi znaleźć dom i prawdziwe psie szczęście.

P.S wiecie co powiedział mój kolega z pracy ???!! że pies nie potrafi być szczęśliwy, ponieważ nie jest zdolny do takich uczuć !!!!
zadałam mu tylko jedno pytanie : czy miał kiedykolwiek psa ? powiedział że nie , a ja dalszą dyskusje uznałam za bezsensowną

pozdrowienia dla Guliwera zaraz przekaże

Posted

A ja chciałabym zapytać, kto robił banerek do bazarku (ten który sobie teraz wrzuciłam w podpis)? I drugie pytanie - czy dałoby się zrobić baner z Kajtunem właśnie taki z tym zdjęciem? Bo bym sobie "ponosiła", a to z kołnierzem mi nie podchodzi...

Posted

Moje bazarki są przeznaczone głównie na ratowanie zdrowia lub życia, a także na pokrycie kosztów leczenia.
Niewielka pula pieniędzy przeznaczona jest na cele ogólne, takie jak np. bank mikro psów.
Chciałabym uwzględnić Kajtuna, szczególnie, że malibo57 dała fanty w takim właśnie celu.
Jestem upiardliwa, ale muszę ustalić pewne sprawy formalne, żeby nie zablokować się z rozliczeniem pieniędzy:
- na jakie konto miałyby być wysłane pieniądze?
- kto będzie mógł potwierdzić wpływ pieniędzy, żebym mogła rozliczyć bazarek?
- czy mogę liczyć na pomoc w reklamowaniu bazarku?
Pytania są wynikiem niezbyt fajnych doświadczeń, więc proszę się nie obrażać.
Mimo braku pomocy udało mi się zebrać 880 zł. Z pomocą dochód może być większy.

Posted

[B]mmd[/B] bannerek bazarkowy robiła [B]DarkWater[/B].

[B]inga.mm[/B], dzięki za obecność i propozycję. Wpływy pieniędzy na konto Kajtunowe potwierdzam ja, w pierwszym poście tego wątku, no i tam gdzie to jest wymagane (bazarki.. mogę dać choćby screena).
Jeśli mogę Cię prosić, zbierz wpłaty bazarkowe na swoje konto, a do Kajta niech idzie juz cała suma. Chyba, że nie jest Ci to na rękę, to udostępnię swoje. Jesli chodzi o reklamę jak najbardziej możesz na mnie liczyć.

mały offtop, czy któraś z Was ma doświadczenie z nietoperzami?
Miałam wczoraj małą przygodę z trzema, które nieopatrznie znalazły się w moim domu.
Dwóch gacków odleciało, trzeci został, ma uszkodzone skrzydło. Problemem jest to, że w ogóle nie chce jeść. Obdzwoniłam wszystkie lokalne kółka miłosników nietoperzy...nic. Pewnie mają dlugi weekend. Nie odpisał mi tez zaden spec :(. Staram się go nie nękać swoją obecnością. Ale on nie je już drugą dobę.
Boję się, że po prostu umiera w cierpieniu, nie jestem w stanie rozpoznać czy ma jakieś inne obrażenia niż na skrzydle.
Przeglądam fora, czytam artykuły. No i słabo to wygląda.

Posted

będę zbierała na swoje konto, a potem poleci do Ciebie.

na temat latających mówił mi kiedyś jeden taki, że zna weta specjalizującego sie.
Generalnie podobno najlepszy jest dyr zoo Kruszewicz, ale szukaj na stronie [URL="http://www.salvet.com.pl"]www.salvet.com.pl[/URL].
To jest przychodnia dla latających

Posted

[quote name='alice midnight']

mały offtop, czy któraś z Was ma doświadczenie z nietoperzami?
Miałam wczoraj małą przygodę z trzema, które nieopatrznie znalazły się w moim domu.
Dwóch gacków odleciało, trzeci został, ma uszkodzone skrzydło. Problemem jest to, że w ogóle nie chce jeść. Obdzwoniłam wszystkie lokalne kółka miłosników nietoperzy...nic. Pewnie mają dlugi weekend. Nie odpisał mi tez zaden spec :(. Staram się go nie nękać swoją obecnością. Ale on nie je już drugą dobę.
Boję się, że po prostu umiera w cierpieniu, nie jestem w stanie rozpoznać czy ma jakieś inne obrażenia niż na skrzydle.
Przeglądam fora, czytam artykuły. No i słabo to wygląda.[/QUOTE]

Miałam kiedyś taką przygodę z nietoperkiem, w Zoo ( od ochrony) dostałam telefon do doktora od nietoperzy. Nazywa się Bartłomiej Popczyk - 506063876.
Mój biedak nie przeżył:(
Ich nie należy dotykać, bo są nieprawdopodobnie delikatne - jeśli ma coś uszkodzone, to należy go odwieźć do Zoo. Wiele zalezy od tego, w jakim jest wieku, doktor oceniał to po opisie wyglądu.

Posted

[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/206865-prosz%C4%99-nie-wpisywa%C4%87-si%C4%99-tworzymy-Aksonkowy-Sklepik/page3"]Aksonkowy Sklepik[/URL][/B] zaprasza i prosi o pomoc w reklamowaniu