nice_girl Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Basia, To swietnie :D Nadal mam ochote na spotkanie :wink:
basia Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Tylko kiedy ty jesteś w sobotę czy w niedzielę? My w niedzielę. Również chętnie się spotkam zwłaszcza, że będziemy tylko z Lunką i będzie czas na przyjemności :wink:
tunio Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Tylko kiedy ty jesteś w sobotę czy w niedzielę? My w niedzielę. Również chętnie się spotkam zwłaszcza, że będziemy tylko z Lunką i będzie czas na przyjemności :wink: to na spotkanie koniecznie :evilbat: Ja jade ze znajomymi (Artur byl ze mna w Lesznie i juz wie "jak to sie je",i zdaje sie ze juz bakcyla polknal :evilbat: .) tak wiec w razie czego mam z kim Malenstwo zostawic i polatac i Was poszukac 8) Teraz obiecuje byc bardziej kontaktowa :oops: :lol: :lol: :lol:
basia Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Będzie dobrze! Lunka ma 8 dzień cieczki i... juz kończy! :lol: Piszcie jakie będziecie miały nr i nr ringów! Ja napewno będę się kręcic przy chartach, bo dostałam od matrixa prikaz aby greye pooglądać :wink:
nice_girl Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Basia, Ja bede oczywiscie przy corgasach :lol: :lol: Na naszym ringu sa jeszcze bordsery, collie, wiec powinnas trafic.A ja Carragan juz znam , wiec jak cos to ona nas pozna :D A poza tym juz wiesz jak wygladamy na zywo :D
tunio Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Piszcie jakie będziecie miały nr i nr ringów! Ja napewno będę się kręcic przy chartach, bo dostałam od matrixa prikaz aby greye pooglądać :wink: e to nas od razu zobaczysz bo my bedziemy niedaleko Matrixa :wink:
nice_girl Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 A poza tym Basia ja znam Matrixa, wiec bedzie łatwiej sie poznać :wink:
basia Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 e to nas od razu zobaczysz bo my bedziemy niedaleko Matrixa Ja też mu kibicuję :wink: Na naszym ringu sa jeszcze bordsery, collie, wiec powinnas trafic. No to super, bo w takim razie powinnyśmy być obok siebie :lol: Często bordery i belgijskie są oceniane na tym samym ringu co podhalany, albo ring obok :D
tunio Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 e to nas od razu zobaczysz bo my bedziemy niedaleko Matrixa Ja też mu kibicuję :wink: No ba ! :wink:
nice_girl Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Na pewno nie jestesmy na tym samym ringu.Ale u nas tez sa jeszcze owcz.belgijskie :wink:
basia Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Może nie jesteśmy, ale sądzę, że powinniśmy być gdzieś niedaleko. Matko, już zaczynam się denerwować. Wiecie co, ja się chyba na wystawy nie nadaję :-?
tunio Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Matko, już zaczynam się denerwować. Wiecie co, ja się chyba na wystawy nie nadaję :-? Basiu,siostro ! :wink: JA sie denerwuje odkad sie dowiedzialam o konkurencji 8) BTW.jak chcesz skocz na charty do tematu KRakow to sie przekonasz jak wygladaja nerwy w moim wykonaniu :wink:
nice_girl Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Carr, Ja mam to samo przez tą konkurencję, poniewaz jesli nue uda nam sie zdobyć zw. mlodziezy to mlodziezowy championat goes away :roll: I w ogóle juz mnie zaczyna brzuch boleć.Ja zawsze mam tak, ze przed wejsciem na ringu chce mi sie siusiu :oops: Ale przynajmniej mam pewnośc, ze sędzina bardzo lubi Klio. :D
tunio Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 a niby czemu nie bedziecie go miec ? Przeciez jest jeszcze Wroclaw,Poznan..... BTW.ja sie tam obecnie juz nie stresuje czy przegram czy wygram,bo Malenstwo jest najpiekniejsze,ale po prostu milo sie wraca do domu ze zlotem :lol:
nice_girl Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Wiesz dla mnie Wrocław to drugi koniec Polski.A w Poznaniu chyba juz nie załapie sie na młodziez.Jeszcze jedyna szansą byłaby klubowa na którą tak czy siak będzie zgłoszona w młodzieży.A z takim podejściem jakie masz najlepiej jest wygrać!!Trzeba pamietac, ze własny pies jest najpiękniejszy :D
tunio Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Zalapiesz sie,bo my w Poznaniu takze jeszcze w ml.wystepujemy.
