Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

elmira napisał(a):
Śliczne są.:) I bardzo się lubią, co?

bardzo:) Ja byłam dzisiaj u weta,z Tofikem,ma problemy z oczkiem,i jest to tak zwana "trzecia powieka"b.brzydko to oczko wygląda:shake: jeśli dalej będzie się pojawiało,to trzeba to usunąć operacyjnie:(
Ma antybiotyki i kropelki..

Lusia już śpi,dzisiaj się wybiegała:)

Posted

Sliczna ta nasza modelka!!:loveu:

Jak tam oczko Tofika?? Nasz Spike wlasnie ma ten sam problem:-(... rowniez dostaje krople i antybiotyk, a my mamy nadzieje ze obejdzie sie bez operacji...

Posted

wasabi81 napisał(a):
Sliczna ta nasza modelka!!:loveu:

Jak tam oczko Tofika?? Nasz Spike wlasnie ma ten sam problem:-(... rowniez dostaje krople i antybiotyk, a my mamy nadzieje ze obejdzie sie bez operacji...

z Tofika oczkiem jest lepiej,dalej ma krople..mam nadzieje,że już będzie dobrze:(

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
z Tofika oczkiem jest lepiej,dalej ma krople..mam nadzieje,że już będzie dobrze:(

Ciesze sie ze juz lepiej... nadal bede trzymala kciuki. Oczko Spika tez lepiej wyglada, ale narazie nie chce zapeszac;-)... za tydzien jedziemy na kontrole...

Posted

wasabi81 napisał(a):
Ciesze sie ze juz lepiej... nadal bede trzymala kciuki. Oczko Spika tez lepiej wyglada, ale narazie nie chce zapeszac;-)... za tydzien jedziemy na kontrole...

Tofik miał już to 3 miesiące temu,ale po wpuszczaniu kropli poprawiło się,ale teraz znowu wróciło..