Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla ciebie sunieczko

Mam nadzieję, że biegasz sobie teraz zdrowiutka i szczęśliwa za TM i bawisz sie beztrosko z naszymi psinkami. To, że cie tak potraktowano, nie oznacza, że odeszłaś w zapomnienie. Każdy z nas będzie cię wspominał, każdy, kto przeczytał ten wątek.
Mam nadzieję, że los odpłaci twemu panu (pani) z nawiązką.
Katolicki kraj! Tak, tylko z nazwy i na pokaz, bo z katolicyzmu to mamy tyle co brudu za paznokciami. Matko, ale się wkurzyłam. Nie wiem co bym zrobiła jakbym dorwała takiego drania.

Posted

Dzięki za odpowiedzi. Ciepło mi się w brzuszku zrobiło. Ja nie opisałam tego zdarzenia dla autoprezentacji. Czasem jest się dobrze wyżalić, a mało kto to wszystko zrozumie. Pies? Stary? Śmietnik? O czym ty gadasz!!! A mnie naprawdę było przykro. Nie znałam tego psa, widziałam go przez parę godzin, ale jak widziałam te stare kości tak poniewierane to się nóż w kieszeni otwierał :mad: Nie chciala pić, jeść, ledwo się ruszała. Chyba była nawet ślepa. Miała pewnie z 17, może więcej, lat. I tak sobie odeszła bezimienna :-( Ciekawe co ją w życiu spotkało... Magda musiała wyjść gdy wet dawał zastrzyk. A ja sobie pomyślałam, że to przecież dobrze, bo może przyśni jej się zielony dywan trawy i chmurki jak baranki i masa innych przyjemnych rzeczy. Bo sen jest w końcu przyjemny.

Posted

Nie znajduję słów na opisanie tego co się ze mną dzieje po przeczytaniu tego wątku. Na ludzi, którzy tak postapili z tą biedną psinką cisną mi się na usta słowa nie nadające się do druku i nie dla oczu przyzwoitych dogomaniaków.:angryy: Dla suni, która dokonywała żywota w śmietniku mam tylko jedno ['] i nadzieję, że teraz jest jej dobrze. Że biega w psim niebie i jest szczęśliwa. Dla Ciebie, która pozwoliłaś jej odejść w warunkach nie śmietnikowych słowa uznania.
A jeśli chodzi o katolicyzm to czasem mam wrażenie, że ludziom mylą się wartości chrześcijańskie z wartościami katolickimi. A pomiędzy tymi wartościami, jak widać na opisywanym przypadku, jest przepaść.

Posted

Boże !!! Czy Ty jesteś???? A jeśli tak to gdzie???? Jakie znaki dajesz ludziom na ziemi???
Nie mogę powstrzymać łez ale one i tak nic nie pomogą.Bezsilność.

Sinieczko, na zawsze pozostaniesz w moich myslach.
[*]
[*]
[*]
[*]
Tarantino.DZIĘKUJĘ.

• 10 months later...
  • 6 months later...