Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Cudne! I jakie zgodne:) Wspaniale!!!

Ogród masz Agnieszko piękny!!!!

Dziękuję :) Ciekawe, czy długo piękny przy dwóch wariatkach pozostanie :diabloti:
Piczka to anioł, ona nic nie niszczy, nie kopie dziur, nie sika ani nie robi koopki na trawie - załatwia się tylko w korze, więc ogród w tym roku trochę odżył.

Marusia siura na trawnik, koopka gdzie się jej tylko podoba, gryzie krzaczki, łamie gałęzie, kopie dziury, wykopuje spod żwirku kawałki agrowłókniny i biega z tym po całym ogrodzie :roll: - oj, trzeba będzie niuńkę nauczyć dobrych manier :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaga21']jak to ostatnie?

hihihi, dziewczynki są nie do przebicia!
http://a.imageshack.us/img844/8919/p8085253.jpg

A co, mało??? :crazyeye: :evil_lol:

Aniu - kłótni w zabawie nie ma żadnych. Ale ja cały czas je kontroluję, jeśli jedna ma dość, to je rozdzielam, gdy druga tego nie zauważy ;)

Dałam im nawet wspólną zabawkę do zabawy - sznur, bo już się zabierały za mojego węża do podlewania i też pięknie się bawiły. Nie chciałam jednak ryzykować i po chwili sznur zabrałam. Na zabawy zabawkami przyjdzie jeszcze czas, teraz niech dobrze poznają siebie ;)

Marusia powoli nabiera ciałka, już jej żebra tak bardzo nie wystają. Dużo biega, jest niesamowicie energiczna, więc wątpię, czy odłoży się jej tłuszczyk, jak u Piczki, raczej będzie ładnie umięśniona.

A Figa, mam nadzieję, że w zabawie straci trochę zapasów, bo tak naprawdę to ona cały dzień leży i śpi ;) Teraz ma bardziej urozmaicone życie, chociaż rano, do południa, jest jej pora drzemki i nic ją nie interesuje w tym czasie i nie wolno Pani Piczce w drzemaniu przeszkadzać :evil_lol:

Dobra, koniec pracy na dziś - lecę do fryzjera :diabloti: (no i dogomanii też koniec na dziś :placz: )

Dziś laptopa mieć nie będę, gdyż informatyk powiedział, że dopiero w czwartek ma czas, by do mnie przyjść i mi go skonfigurować :mad: Mam nadzieję, że mówił o najbliższym czwartku :evil_lol:

Posted

Myślę,że już niedługo temat się zmieni :) tylko szkoda.. bo taki fajny "tymczas" przepadnie.. :(

a ja z tego wszystkiego tak się zakochałam.. że kupujemy z TŻem Asta :) w sobotę maluch już u Nas będzie :)