alice midnight Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 och Ty mordeczko...kiedy Ci sie pouklada w glowce ze nikt juz Cie nie zostawi? Quote
ajlii Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Właśnie jestem w Kajtunowym DT. Kajtun wygląda rewelacyjnie! To zupełnie inny pies! Jest jakby większy, pewniejszy siebie, z piękną lśniącą sierścią. Ma mnóstwo zabawek, smakołyków i miłości. Jest dosłownie noszony na rękach :) Z moją Julką się ładnie bawił, choć na początku nie wiedział co ona chce od biednego psiaka. Kazan go z miejsca zdominował i na tym by się zakończyły ich kontakty. Potwierdzam - dzwi made by Kajtun wyglądają rewelacyjnie. Nawiązała się współpraca z firmą "Julka", która to wyciągnęła jeszcze jeden kawałek gąbki... najwyraźniej raził psi zmysł estetyki... ;) Quote
alice midnight Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='ajlii']Właśnie jestem w Kajtunowym DT. [...] Potwierdzam - dzwi made by Kajtun wyglądają rewelacyjnie. Nawiązała się współpraca z firmą "Julka", która to wyciągnęła jeszcze jeden kawałek gąbki... najwyraźniej raził psi zmysł estetyki... ;)[/QUOTE] i co ja bym bez Was zrobiła..zupełnie nic bym nie mogła zrobić... pozostaje mi napisać.. Kajtun! Czas szukać domu stałego! Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Do tego wszystkiego brakuje najważniejszego stałego kochającego domu. Quote
joan51 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No wczoraj Kajtun miał sporo wrażęń. Najpierw Kazan był niegrzeczny i pogryzł go :) a póżniej Julka nie dała mu wycisk i szkołę jak trzeba walczyć. On jest pojętny i już wie, że napierw trzeba złapać za kark a później za łapę. Było kupę smiechu . Kajtun robił duże oczy i chciał damę zniewolić, ale ona sie nie dała. Dzisiaj jest spokojniejszy a może zmęczony po tych charcach. Wysłałam Alice 2 dzisiejsze fotki mms-em. Wczorajszych jest masa ale jeszcze nie przejrzane i trzeba je przerzucić na komp. Pozdrowienia dla wszystkich Quote
alice midnight Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 tak [B]joan51[/B] dostałam dwie fotki z kawałkiem pyszczka Kajtuna :D dzięki ;) Quote
Dolly2 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jak tak czytam to cały czas mi się buźka cieszy. Żeby jeszcze tylko stały domek! Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Prędziutko proszę o info [B]czy Kajtun potrzebuje ogłoszeń w internecie??[/B] Jestem tuż przed zamówieniem pakietu ogłoszeń dla sfory psiaków i czekam na decyzje dla Kajtunka [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Potrzebny byłby tekst+ fotki +dane kontaktowe. Quote
joan51 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='ilon_n']Prędziutko proszę o info [B]czy Kajtun potrzebuje ogłoszeń w internecie??[/B] Jestem tuż przed zamówieniem pakietu ogłoszeń dla sfory psiaków i czekam na decyzje dla Kajtunka [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Potrzebny byłby tekst+ fotki +dane kontaktowe.[/QUOTE] Witaj. Jasne , że Kajtun potrzebuje ogłoszeń. Wszystkie dane znajdziesz na pierwszej stronie. Kontakt [URL]http://www.dogomania.pl/members/80008-alice-midnight[/URL] Quote
zebrazebra Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Podniosę Kajtunka :) [B] [SIZE=1]alice midnigh[/SIZE][/B][SIZE=1]t, przelałam 20 zł za nadwyżki przesyłkowe i kolczyki.[/SIZE] Quote
alice midnight Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 oki, jeszcze nie dodałam do rozliczenia 216 zł za bazarek vol 3 to wychodzi na to ze będzie ciut więcej..Kajtun aleś Ty bogaty..teraz pracuj na nowy domek stały!!! Quote
mmd Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ładny grosz:) Moje wyróżnione gumtree chyba nie przyniosło ani jednego telefonu, szczęście mnie opuściło chyba... Jeszcze przeleciałam TM, jak ta stara babcia nekrologi czytam, a tam tyle znajomych psiaków... Quote
joan51 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Kajtun jest w świetnej formie i potrzebuje duzo miłości. Pozdrawia wszystkich życzliwych. Quote
ilon_n Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 zamówiłam pakiecik ogłoszeń dla Kajtuna. czy mogę na ten cel dostać:: tekst + wybrane fotki + dane kontaktowe na maila: [email][email protected][/email] ??? Quote
joan51 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='ilon_n']zamówiłam pakiecik ogłoszeń dla Kajtuna. czy mogę na ten cel dostać:: tekst + wybrane fotki + dane kontaktowe na maila: [email][email protected][/email] ???[/QUOTE] ilon-n wszystkie dane znajdziesz na 1 stronie tego forum w ogłoszeniach. Quote
protzlav Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=seagreen][COLOR=#000000]K[COLOR=darkgreen]a[/COLOR][COLOR=yellow]j[/COLOR]t[COLOR=darkgreen]u[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=yellow]ś[/COLOR] h[COLOR=darkorange]o[/COLOR]o[COLOR=darkorange]o[/COLOR]p[COLOR=darkorange]a[/COLOR]a[COLOR=darkorange]a[/COLOR]j p[COLOR=mediumturquoise]o[/COLOR] [COLOR=red]domek[/COLOR] [COLOR=blue]!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Lidan Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Trochę ogłoszeń psisko już ma ;-) Czemu nikt nie zauważa takiego przystojniaka :niewiem: Wakacje się skończyły może ruszą adopcje :kciuki: Quote
MaDi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Miejmy nadzieję,że będzie więcej adopcji. Quote
alice midnight Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 jesli tu jest tak pusto jak w mojej glowie w tej chwili...to naprawde do kitu :( Quote
Lidan Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Kajtunku czemu nawet dogomaniacy omijają twój wątek :hmmmm: Ani ty brzydki, ani kulawy...co się dzieje z tymi ludźmi :niewiem: Quote
Recommended Posts