szajbus Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dla ciebie sunieczko Mam nadzieję, że biegasz sobie teraz zdrowiutka i szczęśliwa za TM i bawisz sie beztrosko z naszymi psinkami. To, że cie tak potraktowano, nie oznacza, że odeszłaś w zapomnienie. Każdy z nas będzie cię wspominał, każdy, kto przeczytał ten wątek. Mam nadzieję, że los odpłaci twemu panu (pani) z nawiązką. Katolicki kraj! Tak, tylko z nazwy i na pokaz, bo z katolicyzmu to mamy tyle co brudu za paznokciami. Matko, ale się wkurzyłam. Nie wiem co bym zrobiła jakbym dorwała takiego drania. Quote
tarantino100 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Dzięki za odpowiedzi. Ciepło mi się w brzuszku zrobiło. Ja nie opisałam tego zdarzenia dla autoprezentacji. Czasem jest się dobrze wyżalić, a mało kto to wszystko zrozumie. Pies? Stary? Śmietnik? O czym ty gadasz!!! A mnie naprawdę było przykro. Nie znałam tego psa, widziałam go przez parę godzin, ale jak widziałam te stare kości tak poniewierane to się nóż w kieszeni otwierał :mad: Nie chciala pić, jeść, ledwo się ruszała. Chyba była nawet ślepa. Miała pewnie z 17, może więcej, lat. I tak sobie odeszła bezimienna :-( Ciekawe co ją w życiu spotkało... Magda musiała wyjść gdy wet dawał zastrzyk. A ja sobie pomyślałam, że to przecież dobrze, bo może przyśni jej się zielony dywan trawy i chmurki jak baranki i masa innych przyjemnych rzeczy. Bo sen jest w końcu przyjemny. Quote
sota36 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Tarantino 100 - dziekuje Ci... i przperaszam ze bylas sama, przepraszam za ludzi (?) stojacych obok! Quote
asiorek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Nie znajduję słów na opisanie tego co się ze mną dzieje po przeczytaniu tego wątku. Na ludzi, którzy tak postapili z tą biedną psinką cisną mi się na usta słowa nie nadające się do druku i nie dla oczu przyzwoitych dogomaniaków.:angryy: Dla suni, która dokonywała żywota w śmietniku mam tylko jedno ['] i nadzieję, że teraz jest jej dobrze. Że biega w psim niebie i jest szczęśliwa. Dla Ciebie, która pozwoliłaś jej odejść w warunkach nie śmietnikowych słowa uznania. A jeśli chodzi o katolicyzm to czasem mam wrażenie, że ludziom mylą się wartości chrześcijańskie z wartościami katolickimi. A pomiędzy tymi wartościami, jak widać na opisywanym przypadku, jest przepaść. Quote
Monia70 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Boże !!! Czy Ty jesteś???? A jeśli tak to gdzie???? Jakie znaki dajesz ludziom na ziemi??? Nie mogę powstrzymać łez ale one i tak nic nie pomogą.Bezsilność. Sinieczko, na zawsze pozostaniesz w moich myslach. [*] [*] [*] [*] Tarantino.DZIĘKUJĘ. Quote
Iri Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Świeczka: co sie dzieje z ludzmi, czy to jakis inny gatunek niz my??? Quote
Tigraa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tarantino, dziękuję... Dla suni, oby była szczęśliwa za Tęczowym Mostem Quote
Recommended Posts