Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inka33']:oops: Wiesz, co? ja juz nie wiem, jak mam Ci dziękować... :loveu: i czy bardziej Ci mam dziękować :Rose: czy ochrzanić... :mad:[/QUOTE]
Ani dziękować ani ochrzanić...poza tym - nie dziękuj, w polu odrobisz :diabloti:...2 hektary działki - wypielisz :evil_lol: skosisz i takie tam :eviltong:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Poszło dziś 10zł za kwiecień dla Kajtunka :smile:[/QUOTE]
Dzięki, Pinczerko! :) Potwierdzę, jak się zaksięguje.

[B]29.03[/B] wpłynęła deklaracja za kwiecień [B]20zł[/B] od [B]mmd[/B] :Rose:
[B]02.04[/B] doszła wpłata jednorazowa Wielkanocna [B]20zł[/B] od [B]Czorcik[/B] :Rose:
[B]02.04[/B] doszła wpłata jednorazowa od Alessandro dla Kajtuna na Zajączka [B]30zł[/B] od [B]Ziutki[/B] :Rose:

[B]Rozliczenia Kajtunowe[/B] ogarnę po rozliczeniu do końca bazarku Czytelnia i Bawialnia
...oraz uporaniu się ze zdrowiem tymczasowiczki Sepci... :(

Posted

[quote name='Czorcik']hheheheheheh czyli jednak zajrzała na konto :) pozdrowienia od rocznika , cudownego rocznika :D[/QUOTE]
Zajrzała, zajrzała i dziękuje! :loveu: Za wpłaty i za pozdrowienia. :Rose:

Tylko nie może się za rozlicznie zabrać, bo zmęczona i się boi pomylić... :oops:
...bo tymczaska Sepia (mama szczylka Fotka - w DS jako Frodo) choruje... :(
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240629-Ta-maleńka-sunia-szuka-domu-stałego!-na-razie-w-dt-)[/URL]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kochana, czy uregulowałaś już hotelik Kajtuna za poprzedni miesiąc? Jeśli nie, to ile jeszcze brakuje?[/QUOTE]
Cioteczko, zaktualizowałam [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby?p=19352191#post19352191"][B]rozliczenie konta Kajtuna[/B][/URL] i okazuje się, że chwilowo jest dość bogaty... :multi:

Na sobotę wyglądało to tak (a jeszcze coś pewnie doszło w międzyczasie - wieczorem sprawdzę) :

[SIZE=2] [COLOR=#b22222][B]+558,20[/B] zł[/COLOR] - SALDO na dzień [COLOR=#b22222][B]06.04.2013[/B][/COLOR] :multi:

[B]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/B]
[I][B][COLOR=#ee82ee]dn.[/COLOR] 11.04.2013[/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee] będzie do zapłacenia [/COLOR][/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee]373 zł[/COLOR][/B] - za hotelowanie (12 III - 11 IV) [/I]+ odrobaczenie 7zł + Fiprex 6zł
[I]więc wg rzeczywistego stanu konta na dziś - [COLOR=#ff8c00][B]jest uzbierane! [/B][/COLOR][/I]:multi: :multi: :multi:
[B]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/B]
[I]Zbieramy jednak dalej, bo [B]30 dni szybko minie[/B] i...[/I]
[I][B][COLOR=#ee82ee]dn.[/COLOR] 11.05.2013[/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee] będzie do zapłacenia [/COLOR][/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee]360 zł[/COLOR][/B] - za hotelowanie (12 IV - 11 V) [/I]
[I]więc wg rzeczywistego stanu konta na dziś - [COLOR=#ff8c00][B]brakuje jeszcze 174,80zł...[/B][/COLOR] [/I]
[B]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/B][/SIZE]

Posted (edited)

[quote name='Czorcik']rewelacja :D[/QUOTE]
I znów do przodu! :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No to super, oby tak dalej :smile:[/QUOTE]
Zgodnie z życzeniem...! ;)

Dotarła dziś ostatnia wpłata z bazarku [COLOR=#008080]"CZYTELNIA i BAWIALNIA"[/COLOR] i łącznie zysk z niego wyniósł [SIZE=3][B][COLOR=#0000ff]+204,10[/COLOR] zł [/B][/SIZE]:multi:

Doszły też wpłaty:
[COLOR=#0000ff]+30[/COLOR] zł - [B]Lida[/B] ([COLOR=#ff8c00]deklaracja[/COLOR] IV 2013) 08.04.2013[B] DZIĘKI[/B]! [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Rose.gif[/IMG]
[COLOR=#0000ff]+10[/COLOR] zł - [B]AleksandraF[/B] ([COLOR=#ff8c00]deklaracja[/COLOR] IV 2013) 09.04.2013 [B]DZIĘKI[/B]! :Rose:
[COLOR=#0000ff]+50[/COLOR] zł - [B]lipsik[/B] (wpłata jednorazowa) 09.04.2013 [B]DZIĘKI[/B]! :Rose:

[SIZE=3][B]i na dziś finanse Kajtuna wyglądają tak:[/B][/SIZE]

[SIZE=3] [COLOR=#b22222][B]+66[SIZE=3]0[/SIZE],20[/B] zł[/COLOR] - SALDO na dzień [COLOR=#b22222][B]09.0[SIZE=3]4[/SIZE].2013[/B][/COLOR][/SIZE] :multi:

[SIZE=2][B]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/B]
[I][B][COLOR=#ee82ee]dn.[/COLOR] 11.04.2013[/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee] będzie do zapłacenia [/COLOR][/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee]373 zł[/COLOR][/B] - za hotelowanie (12 III - 11 IV) [/I]+ odrobaczenie 7zł + Fiprex 6zł
[I]więc wg rzeczywistego stanu konta na dziś - [COLOR=#ff8c00][B]jest uzbierane! [/B][/COLOR][/I]:multi: :multi: :multi:
[I]Zbieramy jednak dalej, bo [B]30 dni szybko minie[/B] i...[/I]
[I][B][COLOR=#ee82ee]dn.[/COLOR] 11.05.2013[/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee] będzie do zapłacenia [/COLOR][/B][/I][I][B][COLOR=#ee82ee]360 zł[/COLOR][/B] - za hotelowanie (12 IV - 11 V) [/I]
[I]więc wg rzeczywistego stanu konta na dziś - [COLOR=#ff8c00][B]brakuje jeszcze 72,80zł...[/B][/COLOR] [/I]
[B]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/B][/SIZE]

Ale oczywiście nie ustajemy w bojach o jego byt - niestety wciąż tymczasowy... :(
i wkrótce pojawi się kolejny bazarek. :grins:

[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]Tylko gdzie ten Stały Domek...? :modla:[/COLOR][/B][/SIZE]
Gdzie choćby telefony czy maile [B]jakiekolwiek[/B] o Kajtuna...?

[COLOR=#0000ff][B]Edit:[/B][/COLOR]
Przepraszam, ale umknęła mi wcześniej wpłata deklaracji od Lidy... :oops:

Edited by inka33
poprawiony błąd z postu rozliczniowego
Posted

W sprawie Kajtka cisza, ale ogólnie powoli ruszają adopcje, są pytania o psiaki. Pojechał już psiak, który był u nas prawie 1,5 roku, dziś przyjeżdżają ludzie zapoznać się z innym psem, który się u nas zasiedział. Więc wierzę, że i na Kajtka przyjdzie pora :)

A ja znów chora i muszę w domu siedzieć. Ale najważniejsze, że w końcu ta wredna zima odpuściła :)

Posted

nie można odpuszczać w ogłoszeniach :) macie jakiś nowy opis do ogłoszeń?
potrzebuję nowy aby go ponownie poogłaszać i aby mnie portale nie wyrzucały że już istnieją podobne teksty, a co z tego że istnieją jak są na trzydziestej którejś tam stronie i nikt tam nie zajrzy...

Posted

Kurcze, będę musiała pokombinować z tekstem, bo już więcej wersji nie ma... :hmmmm:

Aha, pomyliłam się w rozliczeniu Kajtunowego konta, tzn. niechcący pominęłam wpłatę deklaracji od Lidy... :splat:
Najmocniej przepraszam... :oops: Już poprawiiłam.

W piątek moja tymczasowiczka, czyli Sepia, jedzie do DS. :multi: / :sad:
Trzymajcie troszkę kciuków też za nią - za jej szybką aklimatyzację, zdrówko i zero problemów! :modla:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mocno zaciskamy kciuki za sunię:)

Z tego co wiem to w ogłoszeniach wystarczy zmienić już brzmienie pierwszego zdania oraz tytułu i system nie traktuje tego jako treści podobnej :)[/QUOTE]

pierwszego mówisz? muszę tak pokombinować ;)

Posted

[quote name='diana79']to trzymamy kciuki tez za Sepie :)[/QUOTE]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mocno zaciskamy kciuki za sunię:)[/QUOTE]
Dzięki... :) to jeszcze troszeczkę za mnie, bo coś mnie dopada :nerwy:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Z tego co wiem to w ogłoszeniach wystarczy zmienić już brzmienie pierwszego zdania oraz tytułu i system nie traktuje tego jako treści podobnej :)[/QUOTE]
[quote name='diana79']pierwszego mówisz? muszę tak pokombinować ;)[/QUOTE]
Jeszcze bardziej dziękuję za pomoc Kajtunowi! :Rose: :Rose:

Jak nic nie wymyślicie, to na dniach postaram się coś wydłubać/wycisnąć ze swojej weny... :oops:

Posted

A ja wkraczam z rozliczeniem:

[B]Do zapłaty 11 marca było -360 zł.
Wpłaty:[/B]
+360 zł
[B]Razem: 0 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
-360 zł hotelowanie
-6 zł Fiprex
[B]Razem: -366 zł[/B]

[COLOR=#ff0000][B]Do zapłaty na dzień 10 kwietnia jest -366 zł.[/B][/COLOR]

Posted (edited)

[quote name='Murka']A ja wkraczam z rozliczeniem:

[B]Do zapłaty 11 marca było -360 zł.
Wpłaty:[/B]
+360 zł
[B]Razem: 0 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
-360 zł hotelowanie
-6 zł Fiprex
[B]Razem: -366 zł[/B]

[COLOR=#ff0000][B]Do zapłaty na dzień 10 kwietnia jest -366 zł.[/B][/COLOR][/QUOTE]

Zaraz zrobię przelew.
[B][COLOR=#0000ff]Edit:[/COLOR][/B] Poleciał. Potwierdź, proszę, jak dotrze...

[B]Murka[/B], a zaglądałaś ostatnio Kajtowi do paszczy...? A do wilczych pazurków...?
Doopkodrapki przekazałaś...? ;p

Edited by inka33
Posted

[B]Diana i Pinczerka[/B], dzięki za wsparcie i kciukasy! :Rose:

[B][COLOR=#b22222]Sepi już w Swoim Domu.[/COLOR][/B] :)
Jeszcze niepewna..., jeszcze zagubiona... ale będzie coraz lepiej! :kciuki:

(Jak ktoś ciekaw, to tu relacyjka z dziś... :oops:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240629-Ta-maleńka-sunia-szuka-domu-stałego!-na-razie-w-dt-)?p=20725610#post20725610[/URL] )

Posted

[quote name='inka33']
[B]Murka[/B], a zaglądałaś ostatnio Kajtowi do paszczy...? A do wilczych pazurków...?
Doopkodrapki przekazałaś...? ;p[/QUOTE]

Ja na razie jeszcze do końca zdrowa nie jestem (jeszcze leki biorę), więc wychodzę na krótko do psiaków.
Ale powoli wdrażam się na powrót w rytm hoteliku, Kajtuśka też pooglądam ze wszystkich stron :)