Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To pewnie go widziałam u Murki..

Biedaczyna, że tak długo nie może znaleźć domu. Nie ma zainteresowania z ogłoszeń?

No właśnie nie ma... :shake:

To tej pory były 2 telefony (nie dla niego domki...) i 1 głupi sms czy mail... :sad:

Posted

No tak, bo on taki zupełnie zwyczajny... trzeba takiego amatora dobrych psich serc jak my. Bo takie psiaki mają wyjątkowe serducha :)

Ja Ci dam zupełnie zwyczajny...! :mad:

On jest wyjątkowy! :loveu:

...i wyjątkowy zbój.

:siara:

Pokaż Figaro!!! :mad:

Posted

Dla mnie Kajtuś wizualnie jest wyjątkowy - ślicznie czarno-podpalana mordka, jakby ktoś markerem namalował :) Nakrapiana łapka i pierś... i ten krótki ogonek... Tylko jakby grzeczniejszy był!

I nie taka parówka...  :siara:

Posted

no to taka mała prowokacyjka była ;)

ma się rozumieć, że wyjątkowy! :D

Prowokacyjka...! :obrazic: ;)

Pokaż Figaro!!! :mad: :mad: :mad:

Dla mnie Kajtuś wizualnie jest wyjątkowy - ślicznie czarno-podpalana mordka, jakby ktoś markerem namalował :) Nakrapiana łapka i pierś... i ten krótki ogonek... Tylko jakby grzeczniejszy był!

I nie taka parówka...  :siara:

Kajtun jest trochę odparówczany. ;)

Posted

Jejku, muszę się naumieć, jak tu zdjęcia się wstawia, i zaraz poszukam jakiejś cudnej fotografii mego psiula ;)

To się naumiaj wreszcie! :mad:

Posted

W którym poście są teksty do ogłoszeń + zdjęcia?przejrzałam początek ale nie odnalazłam poza rozliczeniami

No bo wszystko wsiąkło po przenosinach dogo...  :madgo:

I nie ma jak naprawić, bo modzi nie mają jak dodawać postów, jak kiedyś... :bigcry:

Mam to wszystko skopiowane ze starego dogo, ale nie ma teraz na wątku.

Aha, teraz były dodawane dopiero co dwie wersje ogłoszenia, więc trzeba przeredagować to jeszcze inaczej... :hmmmm:

Postaram się ogarnąć temat, jak się ode mnie odczepi to coś, co zaczyna mnie "rozbierać od dwóch dni.

Posted

No bo wszystko wsiąkło po przenosinach dogo...  :madgo:
I nie ma jak naprawić, bo modzi nie mają jak dodawać postów, jak kiedyś... :bigcry:

Mam to wszystko skopiowane ze starego dogo, ale nie ma teraz na wątku.

Aha, teraz były dodawane dopiero co dwie wersje ogłoszenia, więc trzeba przeredagować to jeszcze inaczej... :hmmmm:
Postaram się ogarnąć temat, jak się ode mnie odczepi to coś, co zaczyna mnie "rozbierać od dwóch dni.

Ehhh nowe dogo...masakra :) sama się z tym borykam - ulepsyli :)
Posted

:klacz: Prawdziwy kandelbery mazowiecki! :)

Bierzesz Kajta do kompletu...? :megagrin:

chłe chłe - dobry żart, już widzę co oni by robili razem podczas długich samotnych godzin w domu, i to na spółę z kotami  :flaming:  :evil_lol:

Poza tym mój kandelberry był chyba bardzo kiedys pogryziony przez inne psy - bardzo się boi samców :(

Posted

chłe chłe - dobry żart, już widzę co oni by robili razem podczas długich samotnych godzin w domu, i to na spółę z kotami  :flaming:  :evil_lol:

Poza tym mój kandelberry był chyba bardzo kiedys pogryziony przez inne psy - bardzo się boi samców :(

Oj, z taka spółką to byś "wesoło" miała, zwłaszcza, że Kajt lubi ganiać koty - raczej nie z zamiarem ucałowania w pysio... :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Melduję, że 02.12 doszła wpłata jednorazowa 50zł od lipsik - Dziękuję! :Rose:

A proszę bardzo :) I ja tez całuje piękny kajtunowy nochalek!

To Ty masz ode mnie też: :buzi: