Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZeśc. Mogę wesprzeć Werę jednorazową kwotą. Rozumiem, że pieniązki mogę przesłać na nr konya na 1-szej stronie. Ale kogo mam wpisać jako odbiorcę? Łódzkie towarzystwo czy wet-med?

Posted

KOCHANI MOI,
WERA czyli Diana już w swoim domu. Znalazła się właścicielka. Pies wyleciał jej z podwórka.
Jako warunek zwrotu psa jutro Diana ma być zaczipowana. Koszty za hotel podzieliłyśmy na pół. Wyszło 175 zł. , czyli po 87,50zł. wyszło.
I tyle udało nam się uzbierać na tym Wątku. Dziękuję za to.

Dziękuję Wam za wsparcie i to finansowe, ale przede wszystkim duchowe.

Posted

Zawsze mam nadzieję że nie wszystkie psiaki na ulicy to porzucenia. W końcu gdzieś są ci porządni ludzie.
Dobrze że tam jestes Temido. Pani potrzebuje kilka solidnych rad, bo nie zawsze zagubiony psik trafi w ręce Temidy. Gratulacje . Dobra robota jak zwykle. Może cioteczki teraz hurtem do biednej Loni, innej podopiecznej Temidy??

Daj znać temido do gazetki że dzięki nim i ich przychylności pies odnalazł właścicielkę. Dodaj do podziękowań Lonię jako nastepną chętną na dobry domek.:lol::evil_lol:

Posted

Jeszcze raz wszystkim Wam serdecznie dziękuję. Bardzo i z całego serca. Pani dostała już mały wykład i dzisiaj jeszcze sobie porozmawiamy. Jesteście cudowni.

Posted

Temida zaczyna się załamywać, bo o 14 miała Pani Diany się odezwać i miałyśmy jechać uregulować na połowę za hotel i zaczipować Dianę. Niestety, wyłączyła telefon. Poczekam do 16. Ale chyba cały koszt znów spadnie na mnie, oczywiście nie dysponuję 175zł. na ten cel, więc będę musiała ująć z konta Loni, a to to już mnie zabije.

Posted

Temida napisał(a):
Temida zaczyna się załamywać, bo o 14 miała Pani Diany się odezwać i miałyśmy jechać uregulować na połowę za hotel i zaczipować Dianę. Niestety, wyłączyła telefon. Poczekam do 16. Ale chyba cały koszt znów spadnie na mnie, oczywiście nie dysponuję 175zł. na ten cel, więc będę musiała ująć z konta Loni, a to to już mnie zabije.

byłaby wielka szkoda, a tak przy okazji jak się czuje Lonia ?

Posted

Temida napisał(a):

No niestety, Pani wciąż ma wyłączony telefon, więc z hotel będę płacić ja. Ludzie są nieodpowiedzialni i do tego bezwzględni.
Dawid, Lonia czuje się dobrze, ale wciąż czeka na dom. Nawet staje czasami na łapkę.

Posted

Martusia będę próbować, wiem gdzie mieszka. Jeśli nie dam z nią rady polubownie to zastanowię się nad mandatem ze Straży Miejskiej za brak opieki nad psem.

Posted

Marto masz rację, jakby mi powiedziała że nie ma na raz to przecież mogłaby mi zwrócić te 85zł. na raty. A jakby mi się fundusze podreperowały to bym jej pomogła, ale w takim przypadku nie mam z kim rozmawiać.

Posted

Temida napisał(a):
Marta wiesz zła jestem na siebie trochę, ale wiem gdzie mieszka, mam jej dane personalne, więc mogę coś podziałać. Ale to jest podłe.

Wiem, wiem, chciałoby sie wierzyc ludziom... przykre...

Ale mam nadzieje, ze Kobieta sie odezwie!

dobrej Nocki Temido! :)