Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jostel5 napisał(a):
Lusia ma te oczęta takie jakieś...zamglone...;) Ty Kinga jesteś pewna,że ona nie spożywa niczego niedozwolonego za Twoimi plecami...?:evil_lol:
:roflt::roflt::roflt::evil_lol:

Posted

jostel5 napisał(a):
Lusia ma te oczęta takie jakieś...zamglone...;) Ty Kinga jesteś pewna,że ona nie spożywa niczego niedozwolonego za Twoimi plecami...?:evil_lol:

no czasami nie da jej się upilnować:evil_lol:

Posted

dzisiaj duma mnie rozpiera:) Byłam z Lusią u weta,wejście-galareta! bo już to miejsce zna,pięknie wykonała komendę siad i się troszkę poznawała z p.doktor,później wejście na stół i czyszczenie gruczołów-super:) nawet wet powiedziała,że Lusia bardzo ładnie się zachowuje i bardzo pozytywnie zmieniła się:loveu: Po tym zabiegu rozłożyła się na stole i przysłuchiwała się rozmowom:multi: super dziewczynka

Posted

[quote name='kinga_kinga7']dzisiaj duma mnie rozpiera:) Byłam z Lusią u weta,wejście-galareta! bo już to miejsce zna,pięknie wykonała komendę siad i się troszkę poznawała z p.doktor,później wejście na stół i czyszczenie gruczołów-super:) nawet wet powiedziała,że Lusia bardzo ładnie się zachowuje i bardzo pozytywnie zmieniła się:loveu: Po tym zabiegu rozłożyła się na stole i przysłuchiwała się rozmowom:multi: super dziewczynka
Ciesze sie ze Lusia byla grzeczna u p-doktor... a ze z niej super dziewczynka, to my przeciez juz dawno wiemy!!:eviltong::loveu:

Posted

jostel5 napisał(a):
Rozłożyła się na stole i uznała: "Dobrze mi tu robią,więc-zostaję!".A Kinga i Danusia psicę za fraki i -do domu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie za fraki Jostel! ona sama biedna czyta w naszych myślach:)uwielbiam jak np.wracamy ze spaceru,podchodzi do swojego ręcznika i siada na wycieraczce (oczy chodzą jej dookoła głowy,czy ją pochwalę):evil_lol: łapki przednie podaje już bez komendy,tylnie-wstaje i lekko je unosi

Posted

najmądrzejsza może nie, ale jest w gronie bardzo mądrych i pojętych psów. Możecie mi nie wierzyć, ale to jest prawda, wetka dzisiaj też powiedziała, że łapie w mig i ma posłuch!!!, stwierdziła, że jest kolosalna różnica w zachowaniu Luśki:ylsuper:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
najmądrzejsza może nie, ale jest w gronie bardzo mądrych i pojętych psów. Możecie mi nie wierzyć, ale to jest prawda, wetka dzisiaj też powiedziała, że łapie w mig i ma posłuch!!!, stwierdziła, że jest kolosalna różnica w zachowaniu Luśki:ylsuper:

Brawo Lusia !!

Posted

:evil_lol:Na drugim i trzecim-typowe Lusiowe spojrzenie...:evil_lol::evil_lol:

Czego ty się znowu,Luśka, najadłaś,napiłaś albo napaliłaś???:evil_lol::eviltong:

Posted

jostel5 napisał(a):
:evil_lol:Na drugim i trzecim-typowe Lusiowe spojrzenie...:evil_lol::evil_lol:

Czego ty się znowu,Luśka, najadłaś,napiłaś albo napaliłaś???:evil_lol::eviltong:

Lusia ma namiary na dobrego dealera;)

Ale niech sie na mnie nie obraza za żarty, bo ja caly czas twierdzę, że jest mądra i śliczna.