elmira Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Lusia ma poczciwe slepka, a Tofik ma w nich diabliki:) Quote
kinga_kinga7 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tofik ma w nich diabliki:)z tym się zgodzę:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 a jak podoba Wam się Lusia z takimi uszkami?? Quote
kinga_kinga7 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 co u nas tak pusto..nikt nie podziwia Lusia?:) Quote
jostel5 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Lusia ma te oczęta takie jakieś...zamglone...;) Ty Kinga jesteś pewna,że ona nie spożywa niczego niedozwolonego za Twoimi plecami...?:evil_lol: Quote
wasabi81 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jostel5 napisał(a):Lusia ma te oczęta takie jakieś...zamglone...;) Ty Kinga jesteś pewna,że ona nie spożywa niczego niedozwolonego za Twoimi plecami...?:evil_lol::roflt::roflt::roflt::evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 jostel5 napisał(a):Lusia ma te oczęta takie jakieś...zamglone...;) Ty Kinga jesteś pewna,że ona nie spożywa niczego niedozwolonego za Twoimi plecami...?:evil_lol: no czasami nie da jej się upilnować:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 nikt przy niedzieli nie odwiedzi Lusi.. Quote
kinga_kinga7 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 byłyśmy na spacerku,Tofik też;) i była próba jak Lusia chodzi bez smyczy,wypadła dobrze! Tofik uciekł,a Lusia za nim,pobiegała..i grzecznie wróciła:)a Tofik jeszcze poleciał.. Quote
jostel5 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Bo to inteligentna suczyna jest...! :) Brawo,Lusia!:) Quote
kinga_kinga7 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Tofik dopiero wrócił..a Luśka ładnie zjadła kolację-z ręki i śpi jak zabita:) Quote
kinga_kinga7 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 dzisiaj duma mnie rozpiera:) Byłam z Lusią u weta,wejście-galareta! bo już to miejsce zna,pięknie wykonała komendę siad i się troszkę poznawała z p.doktor,później wejście na stół i czyszczenie gruczołów-super:) nawet wet powiedziała,że Lusia bardzo ładnie się zachowuje i bardzo pozytywnie zmieniła się:loveu: Po tym zabiegu rozłożyła się na stole i przysłuchiwała się rozmowom:multi: super dziewczynka Quote
jostel5 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Rozłożyła się na stole i uznała: "Dobrze mi tu robią,więc-zostaję!".A Kinga i Danusia psicę za fraki i -do domu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wasabi81 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='kinga_kinga7']dzisiaj duma mnie rozpiera:) Byłam z Lusią u weta,wejście-galareta! bo już to miejsce zna,pięknie wykonała komendę siad i się troszkę poznawała z p.doktor,później wejście na stół i czyszczenie gruczołów-super:) nawet wet powiedziała,że Lusia bardzo ładnie się zachowuje i bardzo pozytywnie zmieniła się:loveu: Po tym zabiegu rozłożyła się na stole i przysłuchiwała się rozmowom:multi: super dziewczynka Ciesze sie ze Lusia byla grzeczna u p-doktor... a ze z niej super dziewczynka, to my przeciez juz dawno wiemy!!:eviltong::loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 jostel5 napisał(a):Rozłożyła się na stole i uznała: "Dobrze mi tu robią,więc-zostaję!".A Kinga i Danusia psicę za fraki i -do domu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie za fraki Jostel! ona sama biedna czyta w naszych myślach:)uwielbiam jak np.wracamy ze spaceru,podchodzi do swojego ręcznika i siada na wycieraczce (oczy chodzą jej dookoła głowy,czy ją pochwalę):evil_lol: łapki przednie podaje już bez komendy,tylnie-wstaje i lekko je unosi Quote
jostel5 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Bo to najmądrzejsza na świecie sunia! A już na pewno-w Radzyniu i okolicach...:) Quote
kinga_kinga7 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 najmądrzejsza może nie, ale jest w gronie bardzo mądrych i pojętych psów. Możecie mi nie wierzyć, ale to jest prawda, wetka dzisiaj też powiedziała, że łapie w mig i ma posłuch!!!, stwierdziła, że jest kolosalna różnica w zachowaniu Luśki:ylsuper: Quote
aganela Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):najmądrzejsza może nie, ale jest w gronie bardzo mądrych i pojętych psów. Możecie mi nie wierzyć, ale to jest prawda, wetka dzisiaj też powiedziała, że łapie w mig i ma posłuch!!!, stwierdziła, że jest kolosalna różnica w zachowaniu Luśki:ylsuper: Brawo Lusia !! Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 :evil_lol:Na drugim i trzecim-typowe Lusiowe spojrzenie...:evil_lol::evil_lol: Czego ty się znowu,Luśka, najadłaś,napiłaś albo napaliłaś???:evil_lol::eviltong: Quote
elmira Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 jostel5 napisał(a)::evil_lol:Na drugim i trzecim-typowe Lusiowe spojrzenie...:evil_lol::evil_lol: Czego ty się znowu,Luśka, najadłaś,napiłaś albo napaliłaś???:evil_lol::eviltong: Lusia ma namiary na dobrego dealera;) Ale niech sie na mnie nie obraza za żarty, bo ja caly czas twierdzę, że jest mądra i śliczna. Quote
Recommended Posts