basia Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Co wy wiecie o konkurencji!! :P Mój Ceik startował w konkurencji 11 albo nawet więcej psów. To się nazywa konkurencja :evilbat: Nie chwaląc się przyznał, że nawet dwa razy taką stawkę wygrał :lol: A w suczkach to zdaża się i 18 w konkurencji! Ale z Lunka to co innego. Ona też mam ostatnią szansę na Mł.Ch. ponieważ już od sierpnia Luneczka klasę wyżej będzie się pokazywać :) W tych nerwach najgorsze jest to, że udzielają się psu :( carragan, oczywiście, że "maleństwo" jest najpiękniejsze. Nie odważyłabym się w jego obecności powiedzieć, że jest inaczej :wink:
Baśka Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Nerwy zawsze są nawet jeśli bez konkurencji, ale ja się wspomagam ... kropelkami uspokającymi :P 8) Będę byczyć się na leżaczku i wysyłać Wam dobre fluidy :D
nice_girl Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Carr, Zgadza sie z tym Poznaniem :roll: Ale tam będzie na prawdę cięzko :roll: Basia, Ja po raz pierwszy nie biegam sama po ringu :roll: A do tej pory stawałam dwa razy do porównania z psami, ktore Klio przegrywała.Ale wiadomo, ze młodej suce jest trudno wygrać z rozwiniętym psem :roll: Baśka, LIczę na to :wink:
tunio Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Basiu alez o tych nerwach wiem...8) Wystarczy popatrzec na Katowice :oops: :lol: :lol: :lol: Tak wiec Tobie radze tez wziac jakies proszki,bo moze byc identycznie :wink: :lol: :lol: A tak na serio to z tymi nerwami i tym aby sie nie stresowac.....Teoria teoria a praktyka praktyka :roll: Basiu to cos Ty mu teraz zrobila,ze ma spadzisty zadek i zle postawione uszy,a wtedy nie mial i wygrywal ? Operacje plastyczna mu zafundowalas ? :o :lol: :lol: :lol:
basia Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Basiu to cos Ty mu teraz zrobila,ze ma spadzisty zadek i zle postawione uszy,a wtedy nie mial i wygrywal ? Operacje plastyczna mu zafundowalas ? Z tym zadem to nie wiem, chyba poprostu tak jakoś mu się stanęło :-? , a co do uszu to nie operacja ino brak włosa. Ceik jest łysy i wtedy zawsze wygląda jak by uszy były nie z tego psa 8) :lol: Jeden sędzia potrafi dostrzec, że to wina sierści a raczej jej braku, inny nie. Cóż... :roll:
nice_girl Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Basia, nie trzeba sie przejmować opisami. :wink: Ja mam w opisie z wystawy kieleckiej :"Górna linia do zaakceptowania biorąc pod uwagę wiek" :o Gdzie dwa tygodnie wcześniej w Łodzi, w końcu to wyższa rangą wystawa, więc ważniejsza "bardzo dobra górna linia" :roll: i znawca rasy w Kielcach również mówił, ze Klio ma bardzo dobrą górną linię :roll:
Baśka Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 :o :o :o Słuchajcie, Bobi jest po pierwszym podejściu do bycia TATUSIEM ... nie wiem co jeszcze powiedzieć, to wszystko stało się tak nagle ... :silly:
tunio Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 opowiadaj wszystko 8) Kim jest oblubienica,kto wlascicielem oblubienicy,skad sie wzieli i czy musialas Bobiemu po "dobrze spelnionym obowiazku"kupic piwo ? :wink:
Recommended Posts