Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawid dziękuję Ci ślicznie, przełamujesz złą passę :)

Canis u weterynarzy to wiszą ogłoszenia, tak jak zresztą w całym mieście na słupach ogłoszeniowych i w supermarketach, wie schronisko i straż miejska. Wyszło ogłoszenie w gazecie wychodzącej na cały powiat i nikt nie zadzwonił. Przeglądałam gazety nikt psa nie szuka. Nie możliwym byłoby jej nie zauważyć w tak małym mieście. Jestem już raczej pewna, że Wera padła ofiarą wakacyjnych wyjazdów.
Nie mogę jej trzymać w nieskończoność z nadzieją że ktoś się zgłosi bo nie mam na to funduszy. Już mam dług 140zł. i on będzie z każdym dniem wzrastał.
Jeśli dam ją do schronu to też tam nikt nie będzie czekał, a ponieważ to owczarek to trafi gdzieś do pilnowania magazynu albo na rozród.

Po prostu nikt jej nie szuka.

Posted

[quote name='wujek & ciocia']witam

póki co mogę dla tej pięknej ONki dorzucić 20 zł :)

ŚWIETNIE, ZE SA DEKLARACJE DLA WERY, BARDZO DZIĘKUJEMY.:-).
Szkoda jej do schronu, w hoteliku , po sterylce ma pewno znajdzie dom.

Widzę, ze ON-kowo-JASPERKOWE towarzystwo sie zbiera.
To ja skorzystam z gościnności Wery i pokaże mojego CZARLIEGO, zwrot ze schroniskowej adopcji, zabrany z OBORNIK, teraz też w hotelu u DONKI, BRAK DEKLARACJI:
http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-ŁAPY-WYGRYZA-SIĘ-ZNÓW-ZBIERAMY-NA-HOTE-CZARLI-STRACIŁ-DS-!

Jest i bazarek dla CZARLIEGO, z ciuszkami dla maluszków, prośba o rozsyłanie:
http://www.dogomania.pl/threads/189109-Ubierz-swojego-maluszka-)-Do-końca-lipca

Posted

Temida napisał(a):
Dziękuję wszystkim za pomoc i za przybycie. :)
Wspólnymi siłami na pewno coś zdziałamy.

A my dziękujemy Temido Tobie - za serce i czas dla tych biednych zwierząt.

Posted

Martuś wczoraj jeden odzew był, Pani z moich okolic prosiła o szybki odzew, więc natychmiast odpisałam. Odpisałam, że sunia musi być wysterylizowana i jeśli ją teraz weźmie to pomożemy, ale po tym cisza, bo chyba sunia po sterylce nie wchodzi w grę.

Serca to ja mam jeszcze w zapasie dużo, ale gorzej z funduszami. Czas dla przyjaciół zawsze znajdę, czy to tych zwierzęcych czy ludzkich, choćby to miała być minuta, ale czasem i ona wystarczy aby komuś pomóc.
Dziękuję Ci za miłe słowa.

Posted

Temida napisał(a):
Martuś wczoraj jeden odzew był, Pani z moich okolic prosiła o szybki odzew, więc natychmiast odpisałam. Odpisałam, że sunia musi być wysterylizowana i jeśli ją teraz weźmie to pomożemy, ale po tym cisza, bo chyba sunia po sterylce nie wchodzi w grę.

Tiaaaaa.... jasne... już wiemy do czego "pani" chciała wziąc Werę :(

TEMIDO, czy Wera ma wyróznione allegro??

Posted

Temida napisał(a):
Taaaa, wiemy.

Martusia z tego co się orientuję to nie.

Temido, ja zaraz wychodzę z pracy, napisz proszę do __Lara zapytanie czy jest w stanie wykonać dla Niuni wyróżnione allegro (takie za 20,60zł). Ja pokryje koszty... najwyżej TZ mnie koopnie w doope ;)

Posted

Temida napisał(a):
Dziękuję Ci, już piszę. Martusia jak coś to Cię będziemy bronić przed TŻ, a w razie czego to Cię przygarniemy :loveu:

Dobrze, że sama zarabiam na te wydatki psie, a potem chodzę za Tż-tem i błagam o grosiki, ale takie to już zycie :)

Posted

To chyba chcemy :oops:

Larusia tylko tak dla pewności to wstrzymaj się może do jutra, bo mam mieć odpowiedź od pewnej Pani w sprawie Wery. Od razu po odpowiedzi dam Ci znać, czy będziemy Martę męczyć, czy nie :razz: