Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Bardzo się ciesze, iz Dianka w swoim prawdziwym domeczku![/QUOTE]
witam,nie wiem co mam powiedzieć:(.Jestem ż Bełchatowa,i mam problem ,w lesie przebywa sunia z trójką malenkich dzieci,czyniłam już różne starania,do schroniska nie chciałabym ich oddac,bo wiem że tam nie odnalazłyby się.Jeśli byóby to możliwe ,bardzo proszę o pomoć,noce są już z przymrozkami,i martwi mnie to że mogą nie przetrwac:(

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia110']witam,nie wiem co mam powiedzieć:(.Jestem ż Bełchatowa,i mam problem ,w lesie przebywa sunia z trójką malenkich dzieci,czyniłam już różne starania,do schroniska nie chciałabym ich oddac,bo wiem że tam nie odnalazłyby się.Jeśli byóby to możliwe ,bardzo proszę o pomoć,noce są już z przymrozkami,i martwi mnie to że mogą nie przetrwac:(

http://www.dogomania.pl/threads/172285-DRAMAT!!!-Sunia-ze-szczeniakami-mieszka-w-le%C5%9Bniej-norze-B%C5%81AGAMY-o-DT!-IDZIE-ZIMA!!!

Posted

Nie wiem co doradzić, bo nie znam nikogo kto się zajmuje zwierzakami w Bełchatowie. Organizacja jest w Tomaszowie Mazowieckim.
Psiaczki nie mogą zostać w lesie, schronisko zapewnia chociaż posiłek i stałe lokum. Można dt, hotelu szukać.

Posted

[quote name='Temida']Nie wiem co doradzić, bo nie znam nikogo kto się zajmuje zwierzakami w Bełchatowie. Organizacja jest w Tomaszowie Mazowieckim.
Psiaczki nie mogą zostać w lesie, schronisko zapewnia chociaż posiłek i stałe lokum. Można dt, hotelu szukać.[/QUOTE]

Nie ma szans, Trzeba je wyłapać a DT 1200 zł. ja uwazam ze tylko schronisko...dziewczyny sobie nie poradzą:shake: .Matka na pół dzika to i szczeniaki będą dziczeć.